18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Per Pedersen: Tips til 22. runde i Superligaen d. 21. marts 2021

Per PedersenDen sidste runde i grundspillet står for døren, og Per Pedersen er klar med sin dom over alle seks kampe. Hvem kommer i top 6, og hvem klarer akkurat ikke cuttet? Samtlige kampe fløjtes i gang kl. 17:00 på en vaskeægte Superligasøndag d. 21. marts 2021.

SpilXpoden

Brøndby – AGF X (1-1)

Brøndby viste mesterklasse I Odense – det er længe siden jeg har set et dansk hold sprudle så meget! Og så endda på en elendig bane. Det var simpelthen forrygende, og BIF kunne ha’ vundet langt større. Uhre og Lindstrøm stikker naturligvis ud, men generelt er de et vildt godt kollektiv. Og alle os skeptikere må efterhånden sige, at BIF sagtens kan ende som danske mestre – det vil være helt vildt flot, efter den transformation de har gennemgået. AGF dominerede Randers i første halvleg, men blev for passive i anden, og satte igen to unødvendige point til. GF mangler den sidste kynisme. Til gengæld er de stærke nok til at besejre alle i ligaen, og mod topholdene plejer de at gøre det fantastisk. Det her bliver en kamp mellem fysik og fart, kan GF’s fysisk stærke hold komme tæt nok på Brøndby-spillerne, eller løber BIF simpelthen fra GF’erne… Spændende! Juelsgaard og Patrick Olsen er i karantæne for jyderne, der til gengæld har Sanneh og Nicolai Poulsen retur. 1-1.

Per P. anbefaler: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*

FC Midtjylland – Vejle 1 (2-0)

FC Midtjylland har ikke scoret de sidste 3 kampe, og det er meget ulig dem… Men det kører heller ikke i olie, selvom uafgjort i Parken isoleret set er et fint resultat. Men midtjyderne skaber virkelig lidt i øjeblikket. Evander, Dreyer og Sisto er alle i spillemæssig krise, og så bliver det bare svært med det offensive. FC Midtjylland ligger stadig fint til i guldkampen, og de skal nok komme tilbage på sporet igen. En kamp mod Vejle på hjemmebane skal bare vindes, ellers vil det puste til den uro, der er i truppen pt. Vejle tabte på pløjemarken til AaB. Helt fortjent, men hvor er det dog umulige forhold… Sousa er tilbage til denne kamp, hvor banen i hvert fald er fin. Det skal helt sikkert nok gøre noget godt for Vejles spil, men FCM i Herning – den er hård… Onyeka er ude med karantæne for FCM, men Ulvene vinder alligevel.

Per P. anbefaler: 1-tallet til odds 1,46 – SPIL HER >>*

Randers – FC København X (1-1)

Randers er ikke sikre på top 6, men det er meget tæt på… Måske behøver de ikke få point her, men hvorfor skulle de ikke det. Thomasberg ændrede kampen i Aarhus i pausen, og Randers er bare bundsolide. Når de kan få point mod AGF på udebane, så kan de også her. FC København imponerede ikke spillemæssigt mod FC Midtjylland, men 0-0 var et ok resultat. Det hjælper dem ikke i jagten på Brøndby, men stadig godkendt. Men Danmarks dyreste trup sprudler langtfra, og det er altså underligt, at Wilczek ikke kan få plads til sådan en kamp – ikke engang på bænken. Defensiven så endelig bedre ud, men var også hjulpet af en fysisk, kompakt midtbane. Til den her kamp er der brug for lidt andre typer; københavnerne skal vinde, så mon ikke Fischer er tilbage, mens Bundu måske er helt ude. Daramy er tvivlsom, men FCK stiller et stærkt hold uanset. Men jeg har altså stor fidus til Randers, der fighter 1-1 hjem. Også selvom Kehinde er i karantæne.

Per P. anbefaler: X’et til odds 3,55 – SPIL HER >>*

Få din bonus hos bet25*

Horsens – Lyngby X (2-2)

Bundkamp i ordets bedste forstand! Begge hold skal sætte en vild stime sammen for at overleve. Lyngby var godt i gang, men blev bremset af FCN. Spillemæssigt var Lyngby dog det bedste hold, så jeg tror stadig, de har masser af optimisme. Horsens har også været bedre i foråret, men var virkelig ringe i Haderslev og tabte klart. Lyngby kan godt nå at redde sig; de er 7 point efter Vejle med 11 kampe igen, mens det er svært at se Horsens hente 12 point plus 14 mål på Vejle. Det her er en kamp med meget på spil, så glæder mig til at se den, trods de to holds placering. Lyngby mest på bolden, Horsens med mest fysik – den ender 2-2. Lyngby har Gregor og Kornvig i karantæne, men jeg tænker, at de kan erstattes uden de store problemer.

Per P. anbefaler: X’et til odds 3,25 – SPIL HER >>*

Nordsjælland – Sønderjyske X (1-1)

FC Nordsjælland skal vinde den her, hvis de vil ha’ en chance for top 6. Men at jagte sejren er jo det, de er bedst til, så det ændrer ikke alverden for dem. Sønderjyske kommer i top 6 med en sejr, og mindre kan gøre det, hvis OB får point i Aalborg. En super interessant kamp, hvor tilgangen fra Sønderjyske kan ændre sig minut for minut, mens FCN bare skal derudad! Sønderjyske vandt let over Horsens med Lodberg ved roret, og den tjans får han her også. Hadji Wrights fysik bliver en kæmpe udfordring for sjællænderne, men omvendt er der masser af fart i FCN som vil gøre det svært for Sønderjyske. På kunstgræsset i Farum har Sønderjyske ikke vundet i mange år, og det gør de heller ikke denne gang. Men Kamaldeen er i karantæne for FCN, og med ham ude af billedet tager man bare så meget væk fra FCN’s offensiv. Den her kamp ender uafgjort.

Per P. anbefaler: X’et til odds 3,55 – SPIL HER >>*

AaB – OB 1 (2-1)

AaB vandt for anden uge i træk… Flot spil nej, men nordjyderne var rigtigt godt indstillet på modstander og bane i Vejle og vandt super fortjent. Hiljemark med comeback, men der er stadig et stykke vej tilbage til topformen. AaB kan ikke afgøre tingene selv, men jeg tror, de kommer i top 6 med en sejr. Den vil de selvfølgelig jagte, og de kan ikke nøjes med mindre, så det bliver et stormløb fra første fløjt. OB når ikke top 6, og spillet i søndags berettiger heller ikke til det… Det var en katastrofal performance i det, der vel nærmest var deres skæbnekamp, og uden Oliver C. havde de været bagud 6-0 ved pausen. AV! Michelsen fyret, hvilket også var forventet. Pr. tradition spiller de to mandskaber tætte kampe mod hinanden (ofte etmålssejre), og det bliver det også denne gang. Fynboerne skal rejse sig, men jeg tror, at motivationen for AaB om top 6 bliver afgørende – hjemmesejr. ”Chok-effekten” med Hemmingsen på bænken kan selvfølgelig gøre noget, men nej – AaB vinder!

Per P. anbefaler: AaB vinder med præcis ét mål til odds 4,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af bet25.

Få din bonus hos bet25*

Skriv et svar