18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Udvidede betbuilder-tips til 19. runde i Premier League 26. – 28. december 2023

Havde du en skuffende juleaften? Kun bløde pakker af den hjemmehæklede slags under træet med dit navn på pakket ind i siderne fra en lokalavis fisket op fra kattebakken?

Fortvivl ikke. Vi forsøger her med spilforslag, hvor der jagtes odds, der kan få dig til at danse om juletræet, hvis de altså går hjem vel at mærke. Husk det ansvarlige spil.

Før du læser videre kan du med fordel læse grundanalyserne til rundens kampe her:

Manchester United - Aston Villa i Premier League onsdag den 26. december 2023 klokken 21:00.

I julen er det omsorgsfuldt og god stil at tænke på dem, der har det ekstra svært. Så her er et billede af Manchester Uniteds træner Erik Ten Hag. (Foto: IMAGO / NurPhoto)

Premier League highlights

Newcastle – Nottingham Forest 1 (2-1)

Tirsdag 26. december kl. 13:30

Her forventes en tæt kamp og med gang i gaden.

Jeg forventer Newcastle vinder, men som de kører pt. og et Nottingham hold med ny træner, der har noget at vise klubbens ejere, så skal vi forvente gæsterne kan komme på tavlen.

Med Newcastle som det dominerende hold, og Nuno Santos velkendte 343 kan vi også gå efter en del hjørnespark til værterne i en formentlig hårdt spillet kamp til tider.

Så bygger vi et odds op ud fra det narrativ, så ser det sådan ud:

Sorgenfri spår: 1-tallet, begge hold scorer, over 2,5 mål, over 5,5 hjørnespark til Newcastle og over 4,5 kort i kampen til odds 10,00- SPIL HER >>*

Sheffield United – Luton X (1-1)

Tirsdag 26. december kl. 16:00

En tæt kamp i vente som ingen af klubberne har råd til at tabe, men heller ikke bare kan tage 90 minutter uden at forsøge. 1-1 er for mig et sandsynligt resultat, men formentlig efter en hektisk kamp.

Derfor bygges der på X’et med over 9,5 hjørnespark for kampen som helhed, over 4,5 hjørnespark til Sheffield United og begge hold scorer til odds 10,5

Sorgenfri spår: X, Over 9,5 hjørnespark, over 4,5 hjørnespark til Sheffield United og begge hold scorer til odds 10,50 – SPIL HER >>*

Bournemouth – Fulham 1 (2-0)

Tirsdag 26. december kl. 16:00

Fulham har ikke let ved at finde vejen til netmaskerne. Derfor forventer jeg en kamp, der begynder taktisk, men over tid vil se værterne komme på tavlen i en målfattig kamp.

Sorgenfri spår: 1-tallet, under 2,5 mål og over 9,5 hjørnespark til odds 10,00 – SPIL HER >>*

Burnley – Liverpool 2 (1-3)

Tirsdag 26. december kl. 18:30

Jeg kan ikke rigtigt se Liverpool smide den her, men derfor kan det godt blive en livlig omgang, hvor Kompany vil stille offensive krav til sine spillere.

Så med forventning om udesejr og mål til begge hold i en hektisk affære, så bygges der sådan her.

Sorgenfri spår: 2-tallet, begge hold scorer, HT/FT 2/2, over 8,5 hjørnespark, over 5,5 hjørnespark til Liverpool til odds 8,50 – SPIL HER >>*

Manchester United – Aston Villa 2 (1-2)

Tirsdag 26. december kl. 21:00

Det er svært at gå med Manchester United for tiden, og gæsterne vil naturligvis have selvtillid nok til at betragte en tur til Old Trafford som tre point, der kan rækkes ud efter.

Sorgenfri spår: 2-tallet, over 2,5 mål og over 10,5 hjørnespark til odds 9,00 – SPIL HER >>*

Brentford – Wolves 1 (2-0)

Onsdag 27. december kl. 20:30

Det her bliver en tæt omgang med to hold med fokus på omstillingsprocessen. Jeg forventer en kamp, som Thomas Frank har udset sig som kampen, hvor Brentford igen kan få gang i hjulene uden at give for meget væk.

Sorgenfri spår: 1-tallet, under 2,5 mål og over 8,5 hjørnespark til odds 7,00 – SPIL HER >>*

Matched freebet op til 600 kr.
18 +. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun for nye spillere Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 Maks freebet op til 600 kr. Aktiveres under “mine tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede. Freebet gælder kun som et livebet. Alle regler og vilkår

Chelsea – Crystal Palace 1 (3-0)

Onsdag 27. december kl. 20:30

Chelsea er pisket til at sætte Crystal Palace på plads for at skabe lidt ro på Stamford Bridge.

Crystal Palace virker ikke ret farlige for tiden, hvorfor der bygges som følger.

Sorgenfri spår: 1-tallet, begge hold scorer ikke, HT/FT 1/1, over 8,5 hjørnespark, Chelsea over 5,5 hjørnespark til odds 9,00 – SPIL HER >>*

Everton – Manchester City 2 (0-3)

Onsdag 27. december kl. 21:15

Nu er VM-trofæet sikret, men det får ikke City til at slappe af. Guardiola ved, at nu skal der strammes op i ligaen.

Mod et fysisk hold som Everton ved han også, at hans hold stiller sig bedst med en massiv omgang boldmassage. Der vil ikke give Everton mange minutter på bolden.

Sorgenfri spår: 2-tallet, begge hold scorer ikke, HT/FT 2/2 og over 5,5 hjørnespark til City til odds 8,00 – SPIL HER >>*

Brighton – Tottenham X (1-1)

Torsdag 28. december kl. 20:30

Det svinger ikke rigtigt for Brighton, men De Zerbi er snu nok til at udnytte hullerne i Tottenhams offensive stil. Derfor forventer jeg en kamp med en del omstillinger og ikke mindst forsøg på at overrumple modparten via kanterne.

Sorgenfri spår: X, under 3,5 mål, begge hold scorer og over 8,5 hjørnespark til odds 10,00 – SPIL HER >>*

Arsenal – West Ham 1 (2-1)

Torsdag 28. december kl. 21:15

Det her London-derby kan vi godt have store forventninger til og jeg har måske endda vurderet antallet af mål noget lavt.

Arsenal skal bruge tre point og spiller konstant målsøgende. Moyes ved, hvor meget det betyder for klubbens fans at drille rivalerne, så West Ham vil helt klart også have bud efter at komme på tavlen.

Sorgenfri spår: 1-tallet, begge hold scorer, over 2,5 mål, 9,5 hjørnespark, over 6,5 hjørnespark til Arsenal, over 2,5 hjørnespark til West Ham til odds 10,00- SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar