18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Per Ps Profitskabende Pletskud

Den tidligere landsholdsspiller og nuværende ekspert-kommentator på TV2 Sport, Per Pedersen, er endnu engang klar med Superliga-fiduser til weekenden.

Per Pedersen har spillet et hav af kampe i den bedste danske fodboldrække for OB og Lyngby, ligesom han igennem en årrække var udlandsprofessionel i England, Tyskland og Frankrig.

Her er Per Pedersens bud på weekendens kampe:

FC København – Lyngby
– En kærkommen lejlighed til at tanke selvtillid for FCK inden kampen mod Lens. Og Lyngby – bare ikke gode nok… Tabte sidste år til FCK i Parken, og de taber her igen. Jeg har stor sympati for Hjulmand og hans drenge, men de har bare ikke klassen til at spille SAS Liga. På dagen jo, men ikke over en hel sæson. Ståle ved godt, at det handler om at holde højt tempo og ha’ tålmodighed, så plejer Lyngby at ”dø” den sidste halve time.
Tip: 1 (3-0)

AaB – Viborg
– AaB er kommet rigtig godt i gang, og uafgjort mod Sampdoria blev fulgt op af udesejr i Lyngby. Kampene mellem de to klubber plejer at ende 2-0, og det er et godt bud denne gang også. Viborg vandt 2-0 i Aalborg i marts, men meget vand er løbet i åen siden… Zaza har endnu ikke tabt med Aab, og det sker heller ikke denne gang.
Tip: 1 (2-0)

FC Midtjylland – AGF
– Svær kamp for AGF. Tror ikke de kan modstå FCMs stærke offensiv, og så betyder det mindre at Midtjylland mangler deres midterforsvar (Troest og Klimpl). Graulund kan skabe uro efter at ha’ fået selvtillid med målet i onsdags i Thisted, men jeg tror som skrevet at Frank K & Co er for stor en mundfuld for AGF forsvaret.
Tip: 1 (3-1)

OB – Esbjerg
– OB med HH Andreasen i topform mod uberegnelige Esbjerg. Meget afhænger af starten – Esbjerg har et ungt hold, og vejrer de blod kan det godt blive en hård eftermiddag for ”de Stribede”. Umiddelbart er OB klar favorit, men Demba og Murcy er ikke OB-forsvarets livret og skal nok komme til chancer. Jeg tror EFB kan overraske (selvom de stadig er uden Zimling og Stephanovs), men mit stribede hjerte håber da jeg tager fejl 😉 Jeg er selv på Fionia Park for at se kampen.
Tip: X (1-1)

Brøndby – Randers
– Brøndby vandt i midtugen – endda i Jylland… Og gjorde en go’ figur i sidste weekend trods nederlag til FCK. Men Randers FC har også brug for point, og deres solide defensiv tror jeg står distancen. Randers har tabt de sidste 3 SAS Liga-kampe(0-1,0-1,0-1), såååå…. Kedelig kamp og 0-0 er mit bud… Gaaaaaaab…
Tip: X (0-0)

FC Nordsjælland – Horsens
– FCN røg ud af pokalen i midtugen til Vejle. Den plet vil ”Wiggos” tropper ha’ vasket af… FCN er stærke hjemme, og Horsens, tror jeg ikke kan modstå det tryk, som Bernburg & Co vil lægge i denne kamp. AC har dog et par giftige angribere, og på dagen kan de godt drille nordsjællænderne. Sidste år endte den tilsvarende kamp 4-0 til FCN.
Tip: 1 (2-1)

Spilforslag baseret på Per P´s skarpe analyser:

Den bedste: Under 2,5 mål i Brøndby-Randers til 2,10 Bet24/Betsafe (2,02 Centrebet)

Doublen: FCK-sejr + FCM-sejr til 1,92 Bet365 (1,90 Betsafe)

Outsideren: x2 i OB-Esbjerg til 2,10 Expekt/24hpoker (2,07 Nordicbet)

Chancen: AaB -1,5 mod Viborg 2,75 Betsafe (2,63 Sportingbet)

Held og lykke med weekendens spil!

Skriv et svar