18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sidste chance lørdag: Vind tur til EM i fodbold

Vind tur til EM i fodboldHvad siger du til at vinde en tur til EM i fodbold for to personer til en værdi af 20.000 kroner? Det kan du i SpilXpertens store Superliga-konkurrence – sponsoreret af Betfair – som starter lørdag d. 17. marts klokken 17:00. Vil du være med fra start og have de bedste vinderchancer, skal du altså slå til nu!

Vind tur til EM i fodbold på SpilXperten.com – værdi 20.000 kroner

SpilXperten og Betfair sætter nu en tur til EM i fodbold 2012 på højkant til brugerne her på siden. Turen til EM 2012 for to personer har en værdi af 20.000 kroner, og derudover kan du vinde en iPad, pengepræmier for Betfair og meget mere. I alt er der præmier for 43.600 kroner, som skal fordeles til deltagerne i konkurrencen her på SpilXperten.com.

Sidste chance: Konkurrencen starter nu på lørdag klokken 17:00

Konkurrencen afvikles fra d. 17. marts til 30. april over otte runder, så der er masser af muligheder for at score point til stillingen i konkurrencen. Hvis du vil have de bedste vinderchancer, skal du dog selvfølgelig være med fra start lørdag. Det gælder om at tippe 1, X eller 2 på de seks Superliga-kampe, der vil være på hver af kuponerne, som du finder på SpilXpertens konkurrenceside. Hver gang du tipper rigtigt, modtager du point svarende til det odds, som Betfair har på udfaldet.

Deltag i konkurrencen nu

Skriv et svar