18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sheffield United – Liverpool: Odds og optakt den 28. februar 2021

<b>Dommer:</b> Sheffield United – Liverpool” title=”<b>Dommer:</b> Sheffield United – Liverpool” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Det er gået helt op i hat og briller i Liverpool, de er inde i en historisk dårlig periode i Premier League, og skadeslisten er lang. De får dog ikke bedre mulighed for en sejr, når de søndag gæster den absolutte bundprop fra Sheffield United. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Sheffield United – Liverpool. Der er kampstart søndag d. 28. februar 2021 kl. 20:15. Se kampen på Viaplay eller på Xee.</p><p><a href=SpilXpoden

Odds på Sheffield United – Liverpool

Gæsterne fra Liverpool er favoritter i dette opgør ifølge oddssætterne.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Sheffield United – Liverpool: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jon Moss
Stadion:: Bramall Lane, Sheffield
Vejret: 3° og svag vind

Optakt til Sheffield United – Liverpool: Skader, karantæner og startopstillinger

Der har været resultatmæssig forbedring hos Sheffield United, men med tre nederlag i træk, kan vi vidst godt konkludere at toget har forladt perronen…uden Sheffield! Der skal et gigantisk mirakel til hvis de skal sikre deres eksistens som Premier League hold, i skrivende stund har de hele 14 point op til Newcastle over stregen. Værterne har det mindst scorende hold i ligaen, med blot 15 mål i 25 kampe. Man skal have en umanerlig god defensiv, hvis man skal skaffe point med det målsnit. Og selvom Sheffield godt kan finde ud af at stå kompakt og parkere bussen, så har det bare ikke kastet nok point af sig, og de må efterhånden sande at næste sæson byder på Championship fodbold. Skadessituationen giver dem ingen ekstra forhåbninger om overlevelse, da de har flere faste startere ude til dette opgør.

Sikke en deroute Liverpool har taget. Det har været et katastrofalt 2021 for de forsvarende mestre! Hvis vi kun kigger på resultaterne siden årsskiftet, så har gæsterne fra Liverpool kun vundet 2 ud af 9 kampe i ligaen, de resultater bringer dem helt ned på en 18.plads for kalenderåret. Der er langt fra det nærmest altdominerende hold som vi så i sidste sæson, til det Liverpool hold vi ser nu. Fra at have haft et klart mål om endnu et engelsk mesterskab, er der skiftet fokus hos udeholdet, for der skal koncentration og point til hvis ikke de skal slutte uden for top-4. Med til historien hører selvfølgelig den nærmest bizarre skadessituation de har i Liverpool, for hver kamp de spiller vokser skadeslisten. Den er helt gal igen til dette opgør, hvor der er en hær af midterforsvarere ude med skader. Selv de vikarierende midterforsvarere, Fabinho og Henderson, må sidde over, og overlade de defensive tøjler til det unge nyindkøb Kabak, med enten tilsvarende unge Williams eller Davies ved siden af sig.

Sheffield United:
Jack Robinson (Forsvar, Reserve) – Skadet
Sander Berge (Midtbane, Fast) – Skadet
George Baldock (Forsvar, Fast) – Skadet
Jack O’Connell (Forsvar, Reserve) – Skadet
Lys Mousset (Angreb, Reserve) – Skadet
John Egan (Forsvar, Fast) – Skadet
Chris Basham (Midtbane, Fast) – Skadet
Jayden Bogle (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet

Liverpool:
Joe Gomez (Forsvar, Fast) – Skadet
Virgil van Dijk (Forsvar, Fast) – Skadet
Joel Matip (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
Fabinho (Forsvar/Midtbane, Fast) – Skadet
James Milner (Midtbane, Reserve) – Skadet
Naby Keita (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
Diogo Jota (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom
Jordan Henderson (Midtbane, Fast) – Skadet

Sheffield United forventet startopstilling: Ramsdale; Ampadu, Jagielka, Bryan; Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens; McGoldrick, Sharp.

