18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sorgenfri: Tips til 19. runde i Premier League 26. – 28. december 2023

Så er vi klar til den traditionsrige Boxing Day runde! Bliver det igen nederlag til Manchester United og Chelsea? Får Arsenal, Liverpool og City tanket sejre op? Og hvordan med bundholdene, der begynder at vise tænder?

(Foto: IMAGO / PA Images)

Premier League highlights

Newcastle – Nottingham Forest 1 (2-1)

Tirsdag 26. december kl. 13:30

Nuno Santos fik med 2-3 til Bournemouth en hård start på tilværelsen som Nottingham Forest manager. Men i det mindste fik Forest da scoret. Det får de brug for i den tidlige kamp 2. juledag.

Vi må nemlig forvente, at Newcastle kommer brølende fra start for at vaske skuffelsen af 1-0 nederlaget til Luton af sig. Newcastle har været hårdt ramt af skader, hvilket har set dem ryge ud af CL på den mest smertelige måde og stille og roligt fortoner top-4 sig. Med blot en sejr i de seneste seks kampe, så er det pinedød nødvendigt med en sejr hjemme sådan en 2. juledag, hvor vi kan forvente en massiv vokal opbakning fra hjemmepublikum. Der bet buildes.

Sorgenfri spår: 1-tallet og begge hold scorer til odds 3,30 – SPIL HER >>*

Sheffield United – Luton X (1-1)

Tirsdag 26. december kl. 16:00

Begge hold kommer til kampen med flotte point i bagagen. Sheffield tog som det første hold point fra Aston Villa på Villa Park, og Luton fik omsider kapital på eget græs med en sejr over Newcastle.

Her er tale om en nøglekamp for begge mandskaber, og selv om jeg er helt overbevist om, at Chris Wilder har sat sine spillere max op til at jagte sejren (og jeg hælder en smule til hjemmesejren må jeg tilstå), så har Luton en forrygende Ross Barkley på deres side. Han er tilbage i topform, og Sheffield United har ganske enkelt ikke samme kvalitetsspiller som Barkley på deres holdkort.

Ingen af holdene kan bruge et nederlag til noget og har begge øjne på Nottingham Forest i frit fald, så en deler er ikke usandsynlig.

Sorgenfri spår: X til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Bournemouth – Fulham 1 (2-0)

Tirsdag 26. december kl. 16:00

Fulham savnede godt nok karantæneramte Jimenez og skadede Willian mod Burnley og Marco Silva skal komme op med svar her på, hvordan han løser duoens fravær.

Bournemouth og ikke mindst Solanke er rasende godt kørende, og jeg forventer de vil være over londonerne som en 5-årig slagter indpakning på selv den mindste julegave. Fulham har midlerne til at tage point med hjem, når de stiller i stærkeste opstilling. Det vil de ikke gøre her, og jeg er ikke overbevist om Silva har værktøjerne til at løse den aktuelle udfordring.

Sorgenfri spår: 1-tallet til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Burnley – Liverpool 2 (1-3)

Tirsdag 26. december kl. 18:30

I takt med midterholdene bliver mere og mere slidte, så får bundholdene point. Som Burnley på Craven Cottage forleden. Liverpool er dog ikke et midterhold helt indlysende, og selv om Burnley i min bog har selvtillid nok til at straffe en Liverpool-defensiv ikke helt velsmurt for tiden (de har lukket et mål ind i snit i de seneste seks kampe), så bør der ikke være tvivl om udfaldet her. Alene på grund af Burnleys vanskeligheder ved at spille sig ud af presset, når de får med skruetvingen.

Sorgenfri spår: 2-tallet og begge hold scorer til odds 2,65 – SPIL HER >>*

Manchester United – Aston Villa 2 (1-2)

Tirsdag 26. december kl. 21:00

Naturligvis tabte Manchester United til West Ham i sidste runde, og det er godt nok svært at bakke dem op her.

