18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

SønderjyskE – Fremad Amager: Odds og optakt d. 11. marts 2021

<b>Dommer:</b>SønderjyskE – Fremad Amager” title=”<b>Dommer:</b>SønderjyskE – Fremad Amager” style=”float:right” class=”textparser-right” /> De forsvarende pokalvindere fra SønderjyskE lægger græs til et returopgør i årets kvartfinaler, når Fremad Amager kommer til Haderslev torsdag eftermiddag. SønderjyskE vandt første kamp 2-1, og det er jo et fremragende udgangspunkt, men formen i Superligaen har ikke været god længe, så kan de holde gæsterne fra fadet? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til SønderjyskE – Fremad Amager. Der er kampstart torsdag d. 11. marts 2021 kl. 16:30. Se kampen på DR1 eller på Viaplay.</p><p><a rel=Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på SønderjyskE – Fremad Amager

Værterne fra SønderjyskE må tage favoritrollen på sig ifølge oddsene på opgøret.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SønderjyskE – Fremad Amager: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Peter Kjærsgaard
Stadion:: Sydbank Park, Haderslev
Vejret: 6° og stiv kuling med risiko for regn

Optakt til SønderjyskE – Fremad Amager: Skader, karantæner og startopstillinger

Vejen til endnu en pokaltriumf bliver kortere og kortere for SønderjyskE, men siden deres sejr på Amager i første del af deres 2-akts-forestilling mod Fremad Amager, har SønderjyskE spillet 5 kampe i Superligaen uden at vinde en eneste af dem. De har spillet 1 uafgjort – mod OB – og så har de tabt de øvrige 4. Senest mod AaB og Lyngby. Det ser ikke helt velafbalanceret ud for sønderjyderne. I nederlaget i Aalborg blev træner Glen Riddersholm da også så frustreret undervejs, at han fik talt eller gestikuleret sig til et rødt kort, og det siger i virkeligheden nok meget præcist, hvordan sindstilstanden er hos SønderjyskE netop nu.

De balancerer lige omkring top 6, og med bare 2 runder tilbage af grundspillet er det nu, de skal slå til. De mangler Horsens og FC Nordsjælland, men som formen har set ud, er der ingen nemme modstandere lige nu. Det skulle da så lige være et 1. divisionshold på hjemmebane i pokalturneringen. Det lyder som det oplagte sted at tanke selvtillid, og SønderjyskE kan glæde sig over, at disponere over hele truppen, så der er frit valg på alle hylder til opgøret.

Det er der umiddelbart også hos gæsterne fra Fremad Amager. Og ja, de tabte første opgør på hjemmebane, men i sidste sæson besejrede Fremad Amager både Lyngby og FC Midtjylland i pokalturneringen, og for at komme til kvartfinalen i denne sæson har holdet besejret blandt andre Superligaens aktuelle tophold, Brøndby. Så de er ikke helt uefne, og de har en særlig flair for pokalturneringens specielle atmosfære og duft. De skal bruge minimum 2 scoringer for at gå videre. Det har de trods alt formået i 3 af deres 4 turneringskampe siden første opgør mod SønderjyskE. Det er ikke slut, før dommeren fløjter for sidste gang, og håbet er lysegrønt for Fremad Amager. Endnu.

SønderjyskE:

Fremad Amager:

SønderjyskE forventet startopstilling: Thomas; Simonsen, Gartenmann, Banggaard, Dal Hende; Vinderslev, Ekani, Albæk; Eskesen, Jacobsen, Christiansen.

Fremad Amager forventet startopstilling: Larsen, Lange, Soulas, Steffensen, Staugaard; Fisker, Larsen, Bay, Winther; K. Munksgaard, Fanyé.

Odds-forslag: Tæt, intenst og målfattigt

6 Superligakampe på stribe uden sejr. 3 kampe uden at score. 2 hvor de har scoret 1 enkelt mål, og da de så endelig lavede 2 mål i Parken mod FC København, så lavede Løverne da bare 3. Det er ikke just medvind, de er ramt af i Haderslev. Men mindre kan formentlig gøre det til dette opgør. Efter 2-1-sejr i det første opgør skal de jo sådan set bare neutralisere kampen, for allerbedst vil det være, hvis de også kan spare en lille smule på kræfterne til det vitale opgør, der venter mod Horsens på søndag. De spiller både på pokalhesten og på Top 6-hesten lige nu i SønderjyskE, så de lurer sikkert på, om de kan slippe af sted med minimal indsats i dette opgør.

Det er dog tvivlsomt, om Fremad Amager vil tillade det. De går næppe videre, men de kommer til at sælge sig så dyrt som muligt, og de vil presse SønderjyskE til at arbejde hårdt for avancement. Banerne bliver langsomt bedre, men den ser stadig en kende tung ud i Haderslev, så det er i sig selv mere oplagt med fight og syngende tacklinger end finesser og hælspark.

SønderjyskEs 3 opgør i årets pokalturnering er endt med 2, 1 og 2 scoringer, før de var involverede i en slags målfest med 2-1-sejr i det første opgør mod amarkanerne. Fremad Amager har mødt 3 andre Superligahold i pokalen i denne og i sidste sæson: De spillede 1-1 mod både Lyngby og Brøndby (og vandt så i forlængelse/straffe), mens de slog FC Midtjylland 1-0. Det lugter ikke af mange mål her heller, for SønderjyskE har ikke brug for en målfest, og det er ærlig talt tvivlsomt, om Fremad Amager lige nu har kvaliteterne til at skabe sådan en fest alene. Anbefalingen bliver at gå efter under 2,5 scoringer.

SpilXperten.com anbefaler: Under 2,5 mål til odds 1,92 – SPIL HER >>*

SønderjyskE – Fremad Amager: Statistik, topscorer og H2H

– SønderjyskE er nummer 7 i Superligaen med 25 point efter 20 kampe, Deres statistik er 7-4-9 og scoren 27:30.

– Det rækker lige nu til en 5. plads i 1. division for Fremad Amager, som har hapset 28 point i deres foreløbig 20 kampe. Tallene er 8-4-8 og 39:25.

– Anders Jacobsen er noteret for 8 sæsonmål, og det gør ham til SønderjyskEs topscorer.

– Fremad Amagers topscorer er Kristoffer Munksgaard, som står på 10 pletskud.

– 10. februar spillede de 2 klubber første del af denne pokalkvartfinale. På Amager vandt SønderjyskE med 2-1.

– Andre indbyrdes møder skal vi tilbage til 2007 og tidligere for at finde; SønderjyskE er – ud over pokalkampen – noteret for 9 sejre og 1 enkelt uafgjort i de indbyrdes møder med Fremad Amager.

Expected Goals: SønderjyskE vs. Fremad Amager – de seneste tre kampe

SønderjyskE
AaB – SønderjyskE (1-0) 1,07 – 0,91 xG
SønderjyskE – OB (1-1) 0,53 – 2,62 xG
SønderjyskE – Lyngby (1-4) 1,60 – 2,41 xG

Fremad Amager
Esbjerg – Fremad Amager (2-0) 2,41 – 0,51 xG
Fremad Amager – Hobro (2-2) 1,47 – 2,07 xG
Hvidovre – Fremad Amager (1-2) 2,59 – 2,17 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream SønderjyskE – Fremad Amager den 11. marts 2021

Vil du livestreame DBU Pokal-kampen mellem SønderjyskE og Fremad Amager, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream SønderjyskE – Fremad Amager hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på SønderjyskE - Fremad Amager d. 11. marts 2021*

Skriv et svar