18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 7. runde i Superligaen d. 30. oktober – 2. november 2020

Per PedersenKan FC Midtjylland blive ved med at finde kræfterne, når de dobbeltjobber i Superligaen og Champions League? Og hvad sker der med Vejle, som har taget Danmarks bedste række med storm? Per Pedersen har analyseret alle kampene i 7. spillerunde af Superligaen, og du kan se hans bud i denne artikel.

Få din bonus hos bet25*

Vejle – Randers 1 (3-1)

Vejle fører Superligaen!!! Helt utroligt, men samtidig helt fortjent. Måden, hvor de eksempelvis dominerede AaB på, i Aalborg!, i mandags – det var en fornøjelse at se. De spiller supergodt og underholdende, og jeg under dem den øjeblikkelige succes. De skal nok dumpe nedad i løbet af sæsonen, men so far er det fantastisk at se dem. Randers har tabt 4 kampe i træk og er i krise, som de selv formulerer det… Jeg synes, de har spillet til mere end 4 point, men specielt offensivt er manglen på kvalitet stor. Angriberne fik senest mod Sønderjyske et hav af indlæg at arbejde med, men de kom simpelthen ikke først på dem. De skal arbejde på offensive løsninger, så skal de nok få skrabet point sammen… Vejle er favoritter her, og jeg ser ingen grund til, at de ikke skal holde fast i topplaceringen.

Per P. anbefaler: 1-tallet til odds 2,33 – SPIL HER >>*

FC Nordsjælland – FC Midtjylland 2 (1-2)

FC Nordsjælland var ringe i Horsens, hvor de slet ikke fik spillet til at flyde, men i stedet lod Horsens diktere, hvordan kampen skulle forløbe. Det blev en kamp på fysik, og den taber FCN mod de fleste… De fik et point med hjem, men Flemming P. vil helt sikkert ikke være glad for præstationen. Mod FCM bliver kampbilledet et andet; begge mandskaber vil spille bold, og de kan det! FCM er igennem et vanvittigt hårdt program i øjeblikket, men de viste i Brøndby, at moral og fysik er i top. Kampen i Liverpool var selvfølgelig hård, men den må ha’ givet selvtillid – Ulvene gjorde det flot i det engelske! FCN skal sørge for at spille hurtigt og lade bolden gøre arbejdet, så har de en god chance for point. Tror Priske tvinges til at rotere et par af de bærende spillere, og det kan gøre kampen meget tæt. Det bliver den – men FCM vinder.

Per P. anbefaler: FC Midtjylland vinder med præcis ét mål til odds 4,00 – SPIL HER >>*

OB – AC Horsens 1 (2-1)

OB sprudlede ikke i Lyngby, men de var effektive, og det var rigeligt til at besejre det kriseramte forstadshold. Jebali er tilbage fra karantæne, og det bør få OB på et højere niveau. Det er lidt skrøbeligt med offensiven, hvis man skal håbe på, at Tverskov scorer målene hver gang ?. Jebali er i hvert fald startet sæsonen som klubbens klart bedste angriber. Horsens fik point mod FC Nordsjælland. De havde faktisk fortjent 3, men måtte nøjes med 1. Kønt var det så sandelig ikke; en gang fysisk møverbold, men det er de dyder, Horsens klarer sig bedst på, og det de skal holde fast i. Bjarke Jacobsen stadig i karantæne, og det er skidt for ”Gule”. OB med ny selvtillid får det ikke let, men de vinder en snæver sejr.

Per P. anbefaler: OB vinder med præcis ét mål til odds 3,80 – SPIL HER >>*

FC København – Lyngby 1 (3-0)

FC København gjorde det flot i Århus og vandt fortjent over AGF. Efter Winds føringsmål kontrollerede de stort set hele kampen, og kunne ha’ lavet et mål eller to mere… Vigtigt for dem at komme i gang og holde fast i den øverste halvdel af tabellen. Fischer så ud til at være i fremgang, det er vigtigt. Desuden var der mange andre fine præstationer, de kan bygge videre på. Kaufmann ude med karantæne, men Wilczek er nok retur. FCK er kæmpe favoritter mod Lyngby, der er helt væk og pt. ligner et hold, der ikke kommer væk fra bund 2 i denne sæson… 5 scorede mål og 13 lukket ind i 6 kampe er ikke godt. FCK bygger på og vinder stensikkert – 3-0.

Per P. anbefaler: FCK -1 (EH) til odds 1,68 – SPIL HER >>*

AaB – Brøndby X (2-2)

AaB kom gevaldigt ned på jorden i mandags – en skuffende indsats resulterede i et nederlag til Vejle. Kunne fornemme på træneren, at det overraskede ham efter den flotte kamp i Parken. Men truppen ER stærk, så AaB skal nok komme igen. Brøndby spillede klasse i 60 minutter mod FC Midtjylland, men kollapsede så og tabte. Klart et nederlag, der har taget nogle dage at komme sig over. Men det var sæsonens bedste 60 minutter, og det skal de holde fast i. Rosted dummede sig, fik rødt og er ikke med, men ellers vil der være genvalg til alle, er jeg sikker på. Det bliver en fed kamp, jeg tror på super underholdning – 2-2.

Per P. anbefaler: X’et og begge hold scorer til odds 4,10 – SPIL HER >>*

Sønderjyske – AGF 2 (1-2)

Storkamp i Haderslev, træls det er uden ret mange tilskuere… Sønderjyske fik kriget en sejr hjem i Randers. Fortjent, nej, men når de kan vinde sådanne kampe, så skal de tages seriøst. Det var imponerende fight… AGF tabte hjemme til FC København, og spillede ikke ret godt. David Nielsen savnede aggressivitet, når de havde bolden, og det giver jeg ham ret i. Det tror jeg vi vil se her; altså mere fart og offensivt fokus, når GF har kuglen. Begge hold har en mand i karantæne, men jeg formoder, at de stiller med 11 alligevel ?. Tæt fight i vente; jeg tror, GF kommer tilbage på sporet med en udesejr og tildeler Sønderjyske det første nederlag på hjemmebane i virkelig mange måneder. Sønderjyske er i fremgang, men AGF er simpelthen et bedre hold.

Per P. anbefaler: 2-tallet til odds 2,23 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af bet25.

Få din bonus hos bet25*

Skriv første kommentar

Skriv et svar