18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

PSG – Barcelona: Odds og optakt den 10. marts 2021

<b>Dommer:</b> PSG – Barcelona” title=”<b>Dommer:</b> PSG – Barcelona” style=”float:right” class=”textparser-right” /> Barcelona skal ud og lave et comeback af den anden verden, efter de led et 4-1 nederlag hjemme på Camp Nou i første opgør. Har catalanerne endnu et ’remuntada’ gemt i ærmet? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til PSG – Barcelona. Der er kampstart onsdag d. 10. marts 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller TV3+.</p><p><a rel=Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på PSG – Barcelona

Oddsene antyder at franskmændene er favoritter til dette opgør.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

PSG – Barcelona: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anthony Taylor
Stadion:: Parc des Princes, Paris
Vejret: 7°, frisk vind og let regn

Optakt til PSG – Barcelona: Skader, karantæner og startopstillinger

Med en 4-1 sejr på Camp Nou i første opgør, spillede PSG sig helt frem blandt favoritterne til at hente Champions League titlen i år. Finalisterne fra sidste sæson, ligner igen i denne sæson et godt bud på en mulig finalist. Mbappe rev Barcelona rundt i første opgør, den unge franskmand viste endnu engang prøver på hans enorme niveau, og gik fra banen med et hattrick i bagagen. PSG indtager lidt overraskende blot 2.pladsen i Ligue 1, om end Lilles forspring i toppen kun er på to point. Franskmændene har haft mange flere udfald i Ligue 1 i denne sæson sammenlignet med sidste, men i Champions League endte de som 1’er i en gruppe med blandt andre Leipzig og Manchester United, ganske imponerende! Til forskel fra det første opgør i Barcelona, så lysner det på skadesfronten for Paris. Neymar har trænet fuldt med på sidste, og forventes at få en rolle i denne kamp, Di Maria er også tilbage i omdrejning, så Pochettino har masser af kvalitet at vælge mellem i offensiven. Den argentinske træner kan glæde sig over at defensiven også har vist lovende takter på det sidste, hvor det er blevet til clean sheet i syv af de seneste ligakampe.

Catalanerne er virkelig ved at finde formen igen, det er blevet til 16 La Liga kampe i træk uden at tabe, og forspringet op til Atletico på 1.pladsen er nede på 3 point. Der er stadig masser at spille for i toppen af Spanien! Chancerne for at holde sig i live i Champions League ligger dog på et lille sted. Det var en ordentlig afklapsning de fik i første opgør mod PSG, og der skal et comeback til som dengang i 2017, hvor Barcelona tabte første opgør til Paris med 4-0, men vendte det hele på hovedet i en vanvittig 6-1 sejr i returopgøret. Catalanerne var ude i et flot comeback i sidste uge, dog var det kun et 2-0 nederlag til Sevilla, som skulle indhentes, men det lykkedes, og det må om ikke andet booste selvtilliden lidt før dette opgør. Der er dog dårligt nyt på skadesfronten hos Barcelona, Pique er på ny skadet, hans makker i forsvaret Araujo er tvivlsom til opgøret, lige som Alba måtte humpe ud i weekenden. Afløserne i forsvaret skal virkelig finde topniveauet frem for at hamle op med den farlige PSG offensiv.

PSG:
Moise Kean (Angreb, Fast) – Covid-19
Juan Bernat (Back, Fast) – Skadet

Barcelona:
Jordi Alba (Back, Fast) – Tvivlsom
Ronald Araujo (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
Phillippe Coutinho (Midtbane, Reserve) – Skadet
Ansu Fati (Kant, Reserve) – Skadet
Gerard Pique (Forsvar, Fast) – Skadet

PSG forventet startopstilling: Navas; Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa; Gueye, Paredes; Di Maria, Verratti, Mbappe; Icardi.

Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Mingueza, Lenglet, Umtiti; Dest, De Jong, Busquets, Alba; Pedri; Messi, Dembele.

