18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sorgenfri: Tips til Premier League og FA Cup d. 19. – 21. marts 2021

Sorgenfri tipper Premier LeagueWeekenden byder på både Premier League og FA Cup-kvartfinaler, og Søren Sorgenfri dækker begge dele i denne artikel. Der venter i alt otte kampe fra det engelske i perioden fra fredag til søndag, heriblandt dueller som Everton – Manchester City og Leicester – Manchester United.

SpilXpoden

Premier League og kvartfinaler i FA Cuppen

FA Cuppens kvartfinaler har hovedrollen denne weekend, men der er også plads til fire vigtige opgør i Premier League. Dem starter vi med.

Fulham – Leeds X (0-0)

Selv om det senest blev til et nederlag – og det andet i træk hjemme på Craven Cottage – til Manchester City i ligaen, så kæmper Fulham formidabelt for at holde liv i håbet om overlevelse.

Fulham blot to og tre point op til Newcastle og Brighton, men for en kamp mere. Leeds kommer til London med flere profiler ude med skader og hold øje med om Bamford bliver klar, da Bielsa ellers skal ud i en alternativ angrebsopstilling idet Rodrigo er ude. Leeds har tilmed ikke scoret i deres tre seneste kampe og har tabt de seneste tre udekampe. Oprykkerne ligger lunt og sikkert midt i tabellen, og det ligner sommerferien er ved at indfinde sig.

Fulham har ikke vundet hjemme i ti af de seneste 11 hjemmekampe, så det er ikke umiddelbart to hold med momentum, men alligevel har Scott Parkers Fulham dog blot tabt to af de seneste otte kampe ikke mindst takket være stærkt forsvarsarbejde af Joachim Andersen. De har dog rasende svært ved at konvertere uafgjort til sejr, hvilket 11 uafgjorte og blot fem sejre i hele sæsonen vidner om. Det er med andre ord defensiven, der holder Fulham i live. Leeds shiner ikke just for tiden, men omvendt er det også vanskelig at se Fulhams sky offensiv bryder gæsterne ned.

Sorgenfri spår: X’et til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Brighton – Newcastle 1 (2-0)

Det virker mere og mere usandsynligt, at Steve Bruce står i spidsen for Newcastle til næste sæson. Newcastle kæmper for overlevelse under den kritisterede Bruce, der var en upopulær afløser for Rafael Benitez, men med til historien hører et regulært mareridt af en skades-situation i Newcastle. Senest er hovedparten af offensiven ude herunder Callum Wilson og de spillere, som Bruce umiddelbart tager med til Brighton har blot scoret otte mål tilsammen. Newcastle har det generelt svært med at komme på tavlen og har blot scoret i to af de seneste otte udekampe.

Brighton har spillet bedre end ligaen viser, men ineffektivit har kostet dyrt. Værterne må formentlig undvære vigtige Dan Burn, men tog en vital sejr i seneste runde over Southampton. Nu skal der bygges på mod et vitaminfattigt Newcastle, som Brighton har holdt rene lagner mod i de seneste seks af syv møder.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 1,69 – SPIL HER >>*

West Ham – Arsenal 2 (1-2)

Well, well, well. Arsenal samler kræfter til et sidste push mod de europæiske pladser og har ikke tabt i de seneste tre kampe. Senest blev det til en 2-1 sejr i rivalkampen mod Tottenham og her gælder det bysbørnene West Ham. Der venter derfor en kort tur til Stratford for Artetas bande mod et West Ham-hold, der stadig kæmper for at sikre den sensationelle fjerdeplads, de byder ind på. Arsenal har vundet de seneste fem af seks møder med Hammers, men West Ham er en lidt anden størrelse denne sæson og kun City har vundet flere hjemmekampe denne sæson end West Ham. De seneste seks kampe mellem de to, hvor West Ham har været vært har set over tre mål i snit, så der bær være mål i vente. Sidst de to hold mødtes dominerede West Ham, men Arsenal var det mere effektive hold. Selv om gæsterne har flere tvivlsomme spillere – så hold øje med opstilling – så kan vi se et tilsvarende billede her.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,50 – SPIL HER >>*

Aston Villa – Tottenham 2 (1-2)

Aston Villas sæson er i takt med Grealish fravær gået i stå med blot en sejr i de seneste seks kampe. Anføreren ventes dog med til kampen mod Spurs, og det vil være et boost, da Tottenham har vundet de seneste fem møder med Aston Villa.

Spurs kommer til Birmingham efter en stime på tre sejre blev afbrudt et 2-1 nederlag til Arsenal, hvor marginalerne i slutfasen var imod Tottenham.

