18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sevilla – Real Betis: Odds og optakt d. 14. marts 2021

Sevilla - Real Betis Nogen fodboldkampe handler om meget mere end point. Sådan et opgør er El Gran Derbi i Sevilla mellem Sevilla og Real Betis. De mødte hinanden første gang helt tilbage i 1915, og siden har de 133 gange dystet om håneretten i Sevilla. Søndag aften er det tid for 134. møde mellem de 2. Og denne gang er de næsten side om side i tabellen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Sevilla – Real Betis. Der er kampstart søndag d. 14. marts 2021 kl. 21:00. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365*.

SpilXpoden

Odds på Sevilla – Real Betis

Oddsene på kampen afslører, at bookmakerne holder hjemmeholdet som knebne favoritter i duellen om Sevilla.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Sevilla – Real Betis: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Antonio Miguel Mateu Lahoz
Stadion:: Ramon Sanchez-Pizjuan
Vejret: 14° og svag vind

Optakt til Sevilla – Real Betis: Skader, karantæner og startopstillinger

17. februar trippede Sevilla ind på Sanchez-Pizjuan på ryggen af 19 foregående kampe i alle turneringer, der kun havde budt på et enkelt nederlag. Modstanderen, der ventede, var Dortmund i Champions League ⅛-finalerne, og Sevilla lignede et hold, der næsten kunne gå på vandet, for de havde også lige banket Barcelona 2-0 i den første af 2 Copa del Rey-semifinaler.

Sevilla tabte til Dortmund den aften. 3-2. Siden har de spillet 5 kampe og kun vundet en enkelt. Det er blevet til 3 nederlag og en ubrugelig uafgjort i returkampen i Dortmund. Sevilla er nu ude af Copa del Rey, og de er færdige i årets Champions League, og i La Liga, hvor de længe lignede et hold, der kunne byde de 2 store Madrid-klubber og Barcelona trods i toppen af rækken, er de nu nødt til at orientere sig over skulderen, hvor Real Sociedad og lokalrivalerne fra Real Betis nærmer sig bagfra.

Real Betis er i fin form og kommer med 4 sejre på stribe til lokalopgøret. Kan de vinde denne kamp og mindske afstanden til rivalerne til kun 3 point, bliver det en god aften for mandskabet fra den sydlige del af Sevilla. I sæsonens første 9 udekampe tabte Real Betis 6 gange og vandt 3, men siden nytår har de ikke tabt en udekamp og er noteret for 3 sejre og 1 uafgjort. De får også brug for medvind i dette opgør, for de seneste 4 indbyrdes derbies er endt med 3 sejre til Sevilla og 1 uafgjort. Historisk set vinder Sevilla cirka hvert andet derbi, mens lidt mere end hver fjerde bliver vundet af Real Betis og lidt mindre end hvert fjerde ender uafgjort. Med 3 sejre til Sevilla og en uafgjort i de seneste 4 er det måske tid til sejr til Real Betis igen.

Sevilla:
Diego Carlos (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
Aleix Vidal (Back, Reserve) – Skadet

Real Betis:
Dani Martin (Mål, Reserve) – Skadet
Marc Bartra (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
Victor Camarasa (Midtbane, Reserve ) – Skadet

Sevilla forventet startopstilling: Bono; Navas, Koundé, Diego Carlos, Acuna; Rakitic, Fernando, Jordan; Suso, En-Nesyri, Ocampos.

Real Betis forventet startopstilling: Joel; Emerson, Mandi, Ruiz, Miranda; Guardado, Rodriguez; Ruibal, Canales, Fekir; Iglesias.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds-forslag: De deler endnu engang

Hjemmeholdet kommer i skidt form. 6 kampe og 1 sejr er ikke skræmmende. De kan glæde sig over, at de over 2 kampe scorede 4 mål mod Dortmund, og havde tyskerne ikke haft målmaskinen Erling Haaland i front, kunne det have endt anderledes, men det gjorde det ikke, og måske er et lokalopgør mod de primære rivaler lige, hvad Sevilla trænger til.

Real Betis har ingen grund til at frygte dette opgør, for med deres nuværende form har de gode chancer for at vende den kedelige stime med 4 lokalopgør uden sejr. Senest fik de 1-1 på hjemmebane, og ifølge formbarometeret er Real Betis det 4. bedst præsterende mandskab i La Liga målt på de seneste 6 kampe. Sevilla er lige efter som nummer 5.

Dette er 4 kamp på 11 dage for Sevilla, og de er altså røget ud af både pokalturnering og europæisk bold. Imens er det her 2. kamp for Real Betis i samme tidsperiode. De kan altså forventes at have en smule mere friske ben. Det bliver givetvis endnu en tæt kamp. I deres seneste 6 møder er 2 endt uafgjort, og 3 er endt med 1-målssejre. Sevilla er måske nok grundlæggende et bedre hold og på hjemmebane, men Real Betis får plusser for formen og for at være bedre restituerede til kampen. Anbefalingen bliver en deling og et X.

SpilXperten.com anbefaler: X til odds 3,55 – SPIL HER >>*

Sevilla – Real Betis: Statistik, topscorer og H2H

– Sevilla er på 4. pladsen i La Liga og har erobret 48 point i 25 kampe.

– Statistikken for Sevilla siger 15-3-7 med en måldifference på 35:20. Når de har hjemmebane, siger tallene 8-1-3 og 19:9.

– Real Betis er på en imponerende 6. plads med 42 point efter 26 kampe.

– Statistikken for Real Betis er 13-3-10 og målscore på 36:40. På udebane er de noteret for 6-1-6 og 17:23.

– Youssef En-Nesyri er flittigste målskytte for Sevilla i sæsonen med en foreløbig total på 13 pletskud.

– Hos Real Betis hedder topscoreren Sergio Canales, som har fundet nettet 7 gange i sæsonen indtil nu.

– Sæsonens første lokalbrag i Sevilla blev spillet 2. januar på Real Betis’ hjemmebane, Benito Villamarin, og dét opgør endte 1-1. Suso bragte Sevilla på 1-0, men Sergio Canales fik udlignet på straffespark. Værterne fik yderligere et straffe i 2. halvleg, men det blev brændt.

Expected Goals: Sevilla vs. Real Betis – de seneste tre kampe

Sevilla
Dortmund – Sevilla (2-2) 2,44 – 2,72 xG (Champions League)
Elche – Sevilla (2-1) 0,85 – 0,92 xG
Barcelona – Sevilla (3-0) 2,28 – 1,04 xG (Copa del Rey, forlængelse) (Sevilla brændt straffe -0,76)

Real Betis
Real Betis – Alaves (3-2) 2,09 – 0,40 xG
Cadiz – Real Betis (0-1) 0,52 – 0,40 xG
Real Betis – Getafe (1-0) 2,81 – 0,60 xG (Real Betis brændt straffe -0,76)

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Sevilla – Real Betis d. 14. marts 2021

Vil du streame og spille på kampen fra La Liga? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Optakt til og odds på Sevilla - Real Betis d. 14. marts 2021*

Skriv et svar