18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sidste chance: Deltag i konkurrence om penge og VIP-fodboldbilletter

bet-at-home.com konkurrenceI weekenden er det sidste chance for at samle point sammen i vores fodboldkonkurrence, som afvikles i samarbejde med bet-at-home.com. Det er den sidste af i alt fire runder, hvor den samlede vinder løber af sted med to VIP-billetter til en hjemmekamp med Schalke 04 i Bundesligaen til en værdi af 5.000 kroner. Derudover er der pengepræmier og point til de bedste i den sidste runde.

Vind VIP-billetter til kamp i Bundesligaen

Det er sidste chance for at deltage i vores store bet-at-home.com konkurrence nu. Lørdag klokken 15:25 er der nemlig indleveringsfrist for den sidste kupon, hvor du kan sikre dig point og dermed chancen for at vinde to VIP-billetter til en hjemmekampe med Schalke 04 i Bundesliga. Derudover er der også pengepræmier og point på højkant i sidste runde.

Tip ti fodboldkampe

Det er meget nemt at deltage i konkurrencen, som blot kræver, at du har oprettet en konto hos bet-at-home.com via SpilXperten.com og spillet for mindst 50 kroner. Du skal nemlig bare give dit bud på 10 fodboldkampe, og hver gang du gætter rigtigt, optjener du point svarende til det odds, som bet-at-home.com havde sat på kampen. Det tager altså kun to minutter at deltage.

SIDSTE CHANCE: DELTAG I KONKURRENCEN NU – KLIK HER

Skriv et svar