18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Roma – Napoli: Odds og optakt den 21. marts 2021

 Roma – Napoli Derby del Sole, solens derby, opgøret imellem Roma og Napoli er rundens højdepunkt i Serie A. Der er mere end bare håneret på spil søndag aften, for det er samtidig en kamp imellem to hold, som kæmper indædt for at kvalificere sig til næste sæsons Champions League! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Roma – Napoli, med kampstart søndag d. 21. marts 2021 kl. 20:45. Kampen vises på TV2 Sport X. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365*

SpilXpoden

Odds på Roma – Napoli

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne ser det som et meget jævnbyrdigt opgør.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Roma – Napoli: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Marco Di Bello
Stadion: Stadio Olimpico, Rom
Vejret: 7°, let vind.

Optakt til Roma – Napoli: Skader, karantæner og startopstillinger

Romerne er arrige forud for deres opgør imod Napoli på søndag. Napolitanerne skulle have spillet deres udsatte kamp mod Juventus i onsdags, men af uforklarlige årsager er det opgør blevet udskudt endnu engang, det giver Napoli en klar overhånd til dette opgør fordi de har haft hele ugen til at forberede sig, til forskel fra Roma som torsdag var en tur i Ukraine. En officiel klage fra Roma til det italienske fodboldforbund bar ikke frugt, og Napoli står dermed med helt friske stænger til dette opgør.

Roma er gået lidt ned i kadencen på det sidste, hvor det er blevet til pointtab imod to bundhold, det har ellers været romernes styrke i denne sæson, at få point imod hold fra den nedre halvdel af Serie A. I Rom kan de til gengæld glæde sig over stor succes i Europa, hvor de torsdag sendte Shakhtar Donetsk ud med en samlet 5-1 sejr, fuld fortjent, og virkelig solidt af Roma, som nu er det eneste italienske hold tilbage i Europa. Det er lidt op og ned for hjemmeholdet, men sæsonen set som helhed har været ganske opløftende, for forventninger før sæsonen var helt i bund. Denne kamp er et direkte opgør imod en af konkurrenterne til top-4, men Roma har ikke vundet et eneste opgør imod hold fra toppen af Serie A i denne sæson. Selvom der ikke er opbakning fra vilde romere på lægterne, har værterne været virkelig stærke på eget græs, faktisk bedst af alle i ligaen. Vi finder dog nogle markante fravær i Roma truppen til dette opgør, hvor de må undvære deres to mest målfarlige spillere i ligaregi, Mkhitaryan og Veretout, derudover er de også uden styrmanden, Smalling, i forsvaret.

Det ser bedre ud for Napoli, sæsonen har ellers været meget svingende, og det kan ikke tælles på én hånd hvor mange gange Gattuso har haft kniven for struben. De er oppe på fire kampe uden nederlag, heraf tre sejre, og især sidste weekendens sejr ude over Milan må have givet et gevaldigt løft til Napoli truppen. Der var ellers ugler i mosen oven på Europa League exit til Granada, og en 3-3 kamp mod Sassuolo, hvor anfører Insigne efterfølgende blev fanget af kameraerne på stadion mens han svinede hans holdkammeraters niveau. Med to sejre i de to efterfølgende kampe virker det dog til, at der er kommet ro på gemytterne. Der er fremragende kvalitet på holdet, og netop derfor har det været en anelse skuffende indtil videre, for de stilede virkelig efter at kæmpe med om mesterskabet. Chancerne for kvalifikation til Champions League er dog intakte, og en sejr søndag vil virkelig lune i Napoli. Der er lidt problemer på de to backpositioner til dette opgør, hvor Ghoulam og Di Lorenzo er ude, mens Manolas i midterforsvaret også må sidde over. Offensiven er dog intakt og dødsensfarlig!

