18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Publicas fodboldodds sidder i skabet

Tingene er ikke ligefrem gået Publicas vej i 2009, men den aktive ekspert har efterhånden fået vendt skuden takket være flere solide fodboldfiduser. Således er Publica kommet stærkt tilbage efter en mager sommer, og nu er slutspurten sat i gang hos fodboldeksperten.

Siden slutningen af september er det nemlig blevet til ti spil fra Publica, som har sat de otte af dem lige i skabet. Ganske vist kostede de to tabte spil eksperten fem units i alt, men med otte andre spil omkring odds 2 er disse hurtigt blevet tjent ind igen – og mere til.

De flotte resultater på det seneste bringer efterhånden eksperten tæt på ’break even’ for 2009. Ser man på alle 444 spil fra eksperten, er der dog indtjent lige over 111 units, hvilket giver en solid tilbagebetalingsprocent på lige knap 108. På den lange bane er Publica altså fortsat en god forretning.

Publica bevæger sig hovedsagligt rundt i fodboldens verden, hvor det ofte er de store europæiske ligaer eller internationale kampe, som tiltrækker opmærksomheden. Derfor er det også gerne store og tilgængelige markeder, som spillene placeres på.

Ønsker du i fremtiden at følge Publicas spil, kan du nemt og bekvemt modtage dem på mobilen ved at oprette en brugerprofil hos SpilXperten.com HER. Det kræver samtidig, at du indsætter point på din konto, hvilket du kan gøre under ’min profil’, når du er blevet medlem på siden.

Skriv et svar