18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Real Madrid – FC Barcelona odds: El Clásico i weekenden

Real Madrid - FC Barcelona odds og El Clasico odds på www.spilxperten.comLørdag aften sidder de fleste fodboldinteresserede formentlig klistret til skærmen, når Real Madrid og FC Barcelona mødes i sæsonens anden udgave af El Clásico. Kampen vises direkte på 6’eren, så der er lagt i kakkelovnen til en perfekt sportsaften, som du kan krydre med Real Madrid – FC Barcelona odds fra bookmakerne. Således findes der et hav af El Clásico odds – vi giver dig her et overblik over de bedste.

Bookmakerne forventer i følge deres odds en forholdsvis jævnbyrdig kamp, selvom oddset i Real Madrid – FC Barcelona stiger på hjemmeholdet. Således kan du hente odds 2,93 på 1-tallet hos Pinnacle. Tror du derimod, at det bliver så jævnbyrdigt, at kampen ender uafgjort – hvilket ikke er sket i de syv seneste kampe – så skal du kigge hos Bet365s Real Madrid – FC Barcelona odds, for de giver pengene 3,60 gange igen ved uafgjort. Tror du derimod, at FC Barcelona gentager triumfen fra efteråret, er det hos Unibet og Expekt, at du skal sætte dine odds på Real Madrid – FC Barcelona. Her får du nemlig odds 2,50 på en sejr til Messi & co., og de har trods alt vundet de fem seneste indbyrdes opgør.

UnibetUnibet tilbyder en 50 % velkomstbonus på op til 750 DKK via logoet.

Er du til de rigtig høje odds i Real Madrid – FC Barcelona skal du til gengæld besøge Expekt, for de tror ikke på, at FC Barcelona igen ydmyger Real Madrid med 5-0, som det skete i det efteråret. Derfor kan du hente skyhøje odds 200 hos Expekt, hvis Messi & co. gentager kunststykket. Du kan dog også nøjes med et lavere ciffertip odds, for to gange i de sidste fem indbyrdes opgør har Barcelona vundet med 2-0, og sker det for tredje gang i seks indbyrdes opgør, giver Unibet dig odds 16.

Expekt tilbyder i HENT DIN BONUS HER øjeblikket et freebet på op til 200 DKK. Opret kontoen ved at klikke på logoet!

Bølgerne går altid højt på lægterne i El Clasico, og spørgsmålet er, om spillerne på banen kan holde hovedet koldt? Nordicbet giver odds 2,40 for et rødt kort i kampen, hvilket kan være et godt spil, hvis man har fidus til, at kampen koger over. Tror du samtidig, at der skrues op for blusset med det samme og scores tidligt i kampen, så har Nordicbet odds 1,85 på første scoring inden kampuret viser 28:00.

STOR VELKOMSTBONUS: Nordibet Få op til 1000 DKK i velkomstbonus hos en af de mest populære bookmakere i Skandinavien. Hent bonussen via logoet!

Skulle uheldet være ud for en af de 22 udvalgte spillere på grønsværen, så giver Bet365 odds 8,00 på, at der i Real Madrid – FC Barcelona scores et selvmål.

Skal du have lidt ekstra at spille bet365 for, så benyt dig af Bet365s 100 % velkomstbonus op til 1000 DKK via logoet!

Der kommer til at være et hav af offensive kreatører og stærke afsluttere på banen, så forventer du mange mål i opgøret mellem Messi og Ronaldo, kan du med fordel kigge på odds 1,72 på over 2,5 mål hos 5Dimes.

Samtidig er der ingen tvivl om, at der vil være utrolig meget fokus på Lionel Messi og Christiano Ronaldo, og viser de begge klassen og scorer mindst én gang hver er der odds 3,75 at hente hos William Hill.

PinnacleTilbagebetalingen hos Pinnacle Sports finder du ikke meget højere andre steder på nettet, hvorfor dette er en ‘must have’-bookmaker. Bliv medlem i dag via logoet!

Skriv et svar