18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Spilfiduser til weekendens største TV-kampe

Odds og spilfiduser til sport i TVSom noget nyt vil SpilXpertens redaktion fremover kigge weekendens TV-program igennem og komme med deres bud på de bedste spilfiduser og odds til weekendens fodboldkampe og store sportsbegivenheder i TV. Så er du altid sikret ekstra spænding og et godt væddemål ved hånden, når du følger dine favorithold på skærmen. Vores første udgave indeholder tips fra sæsonpremieren i henholdsvis Premier League og Primera Division, ligesom der krydres med et tip til FCK – Brøndby og Vuelta a Espana.

Queens Park Rangers – Swansea: 1-tal til odds 2,01 hos Danbook

Kampen vises lørdag på 6’eren fra klokken 16:00

Michael Laudrups debut som manager for Swansea bliver ikke nem. Historien taler i den grad mod Swansea, der ikke har vundet i de sidste 20 besøg på Loftus Road. Tilmed har Laudrup mistet vigtige folk som Allen og Sigurdsson i transfervinduet, mens profilen Sinclair også vil væk fra klubben. Omvendt har QPR oprustet med bl.a. Fabio og Park fra Manchester United samt Robert Green til at vogte målet. QPR bankede Swansea med 3-0 tilbage i april, og endnu et udebanenederlag til Swansea lurer her.

SpilXperten anbefaler: 1-tal til odds 2,01 hos Danbook – SPIL NU >>*

Vuelta a Espana: Team Sky vinder 1. etape (TTT) til odds 1,90 hos Nordicbet

Cykelløbet vises lørdag på TV 2 fra klokken 18:55

Team Sky håber at bringe Chris Froome, der kørte formidabelt under Tour de France, til en samlet sejr. Om Froome kan toppe i yderligere tre uger er tvivlsomt, men til gengæld har Team Sky et stærkt hold til holdstidskørslen lørdag aften. Ruten i Pamplona har en del tekniske forhindringer, og folk som Froome, Pate, Porte og Swift kan netop navigere Team Sky nemt gennem disse og sætte et godt tempo på de lange stræk. Det britiske storhold skal være storfavoritter til at vinde holdstidskørslen.

SpilXperten anbefaler: Team Sky vinder holdtidskørslen til odds 1,90 hos Nordicbet – SPIL NU >>*

FC København – Brøndby: Halvleg/fuldtid X/1 til odds 4,60 hos Unibet

Kampen vises lørdag på TV 3+ fra klokken 19:00

Der har aldrig været større niveauforskel på FCK og Brøndby, end der er i øjeblikket, men alligevel bør Brøndby kunne yde FCK modstand i mindst én halvleg med Clarence Goodson tilbage. Tre af Brøndbys fire nederlag i sæsonen har været med uafgjort pausestilling, og samtidig skal FCK økonomisere med kræfterne inden tirsdagens vigtige CL-kvalifikation. Tre af de sidste fire Superliga-møder mellem de to hold har været lige ved pausen, og samme scenarie med en FCK-triumf i 2. halvleg frister os.

SpilXperten anbefaler: Halvleg/fuldtid X/1 til odds 4,60 hos Unibet – SPIL NU >>*

Manchester City – Southampton: Man. City vinder med mindst to mål til odds 1,65 hos Bet365

Kampen vises søndag på 6’eren fra klokken 17:00

City var direkte skræmmende på hjemmebane i sidste sæson med 18 ud af 19 mulige sejre, hvor 13 af disse var på mindst to mål. Sommeren har været overraskende stille, hvor Rodwells tilgang er eneste nævneværdige, og selvom netop Rodwell er tvivlsom sammen med Joe Hart og Mario Balotelli, bør City have rigeligt med klasse mod Southampton. Oprykkerne har nemlig ikke forstærket sig voldsomt efter billetten til Premier League blev indløst, så velkomsten kan blive meget varm og nederlaget stort her.

SpilXperten anbefaler: Man. City vinder med mindst to mål til odds 1,65 hos Bet365 – SPIL NU >>*

FC Barcelona – Real Sociedad: Messi scorer sidste mål i kampen til odds 3,80 hos Betsafe

Kampen vises søndag på Canal 9 fra klokken 21:00

Lionel Messi var en sand målmaskine i sidste sæson med 50 scoringer i La Liga, og i hele ni af Barcelonas 19 hjemmekampe scorede Messi det sidste mål. Samtidig har Messi fået et velfortjent hvil i sommeren, hvor han hverken har deltaget ved EM eller OL. Målnæsen har Messi dog ikke mistet i løbet af sommeren, for før ferien nettede han tre gange mod Argentina, og i onsdags mod Tyskland nettede den lille troldmand sågar også. Når han tilmed har scoret i de sidste to opgør hjemme mod Sociedad, kan vi ikke misse odds 3,80.

SpilXperten anbefaler: Messi scorer kampens sidste mål til odds 3,80 hos Betsafe – SPIL NU >>*

Skriv et svar