Aston Villa blev frustreret af Sheffield United med 1-1, men som de spiller pt., så skal de have virkelig gode chancer for at tage en julegave med hjem fra Old Trafford mod et Manchester United-hold plaget af skader og manglende tro på egne evner.

Sorgenfri spår: 2-tallet til odds 2,75 – SPIL HER >>*

Læs også:

Brentford – Wolves 1 (2-0)

Onsdag 27. december kl. 20:30

Brentford har pga. udsat kamp haft en god og lang fredfyldt jul og kan møde ind til juleprogrammet med friske ben i modsætning til Wolves.

Brentford er dumpet ud af top-10 efter fem nederlag i seks kampe, og jeg forventer klart, at Thomas Franks tropper kommer med en reaktion her mod et Wolves-hold, der var i ilden juleaften.

Sorgenfri spår: 1-tallet og over 7,5 hjørnespark til odds 2,48 – SPIL HER >>*

Matched freebet op til 600 kr.
18 +. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun for nye spillere Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 Maks freebet op til 600 kr. Aktiveres under “mine tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede. Freebet gælder kun som et livebet. Alle regler og vilkår

Chelsea – Crystal Palace 1 (3-0)

Onsdag 27. december kl. 20:30

Chelsea kan ikke blive ved med at snuble, hvis de skal have en europæisk billet til næste sæson. Og de får nærmest ikke bedre chance end mod et hold som Crystal Palace for at rette lidt op på tingenes tilstand. Gæsterne har ikke vundet i syv kampe og (be)viste mod Brighton hvorfor de har så svært ved at vinde. En føring blev sat over styr til sidst i stedet for enten sækken snøret til eller modstanderne kontra-knockoutet.

Chelsea vil ikke give The Eagles meget tid på bolden, så forventer en ret sikker sejr på ’Broen’ til værterne.

Sorgenfri spår: 1-tallet og over 7,5 hjørnespark til odds 2,15 – SPIL HER >>*

Everton – Manchester City 2 (0-3)

Onsdag 27. december kl. 21:15

City er hjemme igen som nybagte klubverdensmestre, og nu gælder det så ligaen, hvor rivalerne skal indhentes.

Everton har gjort det rasende godt de seneste uger, men tabte dog senest til Tottenham. Et billede på Evertons kompetencer – de vil kunne knække jævnbyrdige hold med deres fysik, men mod modstandere der vil være meget på bolden kommer de til kort. Det får vi at se her.

Sorgenfri spår: 2-tallet og over 7,5 hjørnespark til odds 2,05 – SPIL HER >>*

Brighton – Tottenham X (1-1)

Torsdag 28. december kl. 20:30

Tæt kamp i vente her. Tottenham fik en god sejr over Everton, og Brighton fik akkurat reddet et point mod rivalerne Crystal Palace og er 2-2-2 de sidste seks kampe. På hjemmebane er de 2-4-0 de seneste seks kampe, og jeg hælder mod et X igen her.

Tottenham spiller ret offensivt, hvilket Brighton vil lure på, hvorfor jeg klart forventer værterne kommer på tavlen, men kan de holde Tottenham fra julefadet og tage mere end et point? Jeg er ikke overbevist.

Sorgenfri spår: X til odds 3,90 – SPIL HER >>*

Arsenal – West Ham 1 (2-1)

Torsdag 28. december kl. 21:15

Arsenal har vundet fem hjemmekampe i træk, og West Ham skal godt nok være på tæerne her i dette London-opgør.

Hammers slog som ventet Manchester United omkuld, men Arsenal er en langt mere kompetent modstander end det mismodige Manchester-mandskab.

Drejebogen til sådan en kamp her er læst mange gange før. West Ham vil stå dybt, satse på omstillinger og dødbolde. Arsenal vil være på bolden. Så længe Gunners undgår graverende fejl, så bør de tage alle tre point.

Sorgenfri spår: 1-tallet og begge hold scorer til odds 2,70 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Premier League sponsoreres af Expekt.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar