18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Randers – Vejle: Odds og optakt d. 10. marts 2021

<b>Dommer:</b>Randers – Vejle” title=”<b>Dommer:</b>Randers – Vejle” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Randers tager mod Vejle onsdag aften i en returkamp i DBU Pokalens kvartfinaler. Hjemmeholdet kommer fra et overraskende nederlag hjemme til Lyngby, mens Vejle med stærk sejr over OB stadig er i spil til top 6. Men nu er det pokalfodbold. Det har sit eget liv. Måske ikke så meget specifikt i det første opgør, der endte 0-0, men nogen skal jo score onsdag, for at vi får en afgørelse. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Randers – Vejle. Der er kampstart onsdag d. 10. marts 2021 kl. 18:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3 Sport.</p><p><a rel=Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på Randers – Vejle

Oddsene viser, at bookmakerne tror, det bliver endnu et tæt opgør mellem de 2 hold, men at Randers må bære en lille favoritværdighed.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Randers – Vejle: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jens Maae
Stadion:: Cepheus Park, Randers
Vejret: 2° med frisk vind og regn

Optakt til Randers – Vejle: Skader, karantæner og startopstillinger

Hvis Randers havde holdt fast deres føring mod Lyngby i weekendens runde, ville kronjyderne have 6 points isolering i forhold til deres top 6-placering. Nu har de bare 3 point ned til forfølgerne, og et svært program venter med AGF og FC København i grundspillets sidste 2 runder. Så det vil være logisk, hvis de gør sig overvejelser i Randers om at forberede sig bedst muligt til de kommende opgaver, men omvendt er de altså bare 3 kampe fra pokalfinalen. Og de har stadig mulighed for at ende i en finale mod rivalerne fra AGF. Sådan en kamp vil de nok meget gerne kunne se frem til i Randers.

Pokalrejsen har været solid for randrusianerne i denne sæson. De har mødt 3 hold fra 2. division på vej til kvartfinalen, og de er alle blevet slået relativt ubesværet. Efter 0-0 i det første møde i Vejle har Randers også et fremragende udgangspunkt, men der er ved at rejse sig en følelse af en lille krise. De kom ind til foråret som et formstærkt hold, der med sejr i februars første kamp gav dem 6 Superligasejre på stribe. Nu har de så spillet de følgende 6 kampe uden at vinde. 3 gange har de tabt 2-1 og 3 gange er det blevet uafgjort. Aktuelt ser det ud til, de mangler en hel forsvarskæde og topscorer Alhaji Kamara til opgøret mod Vejle.

Vejle fik med sejr søndag over OB både skabt afstand til de nederste pladser og faktisk også stillet sig selv i en position, hvor de har top 6 inden for rækkevidde med 2 runder tilbage af grundspillet. Men de mangler AaB og FC Midtjylland. Vel trods alt ikke givet, der ligger 6 point og venter dér. 2-0-sejren mod fynboerne på pløjemarken i Vejle må dog have givet gode vibrationer og højt humør, og det kan de passende tage med i sportstaskerne, når bussen kører nordpå onsdag, for det ligner på forhånd et opgør, hvor der vil blive taget og måske især givet af et godt hjerte fra begge sider. Der er lagt op til kamp i Randers. Og Vejle virker klar.

Randers:
Erik Marxen (Forsvar, Fast) – Skadet
Mikkel Kallesøe (Forsvar, Fast) – Skadet
Jesper Lauridsen (Back, Fast) – Skadet
Björn Kopplin (Back, Fast) – Skadet
Alhaji Kamara (Angreb, Fast) – Skadet

Vejle:
Matthew Briggs (Forsvar, Reserve) – Skadet
Mads Greve (Forsvar, Fast) – Skadet
Thomas Gundelund (Back, Fast/Reserve) – Skadet

Randers forventet startopstilling: Carlgren; Graves, Nielsen, Piesinger; Klysner, Lauenborg, Johnsen, Greve, Kristensen; Kehinde, Egho.

