18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Randers – FCK: Odds og optakt den 21. marts 2021

 Randers - FCK Der er vigtige point på spil i Randers på søndag. Hjemmeholdet er snublende nær en top-6 placering, men kan endnu ikke vide sig sikre. Gæsterne skal tilbage på sejrssporet for at følge med i toppen. Der er lagt op til en drabelig duel! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Randers – FCK med kampstart søndag d. 21. marts 2021 kl. 17:00. Kampen vises på Canal 9 og kan streames på Dplay.

SpilXpoden

Odds på Randers – FCK

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne mest tror på FCK.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Randers – FCK: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jens Maae
Stadion:: Cepheus Park, Randers
Vejret: 5° og svag vind

Optakt til Randers – FCK: Skader, karantæner og startopstillinger

Hjemmeholdet fra Randers er snublende nær en plads i top-6 inden dette opgør, som er det sidste i Superligaens grundspil. De har deres skæbne helt i egne hænder, hvor en sejr vil sikre dem 5.pladsen, mens både X eller nederlag kan resultere i, at de ender som sorteper i kampen om at ende i den bedste halvdel af tabellen. Meeeen, det kører altså ikke på skinner for værterne, som er uden sejr i de seneste syv Superligakampe. På nær første kamp efter genstarten imod Horsens, er det ikke blevet til nogle sejre, og på nær den kamp har man heller ikke formået at score mere end 1 mål i nogle af de kampe, fraværet af Kamara i angrebet kan virkelig mærkes. I de syv kampe i træk uden sejr, er det blevet til fire gange X, og Randers er bare virkelig svære at vinde over.

’’Det er en proces’’, ’’det tager tid’’… bla, bla, bla. Men det er stadig ikke godt nok hvad FCK præsterer med det spillermateriale de har til rådighed. Den dyreste trup i Superligaen hænger fast nede på 4.pladsen, med 9 point op til ærkerivalerne fra Brøndby, og selvom Thorup snakker om processer, så kan de ikke løbe fra at pointhøsten har været virkelig skuffende. Det er kun blevet til en enkelt sejr i de seneste fem kampe, modstanden har helt klart været af besværlig karakter, men faktum er, at hvis man ikke kan slå nogle af de direkte konkurrenter, så bliver det meget svært at stile højere. Det ser efterhånden svært ud for deres chancer om for alvor at blande sig i topstriden, der er i hvert fald ikke råd til mange flere pointtab, for Brøndby træder sjældent ved siden af i denne sæson. De har enorm kvalitet i truppen, og før eller siden må de talentfulde spillere begynde at ramme et højere niveau, om det bliver på søndag, kan man kun spå om.

Randers:
Jesper Lauridsen (Back, Fast) – Skadet
Alhaji Kamara (Angreb, Fast) – Skadet
Tosin Kehinde (Kant, Fast/Reserve) – Karantæne

FCK:
Peter Ankersen (Back, Fast) – Skadet

Randers forventet startopstilling (4-4-2): Carlgren; Klysner, Piesinger, Marxen, Kopplin; Kehinde, Hammershøy-Mistrati, Lauenborg, Mileusnic; Egho, Sambou.

FCK forventet startopstilling (4-3-3): Johnsson; Bartolec, Nelsson, Bjelland, Boilesen; Stage, Zeca, Falk; Wind; Fischer, Daramy.

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds-forslag: Slut med processer i hovedstaden

Ingen af de to hold er inde i virkelig god resultatmæssig periode, værterne er uden sejr i syv kampe, mens FCK blot har vundet en af de seneste fem. Får vi så en vinder denne gang?

Randers står overfor en ekstremt vigtig kamp her, for der er kæmpe forskel på, om man skal tilbringe resten af sæsonen i top-6 eller om den står nedrykningsspil. De har et virkelig stærkt defensivt fundament, og det er kun blevet til 20 indkasserede mål i løbet af sæsonen. Offensiven derimod må være et bekymringspunkt, for det er ikke alverden de skaber fremadrettet, de har nærmest skulle nullet for at hente 3 point i deres kampe. Kamara som står noteret for 9 ligamål er fortsat ude, og den næste på topscorerlisten, Andre Rømer, har skiftet dansk fodbold ud med svensk, det er lidt svært at se hvor deres mål skal komme fra på søndag.

Der har ellers ikke været noget skræmmende over FCK’s defensiv efter genstarten, det er væltet ind med mål på københavnerne, men der er håb at spore, for i søndags formåede de at hente det første clean sheet i syv kampe. De har ikke råd til flere pointtab i hovedstaden, men det kan blive overordentligt svært at lirke Randers defensiven op. Men med hjemmeholdets manglende offensive pondus skal der heller ikke mange mål til at vinde dette opgør, og det tror vi trods alt at udeholdet formår.

SpilXperten.com anbefaler: 2-tallet til odds 2,07 – SPIL HER >>*

Læs også: Per Pedersens tips til 21. runde i Superligaen

Randers – FCK: Statistik, topscorer og H2H

– Med det ene point i mandags imod AGF, ligger Randers lunt i svinget til at tage en af pladserne i top-6. Vi finder dem på 5.pladsen med en statistik på 8-5-8 og en målscore på 29:20.

– Der skal flere sejre på kontoen hvis FCK skal kæmpe med om mesterskabet, de ligger på en øjeblikkelig 4.plads med en statistik på 10-5-6 og en målscore på 38:33.

– Randers’ mest scorende er Kamara, men forventes at være ude med en skade. Deres næstmest scorende er André Rømer, men han er ikke i klubben mere. Den næste i rækken er Hammershøy-Mistrati med fire mål i sæsonen.

– Jonas Wind har nettet 11 gange i sæsonen, og det er nok til, at han kan kalde sig topscorer hos FC København.

– Københavnerne har en stærk indbyrdes statistik imod Randers, det var således blevet til syv FCK sejre i streg, lige indtil denne sæsons første indbyrdes opgør hvor Randers hentede en 2-1 sejr i Parken.

Expected Goals: Randers vs. FCK – de seneste tre kampe

Randers
AGF – Randers (1-1) 0,5 – 1,98 xG
Randers – Vejle (3-1) 2,14 – 0,44 xG (pokalkamp)
Randers – Lyngby (1-2) 1,99 – 1,82 xG

FCK
FCK – FC Midtjylland (0-0) 1,32 – 0,53 xG
Brøndby – FC København (2-1) 1,56 – 2,60 xG
FC København – Vejle (2-1) 0,96 – 1,07 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Optakt til og odds på Randers - FCK d. 21. marts 2021*

Skriv et svar