Roma:
Nicolo Zaniolo (Kant, Fast) – Skadet
Jordan Veretout (Midtbane, Fast) – Skadet
Henrikh Mhikitaryan (Kant, Fast) – Skadet
Chris Smalling (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
Juan Jesus (Forsvar, Reserve) – Covid-19
Bruno Peres (Back, Reserve) – Karantæne

Napoli:
Faouzi Ghoulam (Back, Fast) – Skadet
Andrea Petagna (Angreb, Reserve) – Skadet
Amir Rrahmani (Forsvar, Reserve) – Skadet
Kostas Manolas (Forsvar, Fast) – Skadet
Giovanni Di Lorenzo (Back, Fast) – Karantæne

Roma forventet startopstilling: Pau Lopez; Mancini, Kumbulla, Ibanez; Karsdorp, Villar, Diawara, Spinazzola; Pellegrini, El Shaarawy; Dzeko

Napoli forventet startopstilling: Ospina; Rui, Maksimovic, Koulibaly, Hysaj; Fabian Ruiz, Demme, Zielinski; Politano, Mertens, Insigne.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds-forslag: De har ikke niveau til mere end Europa League

Dette opgør er sindssygt vigtigt i forhold til top-4 i Serie A, især for romerne vil et nederlag være frygteligt, og bringe dem fem point efter Napoli, og potentielt også Atalanta. Kampen om de vigtige pladser er ekstrem tæt, og nu begynder det for alvor at spidse til.

Hjemmeholdet har et decideret kompleks i denne sæson, når det kommer til opgør imod hold fra den øverste halvdel af ligaen. Det er blevet til otte kampe imod hold fra top-7, her er det blevet til 5 nederlag, 3 uafgjort og 0 sejre. En virkelig bekymrende statistik for romerne, som virker rystende nervøse hver gang de skal spille en topkamp. Da de var på besøg i Napoli tidligere på sæsonen, blev de kørt ud af brættet, og måtte tage hjem til hovedstaden med et ydmygende 4-0 nederlag. Denne gang har de ikke lettere arbejdsbetingelser, da de har været på en lang udebanetur til Ukraine. Ydermere mangler de deres to mest målfarlige spillere i Serie A.

Napoli har efter et regulært skadeshelvede fået de fleste af de bærende profiler tilbage i omdrejninger. Defensiven er styrket med Koulibalys comeback fra skade, mens de offensivt kan stille med stærkest mulige startellever, og de har virkelig muligheden for at gøre ondt på romerne. Som vi også så i sæsonens første indbyrdes opgør, har Napolis små vævre angribere fremragende muligheder for at køre rundt med Romas store drenge i midterforsvaret. Det var ikke uheldigt for napolitanerne, at deres midtuge kamp imod Juventus blev udskudt endnu engang, og med Romas trætte ben efter kamp i torsdags, burde Napoli være større favoritter end oddset indikerer. Romas forfærdelige tendens imod topholdene fortsætter søndag aften.

SpilXperten.com anbefaler: 2-tallet til odds 2,65 – SPIL HER >>*

Roma – Napoli: Statistik, topscorer og H2H

– Hjemmeholdet fra Roma indtager 6.pladsen i Serie A med en statistik på 15-5-7 og en målscore på 51:40.

– Napolitanerne finder vi lige over Roma, på 5.pladsen i Serie A, de har en statistik for sæsonen på 16-2-8 og en 56:29.

– Roma mangler deres to mest hyppige målscorere til dette opgør, både Mhikitaryan og Veretout er ude med skader. En skam for Roma, for de to spillere har lavet henholdsvis 10 og 9 ligamål.

– I Napoli er det en lokal helt, som stjæler showet. Insigne, den lille napolitaner, med den hurtige frisure er topscorer for napolitanerne med 13 ligamål.

– I de indbyrdes opgør er det blevet til to Roma nederlag i streg, og sæsonens første opgør imellem de to endte med en 4-1’er til napolitanerne. Sidste sæson tog Roma dog en sejr over Napoli hjemme på Olimpico.

Expected Goals: Roma – Napoli – de seneste tre kampe

Roma
Shahktar Donetsk – Roma (1-2) 1,08 – 1,78 xG
Parma – Roma (2-0) 1,77 – 2,55 xG
Roma – Shakhtar Donetsk (3-0) 1,64 – 1,23 xG

Napoli
Napoli – Bologna (3-1) 1,38 – 1,17 xG
Sassuolo – Napoli (3-3) 2,94 – 2,36 xG
Milan – Napoli (0-1) 1,076 – 1,06 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Roma – Napoli d. 21. marts 2021

Vil du streame og spille på kampen fra Serie A? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Optakt til og odds på Roma – Napoli d. 21. marts 2021*

Skriv et svar