18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Randers – Lyngby: Odds og optakt d. 7. marts 2021

Randers - LyngbyRanders er gået lidt i stå og har ikke sejret i fem kampe i træk, hvilket også betyder at de endnu ikke kan være sikre på en plads i top seks. Lyngby er inde i en forrygende stime og kommer fra en sejr mod de forsvarende danske mestre. Får Randers rettet op på deres sløje stime eller fortsætter Lyngby deres kamp mod overlevelse med den tredje sejr i denne uge? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Randers – Lyngby med kampstart søndag d. 7. marts 2021 kl. 12:00. Kampen vises på Eurosport 2 og kan streames på discovery+.

SpilXpoden

Odds på Randers – Lyngby

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne holder Randers som favoritter.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Randers – Lyngby: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anders Poulsen
Stadion:: Cepheus Park, Randers
Vejret: 5° og skyet

Optakt til Randers – Lyngby: Skader, karantæner og startopstillinger

Randers fik 0-0 med fra Brøndby Stadion i torsdags, hvilket betyder at de har tre point ned til syvendepladsen, som må være den som de lyseblå kigger efter. Dog har de ikke vundet i fem kampe i træk. Randers’ store problem har været målscoringen. Deres topscorer Alhaji Kamara er ude med skade og det er svært at se, hvem der skal score målene for kronjyderne.

Lyngby har vist forrygende fodbold og har tilmed fået resultater med sig i de seneste par kampe. Først 4-1 over SønderjyskE og derefter 2-0 over FC Midtjylland. Lyngby har gennem hele sæsonen haft det svært på fremmed græs, men i deres seneste tre kampe på udebane har de hentet to af deres tre sejre.

Det ligner et opgør mellem to hold, hvis formkurve peger i hver sin retning. For hjemmeholdet, Randers’ vedkommende et pilen nedadgående og selvom det længe lignede en sikker plads i mesterskabsslutspillet, så er denne langt fra sikker nu. Det der også længe lignede en sikker nedrykning til Lyngby er begyndt at se mere lovende ud, omend der stadig er syv point op.

Det ligner også en kamp mellem to stilarter. Randers er kendt for deres solide 4-4-2, hvor folk kender deres roller. Dette har også betydet at Randers er det hold, der har lukket færrest mål ind i sæsonen indtil videre. Lyngby har været blandt de mest boldspillende hold gennem sæsonen, men særligt i de sidste par uger har det set godt ud, og det er også begyndt at kaste point af sig. Spændende bliver det at se, om den kompakte 4-4-2 vinder eller om det bliver den mere fleksible 4-3-3.

Randers:
Erik Marxen (Forsvar, Fast) – Skadet
Jesper Lauridsen (Back, Fast) – Skadet
Mikkel Kallesøe (Back/Kant, Fast) – Skadet
Alhaji Kamara (Angreb, Fast) – Skadet

Lyngby:
Brian Hamalainen (Back, Fast) – Skadet
Adam Sørensen (Back, Reserve) – Skadet
Frederik Gytkjær (Angreb, Fast) – Skadet

Randers forventet startopstilling (4-4-2): Carlgren; Graves, Nielsen, Piesinger, Kopplin; Kehinde, Hammershøy-Mistrati, Lauenborg, Greve; Egho, Sambou

Lyngby forventet startopstilling (4-3-3): Mikkelsen; Crone, Enghardt, Tshiembe, Jørgensen; Kornvig, Rømer, Hebo; Nielsen, Torp, Kaastrup

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds-forslag: Lyngby slipper fra Kronjylland med point

Randers er gået i stå, både spillemæssigt og resultatmæssigt. Første halvleg mod Brøndby senest var godkendt, men kendetegnet for deres forårssæson er, at de har haft svært ved at sætte en god hel kamp sammen. Det bliver ikke hjulpet på vej at de er hårdt ramt af skader til bærende spillere, heriblandt anfører Marxen og topscorer, Kamara.

Lyngby har vist rigtig god spil i de seneste par kampe. Trods fem udskiftninger fra mandags- til torsdagskampen, så formåede De Kongeblå at bevare momentum – selv mod de danske mestre.

Derfor er det også svært at se, at Randers skal være så store favoritter. Selvom Randers kæmper for en plads i top seks, så ser Lyngbys momentum og motivation for at vinde ud til at være større. Derfor tror vi også at Lyngby kan køre tilbage til det nordsjællandske med minimum ét point i bussen.

SpilXperten.com anbefaler: X2 scorer til odds 1,94 – SPIL HER >>*

Læs også: Per Pedersens tips til 20. runde i Superligaen

Randers – Lyngby: Statistik, topscorer og H2H

– Randers spillede senest 0-0 mod Brøndby torsdag aften.

– Lyngby slog FC Midtjylland med 2-0 torsdag aften.

– Randers har ikke vundet i deres seneste fem Superliga-kampe.

– Lyngby er ubesejret i tre kampe i træk.

– Randers’ topscorer er Alhaji Kamara, men han er skadet til opgøret her. Den mest scorende, af dem Randers har til rådighed er Mathias Greve med tre scoringer i sæsonen.

– Lyngbys topscorer er Jens Martin Gammelby med fire scoringer.

– Randers vandt 3-0 i de to klubbers første opgør i sæsonen.

Expected Goals: Randers – Lyngby. De seneste tre kampe

Randers:
Brøndby – Randers (0-0) 0,58 – 1,26 xG
OB – Randers (2-1) 1,15 – 2,11 xG
Randers – FC Nordsjælland (1-1) 1,99 – 1,22 xG

Lyngby:
Lyngby – FC Midtjylland (2-0) 2,12 – 1,03 xG
SønderjyskE – Lyngby (1-4) 1,60 – 2,32 xG
Lyngby – FCK (2-2) 0,58 – 3,04 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Optakt til og odds på Randers . Lyngby d. 7. marts 2021*

Skriv et svar