18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

SpilXperten.com søger nye boblere

Bliv odds bobler på www.spilxperten.comHar du interesse for sport og forstand på det at oddse, så er det måske noget for dig at blive bobler på SpilXperten.com. Her på siden søger vi nemlig nye talentfulde tippere til vores boblerpanel, hvor man – hvis man gør det godt over tid – kan blive opgraderet til ekspert. Som bobler har du samme mulighed som eksperter for at poste spilforslag, se statistik over dine egne spil og ikke mindst dele dine guldkorn med SpilXpertens brugere. Lyder dette som noget for dig, så gælder det bare om at kontakte SpilXperten.com i en fart.

For at blive bobler på SpilXperten.com er det vigtigste, at du har interessen for sport og spil. Herefter er det naturligvis vigtigt, at du har viden og forståelse nok til, at du vinder på odds i længden. Naturligvis skal du også have evnerne til at formidle et godt spilforslag til læserne.

Hvis det lyder som noget for dig at slå bookmakerne i det lange løb, blive en del af SpilXpertens netværk og videregive gode spilforslag til vores læsere, så er det bare at kontakte SpilXperten.com på mail@spilxperten.com.

I denne mail præsenterer du dig selv med din odds erfaring, hvilke sportsgrene og ligaer som interesserer dig samt et spilforslag du selv har skrevet.

Der er ingen krav til aktivitet i boblerpanelet eller valg af sportsgrene/ligaer, så der er stort set frit valg på alle hylder og mulighed for fx at poste fem spilforslag i én uge og ét i den efterfølgende.

Du kan læse mere om SpilXpertens boblerpanel her: Gå til SpilXpertens boblerpanel

Skriv et svar