Odds-forslag: En ny verdensstjerne er født

Barcelona hænger med håret i postkassen før dette returmøde i Paris. Det blev til et eftertrykkeligt nederlag i første opgør, og Messi og co. skal som minimum op at lave 4 mål for overhovedet at have en chance for at avancere til kvartfinalen. Det er helt perfekt for den neutrale seer, for det giver grobund for en underholdende affære onsdag aften!

Hjemmeholdet brænder for at stemple endegyldigt igennem på den helt store scene, og har igennem de seneste år været fuld fokuseret på succes i Champions League. Selvom toppen i Ligue 1 i denne sæson er tættere end tidligere sæsoner, og PSG ikke bare cruiser sig igennem indtil videre, så er Champions League trofæet deres helt store mål.

Første opgør var et hæsblæsende et af slagsen, der var chancer i begge ender, og vi endte også med at se et hav af mål. Det tyder ikke på, at det skulle blive meget anderledes denne gang, for Barcelona er tvunget frem på banen for at lave hele 4 mål. Det vil højst sandsynligt kaste masser af chancer af sig, for PSG er et af de mest dødbringende kontrahold i verden pt. Der skal noget helt specielt til hvis udeholdet skal op og lave et comeback i dette opgør, og med Messi på holdkortet skal man aldrig sige aldrig. Men med et offensivt udgangspunkt for Barcelona, tror vi også der kommer gang i netmaskerne i deres egen ende. Vi så i første opgør hvordan Mbappe fuldstændig drev gæk med Barcelona defensiven, og med en svækket bagkæde hos udeholdet, plus comeback til Neymar og Di Maria hos PSG bliver arbejdsbetingelserne for den franske komet formentlig endnu bedre i dette opgør. Han er flyvende igen i denne sæson, og er ved at etablere sig som en af verdens største fodboldstjerne. Mbappe lavede 3 mål på Camp Nou og står noteret for 18 mål i 23 Ligue 1 kampe, og vi tror på at han stikker kniven i Barca endnu engang på onsdag.

SpilXperten.com anbefaler: Mbappe scorer til odds 2,04 – SPIL HER >>*

PSG – Barcelona: Statistik, topscorer og H2H

– De indtager for en gang skyld blot 2.pladsen i Ligue 1. PSG har en statistik for sæsonen på 19-3-6 og en målscore på 62:17.

– Med weekendens sejr over Osasuna, mindskede Barcelona forspringet til Atletico til 3 point i La Liga tabellen. De indtager 2. pladsen med en statistik for sæsonen på 17-5-4 og en målscore på 57:22.

– Vi så hvor giftig han var i første møde, og Mbappe er også varm i Ligue 1 hvor han har lavet 18 ligamål. I Champions League står han noteret for 5 kasser i denne sæson.

– Lionel Messi var på pletten igen i weekenden med et sent mål mod Sevilla, og han er igen i denne sæson topscorer for Barcelona med 19 mål i La Liga. Han ligger også i spids på Barcas topscorerliste i Champions League med 4 mål.

– Det første opgør i Barcelona bød på en afklapsning til hjemmeholdet, som tabte med hele 4-1 til franskmændene.

Expected Goals: PSG vs. Barcelona – de seneste tre kampe

PSG
Brest – PSG (0-3) 1,58 – 1,78 xG
Bordeaux – PSG (0-1) 1,04 – 1,13 xG
Dijon – PSG (0-4) 0,28 – 1,96 xG

Barcelona
Osasuna – Barcelona (0-2) 0,8 – 0,98 xG
Barcelona – Sevilla (3-0) 2,28 – 1,04 xG (Forlænget spilletid)
Sevilla – Barcelona (0-2) 0,14 – 2,14 xG xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream PSG – Barcelona den 10. marts 2021

Vil du livestreame Champions League-kampen mellem PSG og Barcelona, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv Viaplay”

3. Vælg ”Viaplay Sport”

4. Find kampen i kalenderen

Stream PSG – Barcelona hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Optakt til og odds på PSG - Barcelona d. 10. marts 2021*

Skriv et svar