18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sidste chance: Ekstra stor bonus hos Betfair til 26. august

Betfair bonusBetfair giver i disse dage en ekstra stor bonus til SpilXpertens brugere, men tilbuddet udløber 26. august, så det er ved at være sidste udkald. Den ekstra store bonus består af et risikofrit spil op til 500 kroner, som normalt “kun” er på 200 kroner. Se i nyheden her, hvordan du får Betfairs specielle bonus til SpilXpertens brugere inden tidsfristen udløber.

Risikofrit spil på 500 kroner til SpilXpertens brugere

Betfair giver normalt nye kunder et risikofrit spil op til 200 kroner. Det betyder, at taber du på dit første spil hos Betfair, så refunderer de automatisk din indsats. På den måde har du spillet helt risikofrit. I en stærkt begrænset periode frem til d. 26. august giver Betfair nu et risikofrit spil helt op til 500 kroner til SpilXpertens brugere.

Få dit risikofrie spil op til 500 kroner hos Betfair i dag – KLIK HER >> *

Hvem er Betfair?

Betfair er verdens mest populære spillebørs, som er et sted, hvor du kan handle (købe og sælge) odds mod andre spillere rundt omkring i hele verden. På den måde kan du altid ønske et bestemt odds på et specifikt væddemål til lige den kamp, du vil spille på. Mange bruger dog også Betfair som en “almindelig” bookmaker, hvilket du nemt vil kunne komme i gang med på fem minutter.

Få din bonus hos Betfair nu*

Skriv et svar