18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 20. runde i Premier League 30. december – 2. januar 2023/4

Så tager vi fat på nytårsrunden, og spørgsmålet er om raketterne vil detonere med samme overraskende resultater som i julerunden. Liverpool får chancen for at sætte Newcastle af for alvor, og man må ikke gå glip af gyserkampen på Selhurst Park. Godt nytår herfra og tak fordi du læser med.

(Foto: IMAGO / PA Images)

Luton – Chelsea 2 (1-2)

Lørdag 30. december kl. 13:30

Sejren på Bramall Lane var et kæmpe resultat for Luton, som nu har fået forbindelse til feltet lige over dem. Ikke mindst spillere som Townsend og Barkley gør det godt for The Hatters, der blot har et point op til stregen nu.

Chelsea fik sejren over Crystal Palace i de døende minutter og vil have mod på mere. Gæsterne har stadig mange skader, men flere meldes spilleklar, og det tipper den til Chelsea for mig for de blå kan etablere et pres over kanterne, som vil skubbe Luton langt tilbage. Jeg er ikke helt overbevist om, at Barkley og co. på den centrale del af banen kan gøre ondt nok på Chelsea i det regnestykke.

Sorgenfri spår: 2-tallet og over 8,5 hjørnespark til odds 2,14 – SPIL HER >>*

Manchester City – Sheffield United 1 (3-0)

Lørdag 30. december kl. 16:00

Sheffield har set bedre ud med Wilder på sidelinjen, men freak nederlaget til Luton via to selvmål må virkelig gøre ondt.

De vil naturligvis stå dybt – alt andet vil være selvmord – på Etihad, hvorfor det bliver en af de kampe, hvor City reelt mest er oppe mod uret.

Der skrues et bet build sammen her ud fra en forventning om totaldominans fra Citys side, og at gæsterne ikke vil have noget imod at give hjørnespark væk for at undgå at blive overløbet på flankerne.

Sorgenfri spår: 1-tallet, over 1,5 mål til City og over 7,5 hjørnespark til City til odds 2,07 – SPIL HER >>*

Crystal Palace – Brentford 2 (1-2)

Lørdag 30. december kl. 16:00

Brentford brændte helt tosset mange chancer og var helt tilsvarende væk i forsvaret mod Wolves i 1-4 nederlaget. Nathan Collins spillede vel nok karrierens værste kamp og gav to mål væk og var involveret i de to andre.

Brentford og Crystal Palace er begge inde i en krisetid, men jeg synes det ser værst ud for Hodgsons mandskab. Brentford har stadig mange ideer og tæft. De to klubber helt spillet X i de sidste fem møder, men jeg kan godt se Brentford tage den her og til et ret pænt odds med tanke for Crystal Palaces forfatning pt.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Aston Villa – Burnley 1 (3-1)

Lørdag 30. december kl. 16:00

Aston Villa måtte nøjes med 1-1 mod bundholdet Sheffield United. Derefter smed de en 2-0 føring mod Manchester United og ligner pt et af de top-4, der kommer sløjt ud af juleprogrammet. Emery har ganske enkelt virkelig brug for en sejr her.

Burnley slår lidt fra sig her og der, men har stadig til gode at bevise de hører hjemme på den rette side af stregen. Da Aston Villa ikke helt svinger for tiden går jeg med et odds-forslag der ikke er resultatafhængigt. Bare hvis nu Villa du ved.

Sorgenfri spår: Over 2,5 mål og over 8,5 hjørnespark til odds 2,02 – SPIL HER >>*

Wolves – Everton X (1-1)

Lørdag 30. december kl. 16:00

Wolves udnyttede de mange julegaver, som Brentford havde taget med forleden og vandt 4-1. Everton skal for deres par bryde stimen af nederlag for at komme væk fra stregen.

Forvent en fysisk kamp her, men også en kamp, hvor det ikke er let at spotte den mest oplagte vinder. Det ligner en 1-1’er i min bog.

