18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Real Madrid – Real Sociedad: Odds og optakt den 1. marts 2021

 Real Madrid – Real Sociedad Det bliver en af de bedre mandage når der klokken 21.00 er kamp fra toppen af La Liga! Begge mandskaber er i fin form i ligaen, men Real Madrids skadesproblemer kan give gæsterne en fantastisk mulighed for at få fuldt udbytte med her! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Madrid – Real Sociedad. Der er kampstart mandag d. 1. marts 2021 kl. 21:00. Kampen vises på TV2 Sport X. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365*.

SpilXpoden

Odds på Real Madrid – Real Sociedad

Oddsene giver favoritværdigheden til værterne fra Real Madrid.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Real Madrid – Real Sociedad: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Gil Manzano
Stadion:: Alfredo Di Stefano Stadium, Madrid
Vejret: 10°, svag vind

Optakt til Real Madrid – Real Sociedad: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er vanvittigt så hårdt madrilenerne er ramt på skadesfronten! En perlerække af fremragende fodboldspillere må endnu engang se til fra tribunen. Med den alenlange fraværsliste som Real Madrid har for tiden, gør det bare endnu mere imponerende, at de nu har vundet fem sejre i streg på tværs af liga og Champions League. Modstanden i de seneste fire La Liga kampe har da også været af den blødere slags, ikke desto mindre er de gået seriøst til opgaven, og sikret sig de 3 point i alle fire. Onsdag stod den på en udebanetur til Champions League bold mod Atalanta, her sikrede de sig endnu en sejr, og endnu et clean sheet, det fjerde i træk! I onsdag tilsmilede den store fodboldgud dem dog også, og de spillede næsten hele kampen med en mand i overtal. Der ventes ikke at være ændret meget på skadessituationen til denne kamp, og det forventes at de 11, som indtog banen mod Atalanta, får genvalg. Der er nærmest heller ikke nogen reserver at vælge imellem, så det giver sig selv for Zidane.

Gæsterne fra Sociedad er også i fin form i ligaen, for dem er det blevet til tre sejre på stribe, og senest en af de sjove af slagsen, da Alaves blev sendt hjem med en 4-0 snitter. De ligger dermed rimelig komfortabelt på 5.pladsen i La Liga, mens der skal lidt mere til hvis de skal op og snuse til Champions League billetterne, de har i skrivende stund 7 point op til Sevilla på 4.pladsen. Sociedad har været i aktion i Europa League for anden torsdag i træk, og denne torsdag var der ikke meget at spille for, da de i første opgør mod Manchester United fik en røvfuld på 4-0. Denne gang slap de da også med æren i behold, med en 0-0’er mod den engelske storklub. De skal holde det hjemlige momentum, og de får nok ikke bedre mulighed for at drille madrilenerne end i morgen!

Real Madrid:
Marcelo (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
Eder Militao (Forsvar, Reserve) – Skadet
Sergio Ramos (Forsvar, Fast) – Skadet
Alvaro Odriozola (Forsvar, Reserve) – Skadet
Federico Valverde (Midtbane, Reserve) – Skadet
Rodrygo (Kant, Reserve) – Skadet
Dani Carvajal (Forsvar, Fast) – Skadet
Eden Hazard (Kant, Fast) – Skadet
Karim Benzema (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Real Sociedad:
Miguel Angel Moya (Mål, Reserve) – Skadet
Aritz Elustondo (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
Mikel Merino (Midtbane, Fast) – Karantæne
Joseba Zaldua (Back, Reserve) – Tvivlsom
Luca Sangalli (Midtbane, Reserve) – Skadet

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Vazquez, Varane, Nacho, Mendy; Modric, Casemiro, Kroos; Asensio, Isco, Vinicius.

Real Sociedad forventet startopstilling: Remiro; Gorosabal, Zubeldia, Sagnan, Monreal; Januzaj, Silva, Illarramendi, Portu, Oyarzabal; Isak.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds-forslag: Det smukke angrebsspil er pakket væk i Madrid

Real Madrid kunne ånde lettet op i onsdags, da Atalanta i starten af 1.halvleg blev reduceret til 10 mænd. Det gjorde det til en kamp hvor Real Madrid var i fuld kontrol, med en mand i undertal lykkedes det aldrig italienerne at blive farlige mod de boldstærke, og godt organiserede madrilenere. Noget andet vi fik set i det opgør, var at Real Madrid har virkelig svært ved at komme frem til nævneværdige chancer. Der skulle et mirakelhug, med det dårlige ben, fra Mendy til at sikre dem sejren, og det er helt tydeligt at de mangler lidt offensiv x-faktor uden Benzema, Hazard osv.

Hvis der var noget vi lærte af Sociedads europæiske kampe mod Manchester United, så var det at de stadig mangler en del for at spille med hvor det er rigtig sjovt. Det har vi også set i ligaen i denne sæson, hvor de endnu ikke har vundet en kamp mod et af de andre hold i top-6.

Det har virket dejligt pragmatisk for Real Madrid på det sidste, med den lange skadesliste kommer det smukke spil trods alt i anden række, og fokus er kun rettet på pointhøsten. De mangler igen en hel del profiler, og offensiven er langt fra sprudlende. Det er de 11 startere, som skal gøre det for Real Madrid, for der er stort set intet at skyde med fra bænken. Begge hold har været i aktion i midtugen, og det kan gøre noget for energiniveauet i denne kamp. Vi tror på endnu en kamp med en standhaftig Real Madrid defensiv, og et Real Sociedad hold, som ikke er helt dygtige nok til at straffe de mange fravær hos værterne. Der kommer intet målorgie her, præcis som i første indbyrdes opgør i sæsonen, som endte 0-0.

SpilXperten.com anbefaler: Under 2,5 mål til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Real Madrid – Real Sociedad: Statistik, topscorer og H2H

– De skal ikke give helt op endnu i Real Madrid! De indtager 3.pladsen i La Liga med en statistik for sæsonen på 16-4-4 og en målscore på 42:19.

– Gæsterne fra Sociedad ligger lunt i svinget til at sikre sig europæisk deltagelse i næste sæson, de indtager 5. pladsen i La Liga med en statistik på 11-8-5 og en målscore på 41:20.

– Det er et decimeret Real Madrid hold vi får at se mandag aften, og desværre er den rutinerede rutinerede franskmand, Benzema, ikke klar. Han står ellers noteret for de fleste af Reals mål i denne sæson med 12 ligamål.

– De har flere giftige herrer i Sociedad i denne sæson! Svenske Alexander Isak har været den skarpeste, lige som Benzema står han også noteret for 12 La Liga kasser.

– De indbyrdes opgør imellem de to hold fordeler sig rimelig ligeligt. Sæsonens første indbyrdes møde var også en tæt en af slagsen, og de to hold måtte dele i porten efter en 0-0’er.

Expected Goals: Real Madrid vs. Real Sociedad – de seneste tre kampe

Real Madrid
Atalanta – Real Madrid (0-1) 0,03 – 1,9 xG
Valladolid – Real Madrid (0-1) 1,49 – 0,94 xG
Real Madrid – Valencia (2-0) 1,06 – 0,18 xG

Real Sociedad
Manchester United – Real Sociedad(00) 0,8 – 1,34 xG
Real Sociedad – Alaves (4-0) 2,27 – 0,45 xG
Real Sociedad – Manchester United (0-4) 0,53 – 2,68 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Real Madrid – Real Sociedad d. 1. marts 2021

Vil du streame og spille på kampen fra La Liga? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Optakt til og odds på Real Madrid – Real Sociedad d. 1. marts 2021*

Skriv et svar