Liverpool forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold; Kabak, Davies, Robertson; Thiago, Wijnaldum, Jones; Salah, Firmino, Mané.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds-forslag: Intet festfyrværkeri i Sheffield

Det er et rigtig bundopgør vi har gang i søndag aften, hvis kun kigger på 2021, så har vi at gøre med 16.pladsen vs. 18.pladsen. Heldigvis for Liverpool har det ikke stået så skidt til i hele sæsonen, og hvis de kan finde inde i en ordentlig rytme igen er der stadig håb for at få Champions League billet til næste sæson.

Niveauforskellen på de to hold er enorm, sædvanligvis. Der er ingen tvivl om at Liverpool har et verdensklassehold, men sådan spiller de bare ikke for tiden. Selvom de har en masse fravær i forsvaret, så virker de offensive stjerner også lidt hæmmet i denne del af sæsonen. Det er svært at bakke en Liverpool sejr til 1.41 op, når de har tabt de seneste 4 kampe i Premier League, og står med to nye og purunge midterforsvarere til opgøret. Til gengæld er værterne fra Sheffield også så tilpas dårlige, og ramt af skader, at det alligevel virker usandsynligt at de skulle skabe overraskelsen her. Vi holder også fra at spå om en vinder!

Spilforslaget finder vi i målene. Eller manglen på samme. Liverpool har ikke haft det specielt godt på det sidste, når modstanderen har parkeret sig med alle mænd foran eget felt, offensiven er ikke helt i hopla, og de har svært ved lirke kompakte mandskaber op. Sådan har det været mod WBA, Newcastle, Burnley, Brighton… Det er blevet pointtab i alle de kampe, og alle de kampe er gået under 2.5 mål. Det tror vi godt kunne ske søndag aften igen, en tætpakket Sheffield defensiv mod en lidt uinspireret Liverpool offensiv. De sidste tre indbyrdes opgør er endt 2-0, 1-0 og 2-1, og vi håber på et lignende udfald i morgen. Vi får pengene tilbage ved præcis tre mål.

SpilXperten.com anbefaler: Under 3 mål Asian Handicap til odds 1,86 – SPIL HER >>*

Sheffield United – Liverpool: Statistik, topscorer og H2H

– Værterne fra Sheffield er det absolutte bundhold i Premier League med sølle 11 point. De har en statistik for sæsonen på 3-2-20 og en målscore på 15:41.

– Liverpools resultater i 2021 ville ikke berettige dem til meget mere end en placering i bunden, heldigvis har det ikke stået så skidt til hele sæsonen. Liverpool indtager 6. pladsen med en statistik på 11-7-7 og en målscore på 45:34.

– Med sølle 15 scorede mål i sæsonen, skal der ikke mange kasser til at blive topscorer i Sheffield. Den titel har McGoldrick sat sig på, han har lavet en tredjedel af hjemmeholdets mål i sæsonen.

– Selvom det ikke ligefrem kører på skinner for Liverpool, råder de stadig over topscoren i Premier League. Salah bliver ved at finde netmaskerne på trods af de sløje præstationer, han står noteret for 17 ligamål.

– Ikke overraskende står der Liverpool som vinderhold på de indbyrdes opgør, i de tre gange de har mødt hinanden siden Sheffields oprykning før sidste sæson, er det blevet til tre Liverpool sejre. Dog forholdsvis smalle sejre.

Expected Goals: Sheffield United vs. Liverpool – de seneste tre kampe

Sheffield United
Fulham – Sheffield United (1-0) 1,23 – 0,34 xG
West Ham United – Sheffield United (3-0) 2,09 – 0,35 xG
Sheffield United – Bristol City (1-0) 2,26 – 0,39 xG (FA Cup)

Liverpool
Liverpool – Everton (0-2) 1,32 – 1,73 xG
Leipzig – Liverpool (0-2) 1,03 – 1,19 xG
Leicester – Liverpool (3-1) 1,80 – 1,25 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Sheffield United – Liverpool den 28. februar 2021

Vil du livestreame Premier League-kampen mellem Sheffield United og Liverpool, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Sheffield United – Liverpool hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Sheffield United - Liverpool d. 28. februar 2021*

Skriv et svar