18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Roma – Shakhtar Donetsk: Odds og optakt den 11. marts 2021

<b>Dommer:</b> Roma – Shakhtar Donetsk” title=”<b>Dommer:</b> Roma – Shakhtar Donetsk” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Det er en af de bedre Europa League kampe den her! Vi skal ikke længere tilbage end 2018 før de to hold stod i en Champions League 1/8-finale imod hinanden, lad os håbe at spillet kommer til at emme af Champions League torsdag aften! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Roma – Shakhtar Donetsk, med kampstart onsdag d. 11. marts 2021 kl. 21:00. Kampen kan ses på Dplay.</p><p><a rel=Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på Roma – Shakhtar Donetsk

Oddsene antyder, at bookmakerne ser Roma som favorit i denne kamp.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Roma – Shakhtar Donetsk: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Artur Dias
Stadion:: Stadio Olimpico, Rom
Vejret: 10°, vindstille

Optakt til Roma – Braga: Skader, karantæner og startopstillinger

Der foregår en indædt kamp i Serie A om at ende i den Champions League givende top-4, topholdene bytter placeringer runde efter runde, og i skrivende stund indtager Roma 4.pladsen, men der er lang vej hjem! Det har været en yderst godkendt sæson for romerne, som inden sæsonstarten ikke var spået mange chancer for at blande sig i topstriden, men de hænger på. Især Romas tilgang til kampe mod hold fra den nedre del af tabellen har været forrygende, og det er kun blevet til ét pointtab til hold uden for top-9. Problemerne opstår når tempoet og kvaliteten hos modstanderen bliver højnet, og de har stadig ikke formået at slå et eneste af de andre tophold. Før mødet med Braga i seneste Europa League runde, kunne man have sin tvivl om Roma havde hvad der skulle til for at slå et tophold fra Portugal, men de to kampe mod portugiserne blev kørt hjem i sikker og overbevisende stil. Efter at have spillet med et decimeret i snart mange kampe, begynder forsvarsspillerne at blive deres skader kvit, og romerne kan igen stille med den stærkest mulige bagkæde. Til denne kamp har de dog et par markante fravær, Romas topscorer og midtbanekriger, Jordan Veretout, er skadet, lige som Dzeko, og langtidsskadede Zaniolo.

Der har stået Shakhtar Donetsk på det hele i den ukrainske Premier League i de sidste mange år, men de må indtil videre tage til takke med en midlertidig 2.pladsen i ligaen. Dynamo Kiev ligger 1’er i rækken med et forspring på 4 point ned til Shakhtar, så der er stadig gode chancer for endnu engang at hente et ukrainsk mesterskab hjem. Ukrainerne var i en rigtig dynamitpulje i Champions League med Real Madrid, Inter og Gladbach. Det kom de virkelig hæderligt ud af, og bare det at de ikke endte sidst i den pulje er prisværdigt! Det var en skizofren omgang de leverede i gruppespillet, hvor det blandt andet blev til to højst overraskende sejre mod Real Madrid, to uafgjorte mod Inter, og så blev de besynderlig vis sat fuldkommen til vægs af Gladbach, som slog ukrainerne med 6-0 og 4-0. I seneste knockoutrunde i Europa League trak de overkommelig modstand i Maccabi Tel Aviv, og det blev da også til sikkert avancement for det ukrainske/brasilianske mandskab. Efter en fremragende periode med ni kampe uden nederlag på tværs af turneringer, har det set lidt hakkende ud på det sidste, hvor det er blevet til to nederlag i de seneste tre kampe. I de fem kampe Shakhtar har spillet i den hjemlige liga siden genstarten den 14. februar, er det kun blevet til tre scoringer og to sejre for de ellers så mægtige ukrainere.

Roma:
Nicolo Zaniolo (Kant, Fast) – Skadet
Jordan Veretout (Midtbane, Fast) – Skadet
Edin Dzeko (Angreb, Fast) – Skadet

Shakhtar Donetsk:
Taras Stepanenko (Midtbane, Fast) – Skadet
Maksym Malyshev (Midtbane, Reserve) – Skadet

Roma forventet startopstilling: Pau Lopez; Mancini, Smalling, Kumbulla; Karsdorp, Villar, Cristante, Spinazzola; Pellegrini, Mkhitaryan; Mayoral.

