18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Roman Empire ny mand på SpilXperten

HåndboldTil at indlede det nye år har SpilXperten.com fået mulighed for at tilknytte den anerkendte gambler Roman Empire. Flere kan nok nikke genkendende til Roman Empires bedrifter eller i hvert fald navnet, som han har slået fast i bettingverdenen på andre spilsider og fora.

Roman Empire, som er utrolig engageret i håndbold, sidder til dagligt på skolebænken og studerer, men det forhindrede ikke eksperten i at have en tilbagebetalingsprocent på imponerende 123,4 % for 210 spil i 2008 hos en anden spilside. I år har Roman Empire dog løftet ambitionsniveauet yderligere, hvorfor 2009 resulterede i 522 spil og en imponerende tilbagebetalingsprocent på 124,70!

Som nævnt er ekspertens helt store force håndbold, som han følger intenst, hvorfor både hold og spillere er helt inde under neglene på eksperten.

”Mit helt store fokus er håndbold, hvor jeg følger spillet med harpikskuglen tæt. Jeg ser så mange kampe som muligt både i haller og foran husaltret, og det både af interesse for dette fascinerende spil, hvor der er aktion og hændelser non-stop, men også bettingwise for at notere faktorer ved de forskellige hold/matchups, der kan give en edge i forhold til bookmakerne.” forklarer eksperten, der følger Jack&Jones-ligaen (herrer) og Guldbageren (damer) i Danmark, Champions League (begge køn) samt Bundesligaen (Tyskland – herrer) tæt. Mest interessant for Roman Empire er slutrunderne dog, hvor det intensive program giver flere og bedre spilmuligheder.

Man skal dog ikke blive overrasket, hvis man pludselig ser spil fra badminton, hvor Roman Empire selv har været aktiv, ligesom atletik også får en del opmærksom. Generelt er sportsinteressen stor, hvilket også kommer til at kunne ses.

”Man skal ikke blive overrasket, hvis der kommer spil fra andre sportsgrene, da jeg følger sportsgrene over en bred kam, og samtidig vil der også være en portion specials.” fortæller Roman Empire, som arbejder ud fra følgende opskrift, når der skal udvælges spil.

”Jeg baserer min betting på team news, matchup, statistik og evt. insiderviden. Alt sammen er veldoseret, når jeg gør mig mine overvejelser. Jeg vil ikke mene, at der er noget af det, der er vigtigere end andet for mig. Det er alle vigtige ingredienser i forhold til at få overtaget i forhold til oddssætterne.”

Til sidst har Roman Empire også en lille hilsen til brugerne af SpilXperten omkring, hvad de kan forvente af håndboldeksperten i fremtiden.

”Jeg har ambitionerne intakt og glæder mig til denne udfordring, hvor jeg bliver medlem af et stærkt og succesfuldt panel. Jeg sætter altid høje krav til mig selv, og overliggeren bliver sat relativt højt. Målsætningen er at holde en tilbagebetaling på mindst 115 % på sigt, og jeg håber at kunne levere et solidt overskud til brugerne på SpilXperten.”

Her på SpilXperten glæder vi os naturligvis over at have tilknyttet endnu en dygtig gambler i form af Roman Empire, hvis spilforslag du også allerede nu kan abonnere på via sms. Således kan du allerede nu klikke ind under din profil, tanke op med point og tilføje ’Roman Empire’ til listen over eksperter, du gerne vil modtage sms-adviseringer fra.

Skriv et svar