18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Spilxperten.com til Jysk Mesterskab

Forud for sæsonstarten i indendørs fodbold indgik Spilxperten.com et samarbejde med et hold fra Kolding-klubben Bramdrupdam GIF. Det har vist sig, at spilxperterne ikke kun formår at spå vindere på den store europæiske fodboldscene, men også på lokalplan. Man kan for tiden glæde sig over, at det Spilxperten.com sponsorerede hold er på vej til de jyske mesterskaber.

Vejen til JM har været forholdsvis smertefri for Spilxperten.com. Spillerne viste, i det indledende gruppespil, at formen var, hvor den skulle være, da de lykkedes at sikre sig videre avancement som 1’er og dermed selvsikkerheden i top inden den afgørende regionsfinale. Inden det kom så vidt var der indlagt en midtvejstest i form af Kolding kommunemesterskab d. 4/1-09, og også her kunne Spilxperten.com mandskabet glæde sig over at stå øverst på skamlen.

D. 18/1 stod den så på regionsfinale i Hedensted, hvor målsætningen var en top 2 placering, der ville sikre adgang til de jyske mesterskaber. Spilxperten.com åbnede med sejr over Silkeborg, for dernæst at besejre et andet Koldingmandskab, og så betød det mindre, at man sluttede med et uafgjort resultat mod ASA Aarhus. De 7 point rakte til en førsteplads ved regionsfinalerne, og dermed blev deltagelse ved JM en realitet.

I denne weekend drager holdet af sted for at spille de jyske mesterskaber i Jetsmark.

Spilxperten.com ønsker holdet held og lykke i kampen om det Jyske Mesterskab.

Skriv et svar