Sorgenfri spår: X til odds 3,45 – SPIL HER >>*

Nottingham Forest – Manchester United X (2-2)

Lørdag 30. december kl. 18:30

Vandt Manchester United over Aston Villa, fordi gæsterne slog relæet fra eller fordi De Røde Djævle havde mere i tanken end forventet?

Denne kamp bliver en interessant test idet Nottingham Forest går noget anderledes til værks med Nuno Santos som træner, hvilket kastede en flot sejr via et Chris Wood hattrick over Newcastle.

Uniteds bedste spiller for tiden er vel ’Belfast Baresi’ – Johnny Evans – og det bliver brug for veteranens kølige hoved på et med garanti toptændt City Ground, hvor Nottingham vil gøre alt for at få Wood sat op i boksen. Jeg forventer et point til hver, men der vil være så meget tænding på denne kamp og så mange tilfældigheder, at jeg går med en af Expects Match Multi, der går uden om resultatet, men taler for en aktion-fyldt omgang.

Sorgenfri spår: Over 2,5 mål, over 4,5 kort og over 9,5 hjørnespark til odds 5,10 – SPIL HER >>*

Matched freebet op til 600 kr.
18 +. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun for nye spillere Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 Maks freebet op til 600 kr. Aktiveres under “mine tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede. Freebet gælder kun som et livebet. Alle regler og vilkår

Fulham – Arsenal 2 (0-3)

Søndag 31. december kl. 15:00

Nøj, hvor Arsenal skuffede mod West Ham i et meget sjældent nederlag i det London-derby. Nu får de en ny chance mod bysbørn og en kort køretur til Themsens bred og Craven Cottage.

Vi kommer ikke udenom, at Fulham har svært ved at håndtere værtsrollen mod et boldstyrende hold som Arsenal. Det er den rolle, som Fulham også gerne vil, og styrken er ikke en jernhård defensiv a la West Ham. De sidste fire gange Arsenal har kigget forbi har Gunners scoret mindst tre mål. Statistik er en bøjelig størrelse, men det fortæller alligevel lidt om styrkeforhold og spillestil.

Sorgenfri spår: 2-tallet og over 9,5 hjørnespark til odds 2,85 – SPIL HER >>*

Tottenham – Bournemouth 1 (3-2)

Søndag 31. december kl. 15:00

Vi slutter året med en fin lille nytårsknallert her. Tottenham skuffede mod Brighton og skal tilbage på sporet. Bournemouth er i den grad på sporet og er nu bare et point fra top-10.

Det blev igen til en sejr i sidste runde og de har nu scoret mindst to mål i de sidste syv kampe. Tottenham er den sandsynlige vinder, men her arbejdes der rundt om resultatet og ind i kampens forventede flow.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og Tottenham får flest hjørnespark til odds 2,14 – SPIL HER >>*

Liverpool – Newcastle 1 (3-0)

Mandag 1. januar kl. 21:00

Nederlaget til Nottingham Forest satte en tyk streg under, at Newcastle endnu ikke er et sted, hvor de kan betragte sig som en naturlig udfordrer til top-4. De er otte point væk, men fremstår mere og mere slidt efter et efterår, hvor CL har fyldt enormt meget, hvor de ikke just var heldige med lodtrækningen.

Liverpool tager mere og mere form som et mesterhold, og jeg kan ikke se dem smide point mod et Newcastle, der også må være noget ramt mentalt.

Sorgenfri spår: 1-tallet og over 2,5 mål til Liverpool til odds 2,20 – SPIL HER >>*

West Ham – Brighton X (1-1)

Tirsdag 2. januar kl. 20:30

Begge hold kommer med friske og flotte sejre i bagagen. Det bør give os der kigger på begrundet håb om en fornøjelig og fed kamp mellem to meget forskellige stilarter.

To velorganiserede mandskaber som især vil lede efter åbninger over kanterne og på andenboldene. Det giver en intens kamp, men ikke nødvendigvis en vinder.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 8,5 hjørnespark til odds 2,30 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar