18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sorgenfri: Tips til 29. + 33. runde i Premier League d. 2. marts – 4. marts 2021

Sorgenfri tipper Premier LeaguePremier League er presset på tiden i disse dage, hvor endnu en midtugerunde lurer for langt størstedelen af Premier League-mandskaberne. Runden er sammenstrikket af udskudte og fremtidige kampe, men byder på store opgør som Manchester City – Wolves og Liverpool – Chelsea. Søren Sorgenfri får hermed ordet.

Få din bonus hos LeoVegas*

Manchester City – Wolves X (0-0)

Hvis Manchester City har en bøhmand under sengen, så er det Wolves. City har tabt to af de seneste tre møder med Nuno Santos sort-gule tropper og i denne tid, hvor Guardiolas mandskab er storfavoritter til alt, hvad de foretager sig, så er det spørgsmålet om, det ved at være tid til at overveje det modsatte.
Manchester City har vundet 14 ligakampe i rap og 20 sejre i alt i alle turneringer. De var på hårdt arbejde mod West Ham i weekendens 2-1 sejr og i denne tid, hvor Guardiola er nødt til at rotere, så kommer de ikke på mindre hårdt arbejde her mod et Wolves-mandskab, der ikke mindst sidste sæson demonstrerede, at de er ligaens bedste til at få noget ud af kampe, hvor de ikke har overvægt i boldbesiddelse.
Jeg tidligere har forklaret, hvordan Nuno Santos er barn af den portugisiske trænerskole, hvor fokus netop er på ikke at have bolden for meget, så han vil være tryg ved det scenarie, der venter ham på Etihad. Så tryg som man nu kan være ved udsigten til et City i storform.
Det har hjulpet Wolves’ på det seneste, at den store angriber Willian Jose spilles mere og mere ind på holdet som vikar for ellers stærkt savnede Jimenez. Det betyder ikke, at alt er rosenrødt hos Wolves. Det kniber stadig for Jose og holdkammeraterne at forstå hinandens løbemønstre, men den fysik han tilføjer angrebet gavner. Wolves var på hælene i perioder af 1-1 kampen mod Newcastle, og mon ikke Nuno Santos vil overveje at give Semedo en tur på bænken efter den ’indsats’.
City skal i weekenden i ilden igen og det store Manchester-derby, så kalenderen er stram for tiden og spørgsmålet er, om alt godt får en ende på et tidspunkt? Det kunne være tirsdag aften, hvis der ligger en bøhmand under sengen.

Sorgenfri spår: Under 1,5 mål til odds 4,75 – SPIL HER >>*

Sheffield United – Aston Villa 2 (0-1)

Retorikken omkring Sheffield United rimer på overgivelse. The Blades har tabt nedrykningsstregen af syne med hele 15 point efter de igen igen tabte en kamp på små marginaler og det 21. nederlag af 26 kampe. Denne gang til Liverpool. Efterfølgende sagde manager Chris Wilder, at det nu er op til ledelsen at sørge for, at der kan holdes på truppen, så de omgående kan have ’a go again’ og jagte oprykning med det samme. Måske overpræsterede Sheffield United med niendepladsen sidste sæson, men skader og manglende indkøb har virkelig gjort ondt på The Blades. Det kommer vi ikke uden om, og det koster i Premier League, hvor medlidenhed er en investorkreds i Fjernøsten. Til kampen her er Sheffield United således uden de tre førstevalg til bagkæden.
Nu gæster Aston Villa Bramall Lane og de kommer til stålbyen med en fin 1-0 sejr i bagagen. Aston Villa har holdt rene lagner i deres tre seneste udekampe, og bør have gode chancer for at gentage den præstation her mod et på sin vis tandløst Sheffield-mandskab. Sheffield får trods alt skabt chancer, men mangler den top-angriber der putter dem ind. F.eks. missede McBurnie igen mod Liverpool. Den store skotte har potentiale, men der er set sofapuder med større skarphed end ham pt. Det bliver endnu en tæt kamp på Bramall Lane og endnu et nederlag til værterne, men hold øje med opstilling, da flere Aston Villa-profiler kan misse denne kamp. Selv uden Grealish skal Villa cykle den her hjem mod et Sheffield-hold hjemsøgt af skader, spøgelser og skeletter i skabet.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Burnley – Leicester 1 (2-1)

Brendan Rodgers ved om nogen at en sæson i medvind pludselig kan blive ramt af den perfekte storm. Der var Steven Gerrards famøse skvat, og hvad med sidste sæson, hvor Leicester blev slidt ned og tabte en billet til Champions League i sæsonens slutfase. I denne sæson ligger de pt. nummer tre, men Rodgers ser truende skyer i horisonten og bølger, der tager til i styrke og størrelse. For igen er Leicester hårdt ramt af skader. Barnes – syv mål siden jul – er ude de næste seks uger og gør Evans, Fofana, Praet, Perez, Wes Morgan og Maddison selskab. Leicester har vist sig som et stærkt udehold med 9-3-1 ude, men weekendens kamp mod Arsenal, så Gunners skære sig igennem Leicesters kæder. Det vil Rodgers være obs på og så satse på Vardy kommer afsted i dybden, hvis Burnley bevæger sig lidt frem, men veteranen har blot nettet en gang siden jul.
Burnley har også en del fraværende spillere – skader ikke mentalt selv om det sådan ud mod Spurs – så hold øje med lineup, hvis nu et af holdene mod forventning får lappet en profil eller to sammen. The Clarets skal bare holde bundfeltet bag sig og redde sig igennem sæsonen. De er 1-3-1 de sidste fem kampe, men hvis Burnley får Woods og et par af de andre profiler på højkant, så er der muligheder mod et hårdt ramt Leicester hold her.

