18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 20. runde i Superligaen d. 7. – 8. marts 2021

Per PedersenDet skorter ikke på festlige kampe i den 20. runde af Superligaen, hvor Brøndby tager imod FC København, mens FC Midtjylland får besøg af AGF. Hvem tager et vigtigt skridt mod titlen? Den tidligere liga- og landsholdsspiller Per Pedersen afsiger her sin dom over samtlige rundens kampe.

Få din bonus hos bet25*

Randers – Lyngby 1 (2-1)

Ikke noget at sige til at Thomasberg var stolt efter 0-0 i Brøndby. 6 mand skiftet ud, mange skader, og alligevel en klassepræstation i Brøndby, der havde fortjent mere end ét point. De manglede kvalitet i front, afslutningerne var for dårlige, men ellers var der ikke meget at komme efter. Det offensive kan også blive problemet her, hvor de stadig er ramt af skader. Marxen er nok tilbage, men Kamara er helt sikkert væk og flere andre også. Lyngby udspillede FCM og har 7 point fra de sidste 3 kampe mod FCK og FCM (hjemme) og Sønderjyske (ude). Kæmpe respekt for københavnerne, Carit Falch har fået sat styr på tingene derude. Men Randers ved, at med AGF og FC København i de 2 sidste runder, er det her top 6 skal næsten sikres. Jyderne vinder i en tæt kamp.

Per P. anbefaler: Randers vinder med præcis ét mål til odds 3,80 – SPIL HER >>*

Brøndby – FC København X (0-0)

Brøndby skuffede torsdag, hvor de kunne ha’ overtaget førstepladsen fra FCM. Men de skabte, ulig Brøndby, nærmest intet offensivt, og var de næstbedste mod et reservespækket Randers-mandskab. Der skal andre boller på suppen mod FC København, og det ved man, der kommer. FC København var heller ikke gode i deres kamp mod Vejle, men de vandt (som det eneste hold i top 6) og er nu bare 5 point fra førstepladsen. En topkamp bliver det, fart og intensitet, mest fysisk hos FC København, men farten har Brøndby. Det bliver uafgjort.

Per P. anbefaler: X’et til odds 3,45 – SPIL HER >>*

FC Midtjylland – AGF X (1-1)

FC Midtjylland leverede forfærdeligt i Lyngby, hvor de var heldige med kun at tabe 2-0. Meget overraskende, og der var ikke bare én ting at pege på, sagde Priske. Han havde roteret, og Pfeiffer viste igen, at han ikke er den, de skal satse på i front (endnu i hvert fald) – Kaba er helt sikkert tilbage i front til den her kamp. Man ved, at FCM har kvaliteten, og at de skal nok rejse sig til denne topkamp. Om den øjeblikkelige formåen er nok, vil vise sig. AGF skal også revanchere sig efter skuffelsen onsdag mod FC Nordsjælland. De er uden Sanneh, men truppen er stærk nok til at erstatte ham. En kamp, hvor der bliver fuld smæk på det fysiske – mere intensitet end flot spil, og de to hold deler pointene mellem sig. FCM har tre mand i karantæne, men har en eminent trup, så det klarer de.

Per P. anbefaler: X’et til odds 3,50 – SPIL HER >>*

FC Nordsjælland – Horsens 1 (3-1)

Horsens fik en sejr! Og tilmed var den fortjent. Det var sandt for dyden ikke kønt, hvad ”De Gule” præsterede mod AaB, men der var vilje bag, og de ligner et hold, der godt kan li’ deres nye træner og hans ideer. Selvtilliden fra sejren tager Horsens med til denne kamp, og selvom, som man siger i Horsens, at ”de altid taber i Farum”, så skal man ikke udelukke udesejren her mod FCN, der ikke har været gode dette forår. Til gengæld vandt de i AGF i onsdags i en mærkelig kamp, hvor de var i overtal i 85 minutter… Uanset, så er der ikke mange hold der vinder i Århus, så den sejr var god for selvtilliden. Med en sejr kommer FCN 14 point foran Horsens (og det kan de ikke hente), mens et nederlag betyder en forskel på ”kun” 8 point. Det fortæller alt om kampens vigtighed… FCN på kunststoffet er dog for stor en mundfuld for ACH, også selvom FCN ikke har vundet på eget græs siden 29/11. Det gør de her, men Horsens stritter godt imod.

Per P. anbefaler: 1-tallet til odds 2,01 – SPIL HER >>*

Vejle – OB 2 (1-2)

Vejle leverede en fin indsats i Parken, men endte med at tabe og er nu kun 7 point foran Lyngby… Det ser stadig godt ud, men som Lyngby spiller lige nu, skal VB da kigge sig over skulderen. Jeg kan bare stadig ikke se Vejle komme i problemer; de spiller alt for godt og har så meget individuel kvalitet, at de nok skal klare sig. Men klart skal der point på kontoen, og 2 point de sidste 3 kampe er ikke helt nok. De sidste kampe i grundspillet er virkelig svære, så de skal lægge på NU. Til denne kamp har de haft en hviledag mere end OB, og i et hårdt program kan det ha’ betydning. OB ligner til gengæld et hold, der har sat kurs mod top 6. De spillede en flot anden halvleg i Haderslev torsdag og havde fortjent sejren. Respekt til Michelsen, der ikke ligner en træner, der stopper til sommer, og tydeligt er det, at holdet stadig ”er med” deres træner. Den selvtillid fynboerne har efter en god periode uden nederlag, udbygger de med en sejr i Vejle – OB vinder 2-1.

Per P. anbefaler: 2-tallet til odds 2,46 – SPIL HER >>*

AaB – Sønderjyske X (1-1)

AaB…. Hvad skal jeg sige…? Der må sidde en bestyrelse deroppe og kigge på sportschefen og tænke: ”Hvad sker der!!??” Fair nok at en ny træners ideer tager lidt tid at implementere, men mangel på indsats, energi og udtryk er der ingen undskyldning for! Og der var præcis, hvad de viste i Horsens. Sæsonens ringeste indsats til nu, og endda med chance for at nå i top 6… AV! Meget bekymrende. AaB har brug for en forløsning (læs: SEJR), og den skal komme snart. Chancen er der bestemt også, for Sønderjyske er et hold i en mindre krise, der ikke har vundet længe. De spillede 1-1 med OB torsdag, og skal de med i top 6, skal de vel bruge 6-7 point i de sidste 3 kampe. Der var forbedring torsdag på pløjemarken i Haderslev, og med Hadji Wright tilbage efter disciplinærstraf (må man formode), er deres chancer større. Men svært bliver det, og i denne kamp vinder de heller ikke.

Per P. anbefaler: X’et til odds 3,25 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af bet25.

Få din bonus hos bet25*

Skriv første kommentar

Skriv et svar