18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

SpilXperten.com indtager Island

Odds Island www.spilxperten.comDet er formentlig ikke meget, vi danskere kender til Island udover, at det danske fodboldlandshold tilbage i 2001 – på en råkold oktoberdag – knuste islændingene med 6-0 i Parken. Nu er det islændingenes tur til at knuse bookmakerne, da SpilXperten.com har tilknyttet en vaskeægte islænding til boblerpanelet.

Det drejer sig om bobleren ‘deaddish’, der er bosiddende på Island til dagligt. Derfor har den nyudnævnte bobler også fingeren på pulsen, når det kommer til islandsk fodbold. Dette kan man ikke ligefrem beskylde bookmakerne for at have, da det er svært at få informationer fra øen. Derfor har ‘deaddish’ også et pænt forspring i forhold til bookmakerne, når det kommer til at vurdere kampene.

Den bedste islandske fodboldrække starter ganske vidst først midt i maj, men allerede nu spilles der cup-fodbold som en slags opvarmning til ligaen, hvilket den nye bobler også har et spil ude på. Således har ‘deaddish’ et godt øje til Gridavik i kampen mod Fylkir, som slet ikke har imponeret endnu.

Med islændingenes indtog på SpilXperten.com vil vi samtidig gøre opmærksom på, at det nu er muligt at modtage sms-adviseringer på Island. Priserne og mulighederne er de samme, hvorfor det altså er muligt at modtage spilforslag fra eksperter, boblere og naturligvis også Den Sorte Boks. Det er blot vigtigt at huske, at den islandske landekode på telefonnumre skal indtastes sammen med mobilnummeret, hvis man er bosiddende der.

Har du lyst til at modtage spilforslag direkte på din mobiltelefon, skal du blot have en gratis bruger her på SpilXperten.com og point på din konto. Når du har oprettet en bruger og er logget ind, vælger du under ‘min profil’ muligheden for at købe point.

Den gratis brugerprofil kan du oprette her: Ny bruger

Læs det første spilforslag fra ‘deaddish’: Boblerpanelet

OBS! Har du brug for hjælp til at oprette en bruger, købe point, spørgsmål til sms-adviseringer osv., er du mere end velkommen til at kontakte os på mail@spilxperten.com

Skriv et svar