18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Real Madrid – Atalanta: Odds og optakt den 16. marts 2021

<b>Dommer:</b> Real Madrid – Atalanta” title=”<b>Dommer:</b> Real Madrid – Atalanta” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Værterne fra Madrid står med gode kort på hånden, efter en 1-0 sejr i Bergamo i første opgør. Har de målfarlige italienere et modsvar klar til i morgen, eller cruiser Real videre til kvartfinalen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Madrid – Atalanta. Der er kampstart tirsdag d. 16. marts 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller TV3+.</p><p><a rel=Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på Real Madrid – Atalanta

Oddsene antyder at værterne er favoritter til dette opgør.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Real Madrid – Atalanta: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Danny Makkelie
Stadion:: Alfredo Di Stefano, Madrid
Vejret: 12° og let vind

Optakt til Real Madrid – Atalanta: Skader, karantæner og startopstillinger

Real Madrid havde i den grad ryggen mod muren før det første opgør i Bergamo, skadeslisten hos madrilenerne var uendelig lang, store profiler var på tribunen, og bænken var fyldt op med lilleputspillere. Et tidligt rødt kort til Atalantas Freuler ændrede dog det forventede kampbillede fuldkommen. Real havde tid og plads på bolden, og sad på alt hvad der hed boldbesiddelse, dog uden for alvor at blive farlige. Heldigt for dem, så fandt Mendy et sjældent mål frem kort før tid, da han fra distancen satte et lækkert mål i kassen. Los Blancos står nu med virkelig gode kort på hånden før dette opgør, og det dufter i den grad af avancement for det mægtige Champions League hold.

Til forskel fra første opgør, har madrilenerne mange af de bærende profiler tilbage, og Ramos i forsvaret, og Benzema i angrebet gør underværker for det her hold! Sidstnævntes comeback efter skade, var lige hvad Real havde brug for, og han har kvitteret med tre mål i de to seneste kampe. Selvom det har været en lidt lunken sæson for Los Blancos, begynder det hele dog at lysne lidt nu. Bysbørnene fra Atletico bliver ved at sætte point til i toppen af La Liga, og deres forspring er nu nede på blot 6 point, så håbet lever i den hvide del af Madrid. Et videre avancement i morgen ville gøre at Real Madrid i den grad er i spil til succes i de to vigtigste turneringer for dem.

Det var en bet for Atalanta med det røde kort i første kamp, for italienerne stod med alletiders mulig for at sikre sig sejren imod et skadesplaget Real Madrid mandskab. Det røde kort virkede en smule hårdt, og Gasperini og co. lagde efter kampen ikke skjul på, at de i den grad følte sig bortdømt af den tyske dommer. De står nu med et svært udgangspunkt før dette opgør, men hvis der er et hold i Europa, som kan spille all-out-attack fodbold, så er det Atalanta! De er igen i denne sæson et af de mest scorende hold i Serie A, det er aldrig kedeligt når de indtager banen. De er fint kørende i Bergamo, og indtager i skrivende stund den vigtige 4.plads i Serie A, som vil sikre Champions League deltagelse igen til næste sæson. De har hentet fem sejre i de seneste seks ligakampe, og virker til at ramme et fornuftigt niveau for tiden. Der er masser af kvalitet i offensiven, og de råder over en af Europas farligste angribere i denne sæson målt på mål pr.spilleminut. Muriel har ofte måtte starte kampe på bænken, men han er ved at etablere sig som fast starter nu, med hans snit på 1 mål hver 60. minut.

Real Madrid:
Dani Carvajal (Forsvar, Fast) – Skadet
Mariano Diaz (Angreb, Reserve) – Tvivlsom
Casemiro (Midtbane, Fast) – Karantæne
Marcelo (Back, Fast) – Tvivlsom

Atalanta:
Hans Hateboer (Back, Fast) – Skadet
Remo Freuler (Midtbane, Fast) – Karantæne
Berat Djimsiti (Forsvar, Fast) – Skadet

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Vazquez, Varane, Ramos, Mendy; Kroos, Valverde, Modric; Asensio, Benzema, Vinicius

Atalanta forventet startopstilling: Gollini; Toloi, Romero, Palomino; Maehle, De Roon, Pasalic, Gosens; Pessina; Muriel, Zapata.