Den slags nederlag har de ikke råd til flere af, hvis drømmen om en fjerdeplads skal leve videre. De har seks point op og en kamp i hånden i forhold til formstærke Chelsea, så det er ved at være ’all or nothing’ for Mourinhos tropper. Hvis Grealish vender tilbage her, så bør det give værterne nok offensivt mod til at komme på tavlen. Sidst de to hold mødtes, blev der scoret fem mål.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,32 – SPIL HER >>*

Få din bonus hos LeoVegas*

FA Cup – kvartfinaler

Herunder gennemgås de fire kvartfinaler i FA Cuppen.

Bournemouth – Southampton 2 (0-2)

Southampton tager til kystnaboerne uden en lang række profiler heriblandt Danny Ings, der er skadet. Saints sæson er gået helt kold med bare fire point i de seneste 12 kampe i ligaen og nedrykningszonen rykker tættere på. Det ligner derfor, at FA Cuppen skal redde sæsonen for Vestergaard og co., hvor semifinalen alt andet lige ikke er langt væk.

Woodgate har fået Bournemouth tilbage på sporet med 3-1-1 i de seneste fem kampe i The Championship, hvorfor drømmen om en hurtig retur til Premier League stadig lever. The Cherries har derfor også en del skader til kampen her, så Southampton er det stærkere hold. Især fordi værterne er uden Brooks, Cook og Shane Long (der er lånt af Southampton og derfor spærret her) til kvartfinalen.

Southampton er ikke meget bevendt for tiden, men mod Bournemouth vil de få den plads, som de har brug for til at strikke noget sammen. Og samtidig er det vanskeligt at se værterne offensivt true gæsterne.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,15 – SPIL HER >>*

Everton – Manchester City X (1-1)

City har en frisk trup, så det ventes, at Guardiola ryster posten og bringer Agüero, Steffen og Laporte i spil.

Hold øje med Evertons opstilling, da både Pickford og Olsen kan være ude, hvorfor tredjevalget – den portugisiske U21-landsholdsspiller Virginia – skal i spil i givet fald. Desuden er Delph og Rodriguez ude, men Everton vil byde City op til dans og kender man Ancelotti ret, så vil han lade gæsterne komme frem på banen og søge kontraangrebene for få Richarlieson sat op i de små rum.

City er et bæst for tiden, og har vundet de seneste seks møder med Everton, men Ancelotti er ansat til at hente sølvtøj og den snu italiener vil gøre alt for at stikke Guardiola en kæp i hjulet her, så det kan blive en affære, der kræver ekstra tid for at finde en afgørelse.

Sorgenfri spår: X’et til odds 5,75 – SPIL HER >>*

Chelsea – Sheffield United 1 (4-0)

Uroen i Sheffield kogte over forleden, så nu er Chris Wilder fortid hos The Blades. Han har gentagende gange i presset efterlyst en afklaring på fremtiden og selv om han flere gange har fået ledelsens opbakning, så er noget gået galt. Det gælder i øvrigt hele Sheffield Uniteds sæson. Skader har hjemsøgt dem og stort set hele det faste forsvar er ude, og selv om Wilder har taget Sheffield United fra League One til Premier League og er en stor succes, så er der en stor sten i skoen, som man ikke kommer udenom. Dyre indkøb som Brewster og McBurnie har måske stort potentiale, men har stort set ikke været på måltavlen selv om de to angribere har kostet omkring 50 mio. pund tilsammen.

Et møde mellem Wilder og ledelse så parterne gå hver til sit og den første kamp uden Wilder blev tabt med hele 5-0 til Leicester.

Thomas Tuchel har fået en forrygende start på tilværelsen i Chelsea og han tager ikke foden af speederen her mod et modløst Sheffield-hold, der måske nok vil give alt, hvad de har i FA Cuppen, men med tanke for alle deres skader, så er det bare ikke nok.

Sorgenfri spår: Chelsea -1,5 (AH) til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Leicester – Manchester United X (0-0)

De to hold følges ad i ligaen, hvor blot et point skiller de to hold. Leicester døjer med skader, men kan glæde sig over Evans og Perez er tilbage. Ikke mindst Evans er et vigtigt boost til forsvaret, og det bliver nødvendigt. Leicester har ikke vundet i de seneste 12 kampe – ude og hjemme i alle turneringer mod Manchester United – og de tal bliver naturligvis ikke mere opløftende, når man tænker på, at de røde djævle ikke har tabt på fremmed græs i ligaen denne sæson.

Sidst de to mødtes på King Power i ligaen blev det 2-2, og med tanke for at de to hold på mange måder er ret jævnbyrdige og at Solskjær vil have en naturlig respekt for den hurtighed, som Leicesters forreste besidder, så ligner det en uforløst affære ved fuld tid.

Sorgenfri spår: X’et til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Spil på Premier League*

Skriv et svar