18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Real Madrid – Elche: Odds og optakt den 13. marts 2021

 Real Madrid – Elche Der er vigtige point på spil lørdag eftermiddag i Madrid. Hjemmeholdet skal blive ved at samle point ind for at følge med i toppen, mens udeholdet fra Elche har brug for alle de point de kan få til bundstriden. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Madrid – Elche. Der er kampstart lørdag d. 13. marts 2021 kl. 16:15. Kampen vises på TV2 Sport X. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365*.

SpilXpoden

Odds på Real Madrid – Elche

Oddsene viser at bookmakerne vurderer Real Madrid som favoritter til opgøret.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Real Madrid – Elche: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jorge Figueroa Vázquez
Stadion:: Alfredo Di Stefano, Madrid
Vejret: 14°, fuld sol, svag vind

Optakt til Real Madrid – Elche: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er grund til opmuntring hos Los Blancos! Det hele begynder at se lidt lysere ud, de er kommet igennem en forfærdelig periode på skadesfronten med virkelig gode resultater. Fraværslisten har været alenlang i snart mange kampe, men med et solidt defensivt fundament har madrilenerne alligevel klaret skærene. Det er således kun blevet til et nederlag i de sidste otte La Liga kampe, og i Champions League slog man Atalanta med en decimeret startellever. Næsten alle de Real Madrid spillere, som har siddet ude på det sidste, er ved at være tilbage, og Zidane har endelig noget at skyde med fra bænken igen. I sidste weekend stod den på kombineret lokal/topbrag imod Atletico, og med et sent mål af tilbagevendte Benzema sikrede de sig det ene point, og holdt på den måde døren til mesterskabsdrømmene på klem. Los Blancos har en ekstremt vigtig kamp på tirsdag, når Atalanta kommer på besøg i Champions League, så de vil formentlig være interesseret i at komme så let igennem dette opgør som muligt.

Men! På trods af Elches position i bunden af La Liga, så så vi i sidste weekend, at de ikke er sådan at spøge med. Der var nemlig besøg fra Sevilla, og her blev det til en ganske overraskende, og sindssygt vigtig sejr for Elche. De har blot 2 point ned til Eibar under stregen, og i den tætte La Liga bundstrid, der kan 3 point betyde alverden! Især på hjemmebane har Elche vist sig særdeles svære at slå, de har vundet de to seneste kampe, og de har faktisk kun tabt 4 ud af 13 hjemmekampe, ikke så ringe endda. På udebanestatistikken er der ikke meget opmuntring at hente for gæsterne, som har seneste udesejr helt tilbage i oktober sidste år, og har tabt fire udekampe i streg. Der skal en rigtig mandfolkepræstation til at ændre den tendens, når de i morgen besøger et af La Ligas tophold. Gæsterne har en nærmest skadesfri trup, som kommer med en god portion selvtillid oven på den flotte sejr over Sevilla.

Real Madrid:
Dani Carvajal (Forsvar, Fast) – Skadet
Mariano Diaz (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

Elche:
Emiliano Rigoni (Kant, Fast) – Skadet

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Vazquez, Varane, Nacho, Mendy; Modric, Casemiro, Kroos; Rodrygo, Benzema, Asensio.

Elche forventet startopstilling: Badia; Barragan, Gonzalo, Calvo, Josema; Morente, Guti, Marcone, Fidel; Boye, Carrillo.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds-forslag: Goliat med tankerne på CL

Top mod bund lørdag eftermiddag i Madrid. Mægtige Real mod upåagtede Elche, det er David mod Goliat. Men det er en pragmatisk Goliat vi ser for tiden. Real Madrid er inde i en rigtig fin resultatmæssig stime, om end det ikke har været champagne-bold vi har været vidne til på det sidste. I de seneste fire sejre de har hentet i La Liga har modstanderne været af nogenlunde Elche-kaliber. Huesca, Getafe, Valencia, Valladolid… Alle hold fra den nederste halvdel af La Liga, og alle besejret af Real Madrid på det seneste. Fælles for de fire kampe har været få mål, og kontrollerede Real sejre. Kun i én af Reals seneste 15 kampe på tværs af turneringer har de formået at score mere end 2 gange i en kamp, kun tre af de 15 kampe er gået over 2.5 mål. Det er solidt og kontrollerende det vi ser for Real for tiden, de mangler i den grad lidt spræl i offensiven, men så snart den offensive garde er tilbage i omdrejninger igen, ændrer det sig formentlig. Det er de ikke endnu, og Real Madrid har en ekstremt vigtig kamp tirsdag i Champions League. Vi regner derfor med, at de gerne vil så smertefrit igennem dette opgør som muligt. Madrilenerne fortsætter tendensen, og tager sejren, i endnu et målfattigt opgør.

SpilXperten.com anbefaler: 1-tallet + under 2.5 mål til odds 3,45 – SPIL HER >>*

Real Madrid – Elche: Statistik, topscorer og H2H

– Med et enkelt point senest mod Atletico, så lever håbet stadig for Real! De indtager 3.pladsen i La Liga med en statistik for sæsonen på 16-6-4 og en målscore på 44:21.

– Elche ligger faretruende tæt på nedrykningsstregen, de indtager 17.pladsen med en statistik på 5-9-11 og en målscore på 23:37.

– Benzema er den absolutte skarpretter i Real Madrid, han var også på tavlen i lokalbraget i sidste weekend, og står nu noteret for 13 mål i La
Liga.

– Lucas Boye er topscorer på et målfattig Elche hold med hans 5 ligascoringer.

– Det omvendte opgør i Elche bød på lidt af en overraskelse, da bundholdet lykkedes med at tage det ene point mod mægtige Real Madrid.

Expected Goals: Real Madrid vs. Elche – de seneste tre kampe

Real Madrid
Atletico Madrid – Real Madrid (1-1) 1,36 – 2,36 xG
Real Madrid – Real Sociedad (1-1) 2,56 – 0,86 xG
Atalanta – Real Madrid (0-1) 0,03 – 1,9 xG

Elche
Elche – Sevilla (2-1) 0,85 – 0,92 xG
Granada – Elche (2-1) 1,2 – 0,76 xG
Barcelona – Elche (3-0) 2,21 – 0,44 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Real Madrid – Elche d. 13. marts 2021

Vil du streame og spille på kampen fra La Liga? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Optakt til og odds på Real Madrid – Elche d. 13. marts 2021*

Skriv et svar