Odds-forslag: Fuld smæk på i Madrid

Vi fik aldrig rigtig set hvordan de to hold står til hinanden, for det tidlige røde kort til Atalanta vendte kampbilledet helt på hovedet i første kamp, og for den neutrale tilskuer endte kampen i en kedelig gang boldflytteri fra Real Madrid.

Nu er de tilbage, 11 mod 11, og selvom værterne står med de bedste muligheder for videre deltagelse i turneringen, så er der stadig alt at spille om. Der er ikke så meget at rafle om for Atalanta, de skal ud at vinde den her kamp hvis de vil i kvartfinalen. Det passer slet ikke til italienerne at stille sig tilbage, og håbe på en snæver sejr, det er de forsvarsmæssigt ikke dygtige nok til, og det ligger ikke i deres fodbold-DNA. De skal angribe, og de skal score flere mål end værterne fra Madrid, for de er ikke specielt gode til at holde nullet.

Hjemmeholdet har set stabile ud defensivt på det sidste, og de har blot lukket fire mål ind på de seneste syv ligakampe. Ramos er tilbage i forsvaret, og det højner jo bare niveauet gevaldigt. Men det er ikke hvilken som helst modstander, som kommer på besøg. De har ingen stopklods i Atalanta, og hvis de rammer dagen, er de ekstremt svære at holde fra fadet. Vi tror på en åben kamp grundet udeholdets udgangspunkt til opgøret, de skal op at lave nogle kasser, og det vil med statsgaranti give plads til Real Madrid den anden vej. Benzema er kommet flyvende tilbage fra hans skadespause, og har støvlerne fuldt med mål. Inter lavede to mål da de var på besøg hos Real i gruppespillet, og Shakhtar lavede hele tre… De er ikke uigennemtrængelig i den spanske hovedstad, og slet ikke for et hold med Atalantas angrebsiver.

SpilXperten.com anbefaler: Over 2.5 mål til odds 1,74 – SPIL HER >>*

Real Madrid – Atalanta: Statistik, topscorer og H2H

– De skal ikke give helt op endnu i Real Madrid! De indtager 2.pladsen i La Liga med en statistik for sæsonen på 17-6-4 og en målscore på 46:22. Forspringet op til Atletico er nu nede på 6 point.

– Atalanta indtager 4.pladsen i den tætte Serie A top med en statistik for sæsonen på 15-7-5 og en målscore på 63:34.

– Den rutinerede franskmand, Benzema, står for de fleste af Reals mål i denne sæson. Han har lavet 15 i ligaen, og 4 i Champions League. Efter hans comeback fra skade, har han lavet tre mål i de seneste to kampe.

– Hjemmeholdet har et par dødsensfarlige colombianere i front, Muriel og Zapata. Førstnævnte har været skarpest i ligaen med 16 ligamål, han scorer i gennemsnit 1 mål pr. 60 spilleminutter i denne sæson, det er vildt! Zapata tager topscorerværdigheden i Champions League med hans 3 mål.

– Første opgør i Bergamo endte med en snæver 1-0 sejr til Real Madrid, som spillede store dele af kampen i overtal.

Expected Goals: Real Madrid vs. Atalanta – de seneste tre kampe

Real Madrid
Real Madrid – Elche (2-1) 1,41 – 0,53 xG
Atletico Madrid – Real Madrid (1-1) 1,36 – 2,36 xG
Real Madrid – Real Sociedad (1-1) 2,56 – 0,86 xG

Atalanta
Atalanta – Spezia (3-1) 2,64 – 1,06 xG
Inter – Atalanta (1-0) 0,59 – 1,35 xG
Atalanta – Crotone (5-1) 3,68 – 0,38 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Real Madrid – Atalanta den 16. marts 2021

Vil du livestreame Champions League-kampen mellem Real Madrid og Atalanta, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Real Madrid – Atalanta hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Real Madrid – Atalanta d. 16. marts 2021*

Skriv et svar