18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sahl Hansen: Hmam som topscorer

Endnu en spiller fra håndboldligaen har spilxperten.com haft fat i. Denne gang er det FCKs forsvarsgeneral Michael Sahl Hansen, vi har snakket med.

"Jeg er ikke i tvivl om at det bliver en kamp mellem Frankrig og Spanien. Begge hold viste sidste år, at de har det der skal til i slutrunder, og deres hold er skræmmende. Kroatien har mange snakkede om er mætte fordi de har vundet en del de seneste år. Det giver jeg ikke meget for, da man altid giver sig fuldt ud til slutrunder. Island ser jeg som en fræk outsider og en potentiel bronzemedalje, da de tidligere har gjort det godt til VM, og desuden har de et virkelig skræmmende hold når det spiller for dem.

Topscorer for hele turneringen er der nogle stykker. Iøjnefaldende er, for mig og se, Hmam fra Tunesien. Han er deres klart bedste spiller og nøglespiller. Han tager alle skud også nå de er pressede. Ydermere tager han straffekast. Sidste VM var ham og Kochcharov jo i en liga for sig selv. Med det nye system, at bundholdene også spiller en turnering for sig selv (presidents cup) er et frækt spil Sydkoreanske Yoon. Han har været topscorer de seneste 4 år i den tyske Bundesliga og ligger også i øjeblikket nummer 1. Yoon har den dominerende på et Sydkoreansk hold, der formentlig bliver nummer tre i deres pulje, og skal så møde middelmådige 3ere fra andre puljer.

Svært og spå om Danmarks placering. De har et hold der kan nå langt på grund af, at de spiller som et hold, men er alle ikke 100 pct klar kan det også blive et skuffende VM. Danmark spiller mange tætte kampe, og det er marginaler, der gør hvor langt de kommer. Er ret sikker på, at det vigtigste for Danamark er at få OL-billetten til Bejiing. Nummer 6 er mit bedste bud, men må dog sige det er svært at sige præcist. Dog tror jeg en del på, at de nok skal vinde puljespillet, da Danmark er utrolig gode til at omstille sig til andres spil."

Skriv et svar