Vejle forventet startopstilling: Brunst; Mølgaard, Kolinger, Ojala, Davidsen; Ramadani, Ezatolahi; Sousa, Mucolli, Engel; Faghir.

Odds-forslag: Meget på spil og mulighed for remis

Randers har tabt de seneste 2 hjemmekampe i Superligaen, og det her er deres første hjemmekamp i årets pokalturnering. Så de skal forsøge at knække kurven og bryde stimen, så de undgår nederlag her. Men derfra og så til at vinde kampen kan der godt være et stykke vej. 2 gange i de seneste 10 sæsoner har Vejle været på besøg til en betydende kamp i Randers, og begge gange er det endt med hjemmesejr. Det kan de jo glæde sig over hos værterne.

Gæsterne kan til gengæld glæde sig over, at deres 3 kampe på udebane siden vinterpausen har budt på sejr over SønderjyskE og så 2 meget, meget knebne nederlag ude mod Brøndby og FC København. Det er solide præstationer, og de vidner om, at vejlenserne hele tiden modnes som hold. De bliver mere solide, mere taktisk velfunderede, og de finder bedre og bedre ind i deres individuelle roller på banen, så de bliver endnu mere værdifulde for hinanden og for holdet.

Vejle har spillet 4 af 8 kampe uafgjort i foråret. Det samme har Randers. Og dette opgør ser på forhånd helt, helt lige ud. Vejle virker en lille-bitte mælketand stærkere lige nu, men det vil formentlig blive opvejet af hjemmebanefordelen til Randers, og anbefalingen herfra bliver, at opgøret ender uafgjort.

SpilXperten.com anbefaler: X til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Randers – Vejle: Statistik, topscorer og H2H

– Randers er på 5. pladsen i Superligaen med 28 point efter 20 runder. Deres statistik er 8-4-8 og målscoren 28:19.

– Kronjyderne har spillet 3 pokalkampe for at komme til kvartfinalen, og de har besejret Sydvest, Aarhus Fremad og Holstebro med henholdsvis 4-1, 3-1 og 3-1.

– En 9. plads er det foreløbige udbytte i Superligaen for Vejle i denne sæson. 24 point efter 20 kampe med statistikken 6-6-8 og en målforskel på 25:30.

– Vejlenserne har været forbi Hobro, Brabrand og Hvidovre for at komme hertil, og det har været med bump på vejen via resultaterne 3-0, 2-2 (sejr efter straffespark mod Brabrand) og endelig 3-2 mod Hvidovre.

– Randers’ topscorer i DBU Pokalen er Bassala Sambou, der foreløbig har scoret 3 pokalmål i denne sæson. I Superligaen har Alhaji Kamara scoret 9 gange for Randers.

– Flittigste målscorer for Vejle i sæsonens pokalkampe er Diego Montiel, der er noteret for 3 mål. I ligaen genindtog Allan Sousa topscorerposten hos Vejle alene via mål i søndagens kamp mod OB. Han er nu oppe på 6 scoringer. Wahid Faghir er nummer 2 på den interne liste med 5 pletskud.

– 11. februar udkæmpede de 2 hold første del af denne duel om en plads i semifinalen. Opgøret blev spillet i Vejle og endte 0-0.

– Deres seneste indbyrdes møde i Randers var 11. december, hvor Randers vandt 3-1.

Expected Goals: Randers vs. Vejle – de seneste tre kampe

Randers
Randers – Lyngby (1-2) 1,99 – 1,82 xG
Brøndby – Randers (0-0) 0,58 – 1,46 xG
OB – Randers (2-1) 1.15 – 2,11 xG

Vejle
Vejle – OB (2-0) 1,01 – 0,64 xG
FC København – Vejle (2-1) 0,96 – 1,07 xG
Vejle – Horsens (0-0) 1,58 – 1,42 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Randers – Vejle den 10. marts 2021

Vil du livestreame DBU Pokal-kampen mellem Randers og Vejle, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream Randers – Vejle hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på Randers - Vejle d. 10. marts 2021*

Skriv et svar