18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Shakhtar Donetsk – Roma Odds og optakt den 18. marts 2021

<b>Dommer:</b> Shakhtar Donetsk – Roma” title=”<b>Dommer:</b> Shakhtar Donetsk – Roma” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Ukrainerne skal bestige et italiensk bjerg for at avancere i Europa League, de er nede med 3-0 efter sidste uges opgør i Rom. Har vi et mirakel i vente i Donetsk? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Shakhtar Donetsk – Roma, med kampstart onsdag d. 18. marts 2021 kl. 18:55. Kampen kan ses på Dplay.</p><p><a rel=Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på Shakhtar Donetsk – Roma

Oddsene antyder, at bookmakerne ser Roma som favorit i denne kamp.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Shakhtar Donetsk – Roma: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion:: Donbass Arena, Donetsk
Vejret: 3°, svag vind

Optakt til Shakhtar Donetsk – Roma: Skader, karantæner og startopstillinger

Som vi så det i første knockoutrunde i Europa League, hvor Roma duellerede imod Braga, så var der mere end et par klasser til forskel imellem de to hold. Det samme gjorde sig gældende for en uge siden, da Roma på Olimpico i Rom tog imod Shakhtar Donetsk, hvor romerne hentede en overbevisende 3-0 sejr. Der var aldrig rigtig tvivl om udfaldet af den kamp, hvor Shakhtar havde svært ved at skabe store chancer, og hvor Roma ventede tålmodigt på at chancen bød sig. Romerne var effektive, og ukrainerne står med et forfærdeligt udgangspunkt før dette opgør. Ikke nok med at de ikke fik scoret et udebanemål, de indkasserede også hele tre, så der skal noget helt specielt til at få vendt dette dobbeltopgør på hovedet.

Ukrainerne kom sig på fornemmeste vist efter nederlaget til Roma, da de i weekenden skaffede en 4-0 sejr imod subtopholdet fra Desna. Der skal et lignende resultat til på torsdag, hvis Shakhtar fortsat skal spille med i Europa i denne sæson. Vi har set større overraskelser på den europæiske scene, men ukrainerne skal virkelig finde storspillet frem for at have en chance imod Roma.

Det var en overbevisende fra Roma i torsdags, det var koncentreret, effektivt og top professionelt! Romerne kom dog i den grad ned på jorden i weekenden, da de noget ukarakteristisk for deres sæson, tabte med 2-0 til bundholdet fra Parma. Her var der ingen tegn på koncentration eller professionalisme, det var en uinspireret offensiv hele kampen igennem, og forsvaret var mere end en gang helt på hælene. Med en indsats af den kaliber, kan de ikke føle sig sikre på videre avancement i Europa League.

Shakhtar Donetsk:
Maksym Malyshev (Midtbane, Reserve) – Skadet

Roma:
Nicolo Zaniolo (Kant, Fast) – Skadet
Jordan Veretout (Midtbane, Fast) – Skadet
Henrikh Mhikitaryan (Kant, Fast) – Skadet
Chris Smalling (Forsvar, Fast) – Tvivlsom

Shakhtar Donetsk forventet startopstilling: Trubin; Dodò, Kryvstov, Vitao, Matvienko; Maycon, Alan Patrick; Marlos, Taison, Solomon; Junior Moraes.

Roma forventet startopstilling: Pau Lopez; Mancini, Cristante, Ibanez; Karsdorp, Villar, Diawara, Spinazzola; Perez, El Shaarawy; Dzeko.

Odds-forslag: Der bliver givet og taget i Donetsk!

Shakhtar skal finde noget helt særligt frem fra rygsækken, hvis vi skal have spændingen tilbage i dette opgør. Det var ikke opløftende hvad vi så i torsdags, Roma havde Shakhtar i deres hule hånd igennem hele kampen, og ukrainerne fremstod ikke særlig potente i hverken offensiven eller defensiven.

På trods af Romas fornemme form i Europa League, har det haltet mere end sædvanligt på det sidste, hvor det er blevet til skuffende pointtab imod Benevento og Parma. Romerne er bestemt til at tale med, hvis Shakhtar højner niveauet bare en smule. Ukrainerne skal frem at angribe på torsdag, de har ikke noget at tabe mere, de skal op og søge miraklet. Roma er endnu engang uden styrmanden Smalling i forsvaret, og i weekenden så vi at det bestemt er muligt at løbe om hjørner med den unge 3-backkæde.
Vi tror på endnu en omgang med mål i dette returopgør, Shakhtar er tvunget frem på banen og skal minimum lave tre kasser for at være i spil til at gå videre. Romas forsvar er bestemt til at tale med, faktisk har de indkasseret flest mål af de ti øverste i Serie A. På den anden side, passer det forventede kampbillede med Shaktar som angribende hjemmehold, romerne virkelig godt. De har kæmpet med at skabe kampene mod defensive modstandere på det sidste, men deres spillestil er som skabt til omstillingsspil, som vi så i returopgøret imod Brage, som endte med 3-1 til romerne. Der burde igen være rig mulighed for at få trænet omstillingsspil på torsdag. Der skal nok komme mål her.

SpilXperten.com anbefaler: Over 2.5 mål til odds 1,75 – SPIL HER >>*

Shakhtar Donetsk – Roma: Statistik, topscorer og H2H

– Shakhtar Donetsk halter lidt efter Dynako Kiev i den hjemlige liga, og må tage til takke med 2. pladsen. De har en statistik for sæsonen på 11-6-1 og en målscore på 40:12.

– Roma er med weekendens nederlag dumpet ned på 6.pladsen i Serie A. De har en statistik for sæsonen på 15-5-7 og en målscore på 51:40.

– De har ikke fundet en rigtig målsluger hos Shakhtar i denne sæson, Manor Soloman topper listen for hjemmeholdet med hans 5 scoringer i ligaen.

– Romas topscorer i Serie A er lidt usædvanlig, midtbanekrigeren Veretout er en habil straffesparksskytte, og han står noteret for 10 ligamål i sæsonen. I Europa League er det Borja Mayoral der har stjålet showet med hans 5 mål.

– Der er en vis historik imellem de to hold her. I 2011 og 2018 stod den på 1/8-finale i Champions League med de to involveret, i 2011 trak Shahktar den længste strå, mens Roma avancerede i 2018. Det første opgør for en uge siden i Rom blev vundet sikkert med 3-0 af romerne.

Expected Goals: Shakhtar Donetsk vs. Roma – de seneste tre kampe

Shakhtar Donetsk
Shakhtar Donetsk – Desna (4-0) 4,18 – 0,7 xG
Roma – Shakhtar Donetsk (3-0) 1,64 – 1,23 xG
Olimpik Donetsk – Shakhtar Donetsk (0-1) 1,19 – 1,33 xG

Roma
Parma – Roma (2-0) 1,77 – 2,55 xG
Roma – Shakhtar Donetsk (3-0) 1,64 – 1,23 xG
Roma – Genoa (1-0) 1,51 – 0,38 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Optakt til og odds på Shakhtar Donetsk - Roma d. 18. marts 2021*

Skriv et svar