Sorgenfri spår: 1X til odds 1,83 – SPIL HER >>*

Crystal Palace – Manchester United 2 (0-2)

Crystal Palaces veterantræner Roy Hodgson er ikke tilfreds med dette møde med Manchester United onsdag aften. Kampen var oprindelig planlagt til 20. marts, men er på grund af Manchester Uniteds engagement i FA Cuppen rykket til denne uge. Det ærgrer Hodgson gevaldigt med tanke for Palaces mange skader samt det faktum, at fra 13. marts og tre uger frem skal Crystal Palace ikke spille en eneste kamp.
Palace har mange skader at slås med, hvoraf det vigtigste fravær bliver Zaha. Palace har blot scoret to gange i de seneste fire kampe, som er den periode, hvor Zaha har siddet ude, og det er ikke just betryggende for The Eagles frem mod mødet med Manchester United, der ikke har tabt i de seneste 20 udekampe. Palace forsvarede sig godt mod Fulham og trak på kassekreditten med held for resten i 0-0 affæren i weekenden, og det siger ikke så lidt, at Benteke primært er med, fordi han er dygtig til at forsvare på dødbolde. Det rækker ikke mod Manchester United, der har vundet de seneste fem af seks besøg på Selhurst Park. Manchester United er gået under 2,5 i fem af de seneste seks udekampe og med tanke for Palaces manglende målnæse, så kan en ny målfattig kamp være i kortene her.

Sorgenfri spår: Under 2,5 mål til odds 2,10 – SPIL HER >>*

WBA – Everton X (1-1)

Der er virkelig ingen kære mor denne sæson, hvor også WBA har fået rykket rundt i kampkalenderen mod deres vilje. Everton er ligeledes med i FA Cuppen, hvorfor denne kamp er placeret torsdag aften 64 timer før WBA har en gyser-kamp mod Newcastle, der meget vel kan afgøre sæsonen for the Baggies og Sam Allardyce. Det er hård kost, hvorfor WBA ifølge The Atletic har forsøgt at få denne kamp rykket, men forespørgslen er blevet afvist.
WBA vandt imod al logik over Brighton i weekenden og overlevede blandt andet to straffespark, hvorfor WBA faktisk stadig har et håb om overlevelse. Når det er sagt, så har de ikke meget andet end hårdt arbejde at byde ind med. Der er ikke meget Premier League-kvalitet i truppen, og de seneste seks hjemmekampe er 1-2-3, hvoraf nederlagene har været i 0-4 og 0-5 klassen. Everton viste så sent som mandag aften, at de en knivspark evne til at gøre sig farlige i omstillingerne på et splitsekund. Så mon ikke Big Sam beder sit forsvar om at holde kyskhedsbæltet på for at undgå blottelser. Som man siger.

Sorgenfri spår: Under 2,5 mål til odds 1,91 – SPIL HER >>*

Fulham – Tottenham 2 (0-3)

Hvis Tottenham skal ind i kampen om fjerdepladsen, så er det nu, de skal rykke i en runde, hvor to af rivalerne (Liverpool og Chlsea) mødes head to head. Weekendens storsejr over Burnley viste, at Mourinhos mandskab ikke skal afskrives, men skal der for alvor tros på en klatretur op i tabellen, så skal der tre point med hjem fra Craven Cottage, hvor Spurs har vundet de fem seneste besøg.
Fulham har udviklet sig til de rene x-specialister og er 4-11-11 i alle ligakampe, men den seneste uafgjorte gav Scott Parker stor grund til ærgrelse. Fulham var det bedre hold mod Crystal Palace, men det sluttede 0-0 på Selhurst Park.
Tottenham har vakt Bale til live – waliseren var fremragende mod Burnley – og en tandem bestående af Kane, Bale og Son bliver Fulham en drilsk omgang. Spurs tre seneste kampe er gået over 2,5.

Sorgenfri spår: Tottenham -1,5 (AH) til odds 3,80 – SPIL HER >>*

Liverpool – Chelsea 2 (0-1)

Det er en rasende vigtig kamp for begge hold i jagten på fjerdepladsen. Liverpool har et væld af skader, så hold øje med startopstillingen, fordi det er ærligt talt svært at forhåndsvurdere, hvilket mandskab Klopp kan plastre sammen.
Liverpool har tabt de seneste fire hjemmekampe, men vandt dog i weekenden ude mod Sheffield United. De er dog så hårdt ramt af fravær, at det er vanskeligt at se dem svinge dirigentstokken mod et Chelsea-hold, der ikke har tabt i syv ligakampe. Fem af Liverpools seneste seks kampe er gået under 2,5, og otte af Chelseas seneste ni kampe er gået under 2,5, men givet Liverpools mange skader er en åbenlys chance for Tuchel for at sætte et dolkestød ind, så går jeg med endnu et hjemmebanenederlag til Liverpool.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 3,20 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Spil på Premier League*

Skriv et svar