18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

SønderjyskE – Horsens: Odds og optakt d. 14. marts 2021

SønderjyskE - HorsensSønderjyskE bookede i midtugen en plads i semifinalen af pokalturneringen, og er stadig i spil til en plads i top seks. Skal sønderjydere med i mesterskabsslutspillet, så kræver det højst sandsynligt en sejr her. Vil Haderslev-klubben få fuldt udbytte mod Horsens, som ser ud til at have fundet melodien eller forbliver Horsens ubesejret i fem kampe i træk? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til SønderjyskE – Horsens med kampstart søndag d. 14. marts 2021 kl. 14:00. Kampen vises på Eurosport 2 og kan streames på discovery+.

SpilXpoden

Odds på SønderjyskE – Horsens

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne mest tror på SønderjyskE.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SønderjyskE – Horsens: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Sandi Putros
Stadion:: Sydbank Park, Haderslev
Vejret: 5° og svag vind

Optakt til SønderjyskE – Horsens: Skader, karantæner og startopstillinger

SønderjyskE har blot hentet fire point i deres seneste ni Superligakampe og alligevel er de stadig i spil til en plads i top seks. Det siger en del om, hvor tæt Superligaen er i denne sæson. Alle klubber omkring sjettepladen har svært ved at sætte sejrsstimer sammen i øjeblikket, og SønderjyskE er ingen undtagelse. SønderjyskE er det hold i Superligaen med de dårligste resultater i forårssæsonen. Trods en lille oprejsning i pokalturneringen, så må SønderjyskE ærgrer sig gule og grønne over, at de ikke har kunne fortsætte de flotte resultater, som de lagde sæsonen ud med i september og oktober sidste år. Glen Riddersholm er i øvrigt ikke med på bænken til kampen her, da han afsoner karantæne.

Horsens formkurve er stik modsat sønderjydernes. Horsens er uden nederlag i fire kampe i træk, hvilket er ganske imponerende for bundproppen. Dog er tre af kampene endt uafgjort, så det er ikke fordi at Horsens er kommet voldsom meget tættere på overlevelse. Klubber på 10. pladsen og opefter vinder også deres kampe, så det ligner stadig en nærmest umulig opgave for Jens Berthel Askou og hans mandskab. Dog kan de med en sejr her, igen få kontakt til Lyngby, som de gennem hele sæsonen har ligget i bunden med.

To mandskaber med hver deres målsætning og med hver deres form. Retter SønderjyskE op på de dårlige resultater eller bygger Horsens videre på deres stime? Spændende kamp i vente i Haderslev.

SønderjyskE:

Horsens:
Magnus Jensen (Forsvar, Reserve) – Skadet
Jannik Pohl (Angreb, Fast) – Skadet

SønderjyskE forventet startopstilling (4-4-2): Thomas; Simonsen, Gartenmann, Banggaard, Dal Hende; Frederiksen, Albæk, Ekani, Eskesen; Wright, Jacobsen

Horsens forventet startopstilling (3-5-2): Delac; Gomez, Ludwig, Reese; Buus, Jacobsen, Prip, Hansson; Brock-Madsen, Qamili

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds-forslag: Grim bane betyder grim fodbold og få mål

Banen i Haderslev så allerede godt medtaget ud inden pokalkampen i torsdags, og efter 90 minutters pokalbold og tilmed dårligt vejr i perioden efter, så må man forvente en bane der mere minder som omgang sønderjysk muld end en grøn fodboldbane.

Derfor skal de to hold også indstille sig på en kamp, der bliver spillet ud fra andre præmisser end normalt. Egentlig passer det begge hold fint med en mere duelpræget og fysisk kamp. Alligevel er det svært at forestille sig, hvor målene skal komme fra, udover dødbolde. Horsens har spillet til nul i to af deres seneste fire ubesejrede kampe, og SønderjyskE har haft problemer med at score mål i foråret indtil videre.

To hold, der er mere indstillet på ’krig’ fremfor offensiv fodbold, og vigtige point på spil for begge hold. Det bliver ikke kønt, men derimod intenst. Vi tror på få mål.

SpilXperten.com anbefaler: Under 2,5 mål til odds 1,68 – SPIL HER >>*

Læs også: Per Pedersens tips til 21. runde i Superligaen

SønderjyskE – Horsens: Statistik, topscorer og H2H

– SønderjyskE sejrede i midtugen med 4-1 i pokalturneringen mod Fremad Amager. I Superligaen ser det værre ud. Her er sønderjydere uden sejr i fem kampe.

– Horsens er ubesejret i fire kampe i træk. Deres seneste kamp endte 2-2 mod FC Nordsjælland.

– SønderjyskE ligger nummer otte med ét point op til sjettepladsen.

– Horsens ligger, trods deres seneste resultater, stadig sidst. De har fem point op til Lyngby og 12 op til Vejle på 10. pladsen.

– SønderjyskE råder over Anders K. Jacobsen, som er holdets topscorer med otte mål.

– Horsens’ topscorer er Jannik Pohl, men han er skadet. I stedet skal man kigge mod Brock-Madsen og Louka Prip, som hver har scoret to mål i sæsonen.

– Det første opgør i sæsonen mellem de to klubber endte 3-0 til SønderjyskE.

Expected Goals: SønderjyskE vs. Horsens – de seneste tre kampe

SønderjyskE
SønderjyskE – Fremad Amager (4-1) 1,18 – 1,26 xG (pokalkamp)
AaB – SønderjyskE (1-0) 1,07 – 0,91 xG
SønderjyskE – OB (1-1) 0,53 – 2,62 xG

Horsens
FC Nordsjælland – Horsens (2-2) 1,89 – 2,30 xG
Horsens – AaB (2-1) 3,29 – 0,76 xG
Vejle – Horsens (0-0) 1,42 – 1,58 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Optakt til og odds på SønderjyskE vs. Horsens d. 14. marts 2021*

Skriv et svar