18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Randers-profil om manglende spilletid: Det betyder intet

Tyske Björn Kopplin er røget lidt ud i kulden hos Randers FC, men forsvarsspilleren bekymrer sig ikke så meget om det, så længe klubben ender i top seks.

Randers FC’s træner Thomas Thomasberg i superligakampen mellem Randers FC og Lyngby Boldklub på Cepheus Park i Randers, søndag den 26. februar 2023.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Med små 200 Superliga-kampe fordelt på tre klubber, kan man med ro i sindet kalde 34-årige Björn Kopplin for en rutineret herre. Det er dog ikke meget han får lov at vise det på grønsværen for tiden, men der skal mere til at hyle tyskeren ud af den. Han fortæller til SpilXperten:

– “Jeg har været ramt af en skade i opstarten, og derfor spillede jeg ikke mod OB. Men for mig betyder det intet, om jeg spiller eller ej. Det handler om, at holdet skal i top seks – med eller uden mig.”

Og netop top seks er noget som Kopplin har stor tiltro til, at Randers FC kan opnå. Han uddyber.

– “Når man ser på vores restprogram, så skal vi komme i top seks. Vi har kvaliteten til at få nok point mod de modstandere, og det er naturligvis det, vi sigter efter.”

“Vi havde en rigtig god pre-season, og næsten alle spillere slog rekord til bip-testen, så det giver os en stor tro på, at det kan lade sig gøre.” 

“Men en god pre-season er ikke lig med gode resultater i ligaen, det så man også, da Viborg tabte 0-4 til FC Midtjylland.”

“Men det tror jeg heller ikke på, bliver nødvendigt. Vi forsvarer os rigtig godt som hold, vi har et godt kollektiv, og så er vi også i stand til at skabe nok chancer til at vinde fodboldkampe.”

Med fire point i de to første kampe efter opstarten er der da også god grund til at tro på tingene, mener Randers-backen.

– “Vi har et virkelig godt hold, og jeg tror på, at det er dét, der skal få os i top seks fremfor individuelle kvaliteter. Vi kan ikke leve alene på mirakelredninger fra Patrick Carlgren og et magisk moment fra Filip Bundgaard.”

Randers FC’s Filip Bundgaard Kristensen jubler over scoringen til 1-0 i superligakampen mellem Randers FC og Lyngby Boldklub på Cepheus Park i Randers, søndag den 26. februar 2023.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Specielt 18-årige Filip Bundgaard imponerer Kopplin, der mener, at Bundgaard kan gå hen og blive en af de store Superliga-profiler i denne halvsæson, og med matchvinder-målet mod Lyngby i weekenden, har tyskeren nok fat i den lange ende.

– “Efter min mening er Filip Bundgaard det største talent i hans årgang. Oliver Ross fra AaB er også virkelig dygtig, men Bundgaard er en fantastisk spiller, og jeg synes, han fik et gennembrud i efteråret.”

“Jeg tror på, at han kan blive en Superliga-profil i foråret, men han er kun 18 år gammel, så det er ikke usædvanligt, hvis der kommer udfald.”, afslutter Kopplin med.

Skriv første kommentar

Skriv et svar