18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

SpilXperten.com starter Spilskolen

Odds Spilskolen www.spilxperten.comHer på SpilXperten.com gør vi alt for forbedre vores brugeres chancer for at slå bookmakerne i det lange løb. Det sker primært gennem masser af spilforslag og diskussion i forum, men nu lancerer SpilXperten.com et nyt tiltag, der gerne skulle gøre brugerne bedre til selv at lave procentvurderinger, finde de bedste odds og så videre. Fra mandag d. 17. januar og ti mandage frem kan du nemlig følge “Spilskolen” her på SpilXperten.com, hvilket gerne skulle gøre dig som læser til en bedre better.

Spilskolen lanceres af folk, der har mangeårig erfaring med at oddse, så der skulle være garanti for gode og brugbare råd i Spilskolen. Om projektet bliver der sagt:

“Spilskolen vil primært være målrettet mod nybegynderne og de som efter kortere eller længere tid endnu ikke har fundet den rigtige formel til at vinde i spil. For nybegynderne vil Spilskolen være at betragte som en invitation ind i gamblingen vidunderlige verden – på godt og på ondt. Vi vil give dig alle værktøjer til at komme godt i gang med at spille hos de mange bookmakere på Internettet, hvad enten det er for underholdningens skyld eller for seriøst at tjene penge på det. Og for de, som har forsøgt og forsøgt, men bare ikke kan vinde penge i længden, vil vi give en masse gode fif til, hvordan du formår at slå din bookmaker i det lange løb. Det er satans svært, men det kan lade sig gøre!”

Spilskolen starter i den lettere ende med at forklare, hvordan man overhovedet kommer fornuftigt i gang med at oddse, og hvordan tingene hænger sammen. Gradvist vil der blive lagt flere lag på, så læserne både dygtiggøres og udfordres.

Hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål til indholdet i nogle af lektionerne, er du altid velkommen til at kommentere artiklerne i kommentarfeltet nedenfor hver lektion. Så forsøger vi at gøre dig klogere på problemstillingen. Ikke at vi har svaret på alt, men vi kan garantere dig et hurtigt og seriøst svar på dine spørgsmål.

Den foreløbige lektionsplan i Spilskolen
Lektion 1 – Hvordan kommer jeg i gang med at oddse?
Lektion 2 – Hvad er et odds, og hvordan udregnes det?
Lektion 3 – Hvor finder jeg de bedste odds?
Lektion 4 – Hvad skal jeg spille på?
Lektion 5 – Hvor mange spil skal jeg sætte?
Lektion 6 – Hvor meget skal jeg spille for?
Lektion 7 – Hvad er værdi – og er det vigtigt?
Lektion 8 – Hvordan estimerer jeg vindersandsynlighed?
Lektion 9 – Hvad er Asian Handicap?
Lektion 10 – Kan man leve af at oddse?

Skriv et svar