18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

SpilXperten.com præsenterer: Få LIVE odds forslag direkte på mobilen

Live betting og odds fra eksperterVil du gerne have de bedste spilforslag direkte på mobiltelefonen, når du sidder og ser sport i TV? Så skal du prøve SpilXpertens nye tiltag, LIVE, hvor vi fremover tilbyder dig at modtage spilforslag og odds på kampe, som er allerede er i gang. Du kan selv bestemme, hvornår du sidder foran fjernsynet og er interesseret i at modtage SMS’er med spilforslag, og når du er det, så sidder de professionelle gamblere fra ‘Den Sorte Boks’ samt håndboldeksperten Roman Empire klar til at give dig de bedste spilforslag under kampen.

Sådan fungerer LIVE betting fra SpilXperten.com

De fleste kender nok til det at sidde foran fjernsynet og følge en rigtig spændende kamp i TV, som man gerne vil oddse på. Det er dog ikke altid lige nemt at fange bookmakerne på det forkerte ben, men det vil SpilXperten.com nu afhjælpe dig med. Fremover kan du nemlig modtage spilforslag til LIVE betting direkte på telefonen fra de professionelle gamblere i ‘Den Sorte Boks’ samt håndboldeksperten Roman Empire.

Det fungerer på den måde, at du, ligesom når du i dag tilmelder dig til at modtage SMS’er fra en bestemt ekspert, skal logge ind her på SpilXperten.com med dit brugernavn og password. Når du er logget ind og har valgt ‘Min profil’, kan du i listen nederst til højre tilvælge at modtage LIVE odds fra ‘Roman Empire LIVE’ og/eller ‘Den Sorte Boks LIVE’. Har du point på din kontoen og krydset af ved en eller begge services, modtager du altså LIVE odds herfra, når de finder gode spilforslag.

Hvis du ikke har tid eller lyst til at modtage spilforslagene på et bestemt tidspunkt, kan du bare fjerne fluebenet ud for eksperterne og så tilmelde dig igen, når du får tid og lyst. Dermed kan du selv styre, hvornår du er klar til LIVE betting.

Den Sorte Boks LIVE

Den Sorte Boks LIVE kommer til at poste spilforslag primært på fodbold, hvor markederne er enormt store. Her kan der være tale om alt lige fra Superligaen til Premier League, ligesom der uden tvivl også kan findes værdi i mange andre ligaer. Det er de samme professionelle gamblere, som står bag Den Sorte Boks, som kommer til at anbefale spilforslagene her. Det vigtigste er, at holdet bag servicen sidder med fingeren på pulsen og følger kampene med den erfaring, de har fra LIVE Betting.

Det koster 10 point at modtage et spilforslag fra Den Sorte Boks LIVE.

Statistik for spilforslag fra Den Sorte Boks LIVE kommer til at kunne ses under menupunktet “Den Sorte Boks”.

Roman Empire LIVE

Bag servicen Roman Empire LIVE står ikke overraskende den utroligt dygtige håndboldekspert Roman Empire. Han har i sin tid på SpilXperten.com anbefalet 1885 spilforslag med en tilbagebetaling på 110 % til følge, så det er i den grad en ekspert, der kan sin håndbold. Roman Empire LIVE vil kun poste spilforslag i pausen, når der er tale om håndboldkampe. Så er der ikke en hurtig scoring eller lignende, som når at ændre forudsætningerne fuldstændig for spilforslaget. Der vil også kunne forekomme andre sportsgrene end håndbold, men der vil primært være tale om håndbold.

Det koster 10 point per spilforslag at abonnere på Roman Empire LIVE.

Statistikken for Roman Empire LIVE kommer til at kun ses under menupunktet “Betalingsspil”.

Sådan modtager du LIVE odds fra Roman Empire og/eller Den Sorte Boks

1. Først skal du have en gratis SpilXperten-bruger, som du får her: Få gratis brugerprofil her

2. Udfyld informationsfelterne og opret brugerprofilen

3. Du er nu logget ind efter oprettelsen, hvorefter du skal købe point til din profil, så du kan modtage spilforslagene direkte på SMS. Har du ikke prøvet at modtage spilforslag før? Så følg vores guide til modtagelse af SMS-spilforslag her:

Sådan modtager du spilforslag direkte på telefonen – klik her

4. Du er nu tilmeldt og klar til at modtage LIVE spilforslag.

Skriv et svar