18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Randers – Silkeborg: Odds og optakt den 18. september 2022

Det var højdramatisk, da Randers sikrede 1 point i Brøndby i sidste weekend med en scoring i de døende sekunder. (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2022)
Det var højdramatisk, da Randers sikrede 1 point i Brøndby i sidste weekend med en scoring i de døende sekunder. (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2022)

Det emmer lidt af topopgør søndag eftermiddag, når Superligaens 2’er fra Randers tager imod Silkeborg, som med 3 point færre indtager 4.pladsen. Hjemmeholdet har stadig sæsonens første nederlag til gode efter ni spillerunder, en stime som de vil håbe på at kunne forlænge mod Kent Nielsens mandskab, som var i europæisk aktion torsdag aften. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Randers – Silkeborg. Der er kampstart søndag den 18. september 2022 kl. 14:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.  

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Randers – Silkeborg: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Peter Kjærsgaard
Stadion: Cepheus Park Randers
Vejret: 15° og let vind

Optakt til Randers – Silkeborg: Skader, karantæner og startopstillinger

Nøj! Det var på et hængende hår og med VAR-tjek, at Randers sikrede point i sidste weekends udekamp mod Brøndby. Det lignede ellers et nederlag, da Vallys bragte Brøndby foran med små ti minutter igen, men dybt inde i overtiden fik Kopplin med et frækt lob sendt bolden i kassen bag et utal af Brøndby-spillere og en målmand, som var sendt til tælling. Det holdt hårdt, men Randers sikrede sig endnu en spillerunde som det eneste ubesejrede hold i Superligaen. Den flotte stime med fem sejre og fire x’er har sendt kronjyderne helt frem på 2.pladsen med blot 1 point op til førerholdet fra Nordsjælland. Stærkt!

Igennem de seneste par sæsoner er vi blevet vant til et stabilt niveau fra Thomas Thomasbergs mandskab, men det er alligevel imponerende hvordan de bare bliver ved at levere resultater. Randers er ikke umiddelbart det mest sexede mandskab i rækken, men de er godt organiseret, falder sjældent igennem, og så giver sådan en ubesejrede stime altså også en vis portion selvtillid. Det er tidligt, men det dufter i den grad af en top-6 placeringen allerede.

Silkeborg er et anden mandskab, som bliver ved at levere på et stabilt niveau, og det er endda selvom de er spændt hårdt for med Conference League i midtugen. Modstanden i den europæiske turnering er hård, men sidste sæsons bronzevindere har lagt fine præstationer for dagen mod både Anderlecht og West Ham, selvom ingen af kampene endte ud med point på kontoen. Point på kontoen kom der til gengæld i sidste weekend, da de hjemme besejrede AGF på en gave af gæsternes målmand, Jesper Hansen.

Silkeborg indtager 4.pladsen i Superligaen, og det kan de være godt tilfredse med, når man tænker på, at Vallys og Carstensen er skiftet væk fra klubben henover sommeren, og at de samtidig spiller med i et europæisk gruppespil for første gang nogensinde. Indtil videre klarer de den med bravur, men spørgsmålet er, om kræfterne på et tidspunkt slipper op? Det bliver vigtigt at få sidste sæsons topscorer, Nicklas Helenius, i gang med målscoringen igen hurtigst muligt. Angriberen er gået helt måltør, og det er der ikke råd til.


Randers:

  • Tobias Klysner (Kant, Reserve) – Skadet


Silkeborg:

  • Gustav Dahl (Back, Reserve) – Skadet
  • Robert Gojani (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Alexander Lind (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Niclas Holm Pedersen (Midtbane, Reserve) – Skadet

Randers forventet startopstilling: Carlgren; A. Andersson, H. Andersson, Graves, Kopplin; Kehinde, Johnsen, Lauenborg, Ankersen; Bundgaard, Odey

Silkeborg forventet startopstilling: Larsen; Sonne, Salquist, Felix, Engel; Klynge, Brink, Thordarson, Jørgensen, Helenius, Kusk


Odds på Randers – Silkeborg

Oddsene indikerer, at bookmakerne tror mest på Randers.


Odds-forslag: Randers griber chancen

Det ligner et tæt opgør i Randers søndag eftermiddag. Hjemmeholdet forlænget senest deres ubesejrede stime til ni kampe, mens Silkeborg tog en god skalp med 3 point mod AGF. 3 point adskiller således de to klubber, som indtager henholdsvis 2. og 4.pladsen i Superligaen. I sidste sæson vandt de to hver af de fire indbyrdes opgør, og det illustrerer jo meget godt, at vi har med to jævnbyrdige mandskaber at gøre.

Når det er så tæt som tilfældet er her, så bliver dagsformen og marginaler helt afgørende. Derfor er det svært ikke at se Randers’ vej. Silkeborg har ikke verdens bredeste trup, så det ville undre mig, hvis ikke de europæiske kampe om torsdagen på et eller andet tidspunkt vil give udfald i Superligaen. Randers er propfyldte med selvtillid som det eneste ubesejrede hold i rækken, de er på hjemmebane, og Silkeborg kunne godt risikere at være lidt ømme i stængerne. Randers forlænger den ubesejrede stime, og denne gang med en sejr!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,55
Randers vinder
Gå til bet365 *


Randers – Silkeborg: Statistik, topscorer og H2H

  • Randers er nummer 2 i Superligaen med 19 i ni kampe. Statistikken er på 5-4-0 og målscoren 13:6.

  • Silkeborg er 4’er med 16 point. Statistikken er på 5-1-3 og målscoren 14:9.

  • Marvin Egho er mest scorende spiller for hjemmeholdet med tre kasser.

  • Nicklas Helenius er Silkeborgs topscorer med fire ligamål.

  • De to klubber vandt hver to af de fire indbyrdes opgør i sidste sæson.


Expected Goals: Randers vs. Silkeborg – de seneste tre kampe:

RandersResultatxGSilkeborgResultatxG
Brøndby – Randers(2-2) 2,4 – 1,07Silkeborg – West Ham(2-3) 1,28 – 1,56
Lyngby – Randers(0-2) 1,72 – 1,46Silkeborg – AGF(1-0) 0,79 – 1,28
Randers – AaB(1-0) 1,54 – 1,96Anderlecht – Silkeborg(0-2) 1,45 – 0,37
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Randers – Silkeborg?

Randers – Silkeborg spilles søndag den 18. september 2022 klokken 14:00.

Hvor spilles Randers – Silkeborg?

Randers – Silkeborg spilles på Cepheus Park Randers

Skriv første kommentar

Skriv et svar