Shakhtar Donetsk forventet startopstilling: Trubin; Dodò, Kryvstov, Vitao, Matvienko; Maycon, Alan Patrick; Marlos, Taison, Solomon; Junior Moraes.

Odds-forslag: Stadio Olimpico er et fort i denne sæson!

Hjemmeholdet har vist, at de har det virkelig godt mod svagere modstanderne i denne sæson, kampene bliver sjældent undervurderet, og ofte kørt hjem i sikker stil. Det er en helt anden historie når modstanden kommer fra øverste hylde, hvor det virker som om romerne mangler de sidste par procenter for at kunne spille fuldt med. Spørgsmålet til dette opgør er så hvor Shakhtar rangerer i forhold til et italiensk tophold? Er der så meget kvalitet i ukrainerne at Roma kommer til at halte efter? Det kommer helt an på hvilken udgave af Shakhtar, som kommer på banen torsdag. For et hold, som kan slå Real Madrid to gange, og holde Inter fra scoringer over to kampe er ikke til at spøge med. Men de viste også kæmpe svaghedstegn både ude og hjemme mod Gladbach.

Med Shakhtars sløje udlæg efter genstarten i Ukraine, tror vi ikke på at de er der hvor de skal være for for alvor at udfordre Roma. Hjemmeholdet har været fremragende på eget græs i denne sæson, det bedste hjemmehold i Serie A faktisk, og vi tror på at Roma lige som mod Braga cruiser sikkert igennem her. Ukrainerne har virket tandløse efter vinterpausen, og er gået målløse fra banen i tre ud af fem opgør i den hjemlige liga. Hjemmeholdet har fået et defensivt boost, og kan igen stille med forsvarsdirigenten, Smalling, mens både Kumbulla og Ibanez også er blevet deres skader kvit. Roma tager første stik på torsdag, og de kommer også til at holde Shakhtar fra fadet.

SpilXperten.com anbefaler: Roma vinder til nul til odds 2,88 – SPIL HER >>*

Roma – Shakhtar Donetsk: Statistik, topscorer og H2H

– De kæmper med næb og kløer for at holde placeringen i top-4 i denne sæson. Roma har en statistik for sæsonen på 15-5-6 og en målscore på 51:38.

– Shakhtar Donetsk halter lidt efter Dynako Kiev i den hjemlige liga, og må tage til takke med 2. pladsen. De har en statistik for sæsonen på 10-6-1 og en målscore på 36:12.

– Romas topscorer i Serie A er lidt usædvanlig, midtbanekrigeren Veretout er en habil straffesparksskytte, og han står noteret for 10 ligamål i sæsonen. I Europa League er det Borja Mayoral der har stjålet showet med hans 5 mål.

– De har ikke fundet en rigtig målsluger hos Shakhtar i denne sæson, Alan Patrick og Kovalenko deler topscorerværdigheden med 4 mål hver i ligaen.

– Der er en vis historik imellem de to hold her. I 2011 og 2018 stod den på 1/8-finale i Champions League med de to involveret, i 2011 trak Shahktar den længste strå, mens Roma avancerede i 2018.t

Expected Goals: Roma vs. Shakhtar Donetsk – de seneste tre kampe

Roma
Roma – Genoa (1-0) 1,51 – 0,38 xG
Fiorentina – Roma (1-2) 0,45 – 1,21 xG
Roma – Milan (1-2) 2,06 – 3,21 xG

Shakhtar Donetsk
Olimpik Donetsk – Shakhtar Donetsk (0-1) 1,19 – 1,33 xG
Ahrobiznes Volochysk – Shakhtar Donetsk (1-0) 1,87 – 3,02 xG
Shakhtar Donetsk – Zorya (0-1) 2,82 – 1,68 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Optakt til og odds på Roma – Shakhtar Donetsk d. 11. marts 2021*

Skriv et svar