18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Publica bliver betalingsekspert

Odds Publica www.spilxperten.comHan er kommet godt fra land i 2011, og med et voksende overskud har Publica nu taget det næste skridt på SpilXperten.com. Således er fodboldeksperten fra dags dato en del af betalingspanelet, hvor også Roman Empire, Caesar og Mr_Hagen figurerer.

Publica var en af de første eksperter, som så dagens lys her på SpilXperten.com. Fodboldeksperten kom til siden i efteråret 2007, og efter mere end tre års slid i ekspertpanelet er det nu blevet til en plads i betalingspanelet. Her vil Publica fortsætte med at poste sine gode spilforslag fra fodboldens verden, som er lettilgængelige.

For udover at Publica har en imponerende tilbagebetaling på over 110 % efter 741 spilforslag, så er den nye betalingseksperts spilforslag også nemme at komme til. Der postes nemlig kun spil på fodbold, og det er stort set altid muligt at spille disse spilforslag hos store bookmakere uden personlige limits. Således kan Publicas spilforslag følges, selvom man kun skulle have konto hos de store asiatiske bookmakere.

Publicas spilforslag vil i fremtiden koste 10 point per spil, og for at få spilforslagene skal du abonnere via sms.

Få Publicas fodbold tips og odds direkte på mobiltelefonen

1. Opret en gratis brugerprofil / log ind her: Opret ny bruger / log ind her

2. Log ind med dit brugernavn og password og vælg ‘Min profil’. Under ‘Min profil’ indtaster du dit telefonnummer sammen med landekoden og trykker ‘gem’.

3. Følg indbetalingsinstruktionerne til højre, hvor du kan indsætte point på din SpilXperten.com-konto med Moneybookers og kreditkort.

4. Når du har indsat point, scroller du længere ned på din profilside. Her finder du en liste med eksperterne, som du kan abonnere på. Herefter sætter du et flueben ud for Publica og de andre eksperter, du måtte ønske at abonnere på.

5. Du trykker nu “gem” og er klar til modtage sms-forslagene direkte på mobilen.

Skriv et svar