18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Premier League-konkurrence: 1. runde afgjort – deltag i 2. runde nu

Premier LeaguePremier League-konkurrencen, hvor hovedpræmien er en rejse for to personer til Old Trafford og opgøret Manchester United – Aston Villa, blev i weekenden skudt i gang. Nu kan du læse hvem, der vandt de første rundepræmier, og hvordan du hurtigt deltager i næste runde. Var du ikke med i første runde? Så er det ikke for sent at deltage og få chancen for at vinde turen til Old Trafford eller en af de andre flotte præmier.

Vinderne af præmier i 1. runde
Det var tæt løb i første runde af Premier League-konkurrencen, hvor brugeren Dennis1 dog til sidst løb af med sejren. Han indkasserede 12,23 point, hvilket sikrede ham 500 kroner hos Betfair samt 250 SpilXperten-point. På 2. pladsen kom Rodding med 11,89 point, hvilket sikrede ham 250 kroner hos Betfair og 250 SpilXperten-point. De tre efterfølgende pladser indtages af ChelseaMads, LFC og Wizard of Odds, som alle modtager 100 kroner hos Betfair samt 100 SpilXperten-point.

Alle vinderne er blevet kontaktet af SpilXperten.com.

Deltag i 2. runde nu og vind rejsen til Old Trafford
Der er i alt tre runder af Premier League-konkurrencen – og stillingen er meget tæt – så deltog du ikke i første runde, er der stadig rigtig gode chancer for at blande sig i topstriden og måske vinde turen til Old Trafford til en værdi af 9.000 kroner. Var du med i 1. runde, gælder det naturligvis bare om at få udfyldt kuponen igen til 2. runde, hvor der er mulighed for at spotte flere store overraskelser og dermed sætte konkurrenterne til vægs.

I denne uge skal der tippes på fire kampe fra Premier League samt fire kampe fra FA Cuppen. Der er deadline for deltagelse lørdag d. 17. marts klokken 13:45.

Deltag i Premier League-konkurrencen nu

Skriv et svar