18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Per Pedersen: Tips til 19. runde i Superligaen d. 3. – 4. marts 2021

Per PedersenGrundspillet spidser til i Superligaen, som nu går ind i sin 19. runde. Top-6 er stadig en yderst hård kamp, mens holdene i bunden af ligaen kæmper for overlevelse. I denne midtugerunde tager den tidligere landsholdsspiller, Per Pedersen, et kig på hvem, der kommer helskindet igennem og hvem, der kommer til at tabe vigtige point.

Få din bonus hos bet25*

AGF – FC Nordsjælland 1 (3-1)

AGF spillede en vanvittig god første halvleg i Parken, men glemte så at gøre det færdigt, og uafgjort var retfærdigt nok. Men måden gør selvfølgelig ondt, med VAR-straffe efter spilletidens udløb… Der er ikke tid til at ærgre sig over det mere, GF skal vinde den her kamp, og med Patrick Mortensen tilbage på topniveau er det svært at forestille sig andet. FC Nordsjælland spillede 2-2 hjemme med AaB i en kamp med fart på. De kan glemme at kigge opad de sidste 4 kampe i grundspillet, de skal prøve at øge afstanden til de to hold under dem i tabellen. Men FCN er ringe på udebane (0 sejre), GF er gode hjemme og generelt et bedre hold. Vi taler alle om at AGF ikke har præsteret i dette forår endnu, men 4 clean sheets og 0 nederlag er da ikke så skidt… Og den fysik AGF kommer med kan nordsjællænderne slet ikke matche. Sikker hjemmesejr!

Per P. anbefaler: AGF -1 (EH) til odds 2,55 – SPIL HER >>*

Horsens – AaB 2 (1-2)

Horsens er begyndt at lukke af bagude, hvilket 2 clean sheets i træk er et godt eksempel på. Det er vigtigt nok! Men når man ikke kan score (seneste scoring var under en anden træner i 2020), jamen så er det svært at kravle mod superliga-redning. Askou er egentlig startet rigtigt – det basale er en ok defensiv, men der er bare ikke tid til at bygge op… De skal vinde fodboldkampe NU, hvis de vil spille Superliga efter sommer.. Måske er chancen her, de møder nemlig AaB, der heller ikke har vundet under den nye træner Cifuentes. AaB har haft et svært program, men de har altså heller ikke leveret. Det skal de nu, hvis de vil med i top 6. Ingen af holdene kan bruge uafgjort til noget som helst, så der skal angribes. AaB’s offensiv har ikke sprudlet, men Horsens’ har været decideret ringe – og med Kusk i bedring tror jeg på nordjyderne. Bemærk at de to holds seneste 2 kampe i Horsens er endt med sejre til AaB på 4-0 og 5-0! Og – vigtige Bjarke Jacobsen er ude med karantæne for Horsens. Ahlmann er ude med samme for AaB, men tænker de erstatter ham bedre.

Per P. anbefaler: 2-tallet til odds 2,17 – SPIL HER >>*

FC København – Vejle 1 (3-1)

FC København viste flot moral i søndags. De spillede en fin anden halvleg mod AGF, og fik et fortjent point. MEN… Med de spillere de har, er det ufatteligt at de har lukket 30 mål ind – lige så mange som Horsens. En bagkæde (søndag) med Bartolec, Boilesen, Zanka og Nelsson! I know, midtbanen er heller ikke for gode til at forsvare, men alligevel.. Sidst FCK spillede til 0 var i Horsens – med Bjelland i midterforsvaret, måske det var en idé? Fremme var Fischer og Daramy ikke specielt synlige, så måske skal Wind og Wilczek ha’ mulighed for at sparke nogle af de mange chancer i kassen? Spændende at se, hvad Thorup finder på til denne kamp! Vejle spillede til 0 mod Horsens (tredje gang til 0 i dette forår), men offensivt skaber de pt for lidt. De dygtige offensivspillere sprudler på skift (Mucolli var god mod Horsens), og det er for lidt. FCK smider ikke point i den her kamp, det bliver en klar hjemmesejr.

Per P. anbefaler: 1-tallet til odds 1,56 – SPIL HER >>*

Sønderjyske – OB X (1-1)

Det sejler i Sønderjyske! 1-4 hjemme mod Lyngby mandag var sjette nederlag i de seneste 7 kampe, og Sønderjyske er nu ude af top 6. De kan nå med endnu, men i den nuværende forfatning ligner de ikke et hold, der selv tror på det. OB var bedst mod Randers, og sejren var fortjent, men held havde de også. Så jeg står stadig tilbage og tænker at det her kan gå i alle retninger. Fynboerne scorede 2 gange (den tidligere Sønderjyske-profil Lieder fik hul på bylden), og begge angriber-mål, det er selvfølgelig godt, hvis de kan få offensiven i gang. OB lugter blod i forhold til top 6, og en sejr her vil gøre underværker. Endnu mere vigtigt er det dog måske ikke at tabe, så jeg tænker at det her alligevel kan blive en taktisk affære på en meget dårlig bane. Også fordi jeg tænker Sønderjyske kan bruge et point – de skal på tavlen først og fremmest. OB har Ryan Johnson Laursen i karantæne, mens Gartenmann er retur for sønderjyderne.

Per P. anbefaler: X’et til odds 3,30 – SPIL HER >>*

Lyngby – FC Midtjylland 2 (0-2)

Lyngby er det sjette bedste hold i Superligaen – hvis man kigger på pointudbyttet i foråret. Imponerende! Senest en 4-1 sejr i Haderslev, virkelig stærkt. Men kigger man lidt mere nuanceret på det, kunne Lyngby ha’ været bagud ved pausen, og så var det måske blevet anderledes. Pointhøsten gør at de kommer med stor selvtillid, men den her modstander er virkelig svær. Midtjylland var en del af en fed topkamp søndag aften, og er nu tilbage i toppen af tabellen. FCM er dog pt ikke det FCM vi kender. De giver mange chancer væk, og har problemer med at skabe rigtig mange selv. Priske mener det ændrer sig i løbet af de næste uger og er ikke bekymret. Og sikke en trup han kan vælge fra – selvom Paulinho er i karantæne. Tilmed har FCM en ekstra hviledag da Lyngby spillede mandag aften. Mere hvile og en langt bedre trup – selvom kampen spilles i Lyngby dummer Ulvene sig ikke – de vinder en kontrolleret udesejr.

Per P. anbefaler: FC Midtjylland -1 (EH) til odds 2,13 – SPIL HER >>*

Brøndby – Randers 1 (2-0)

Brøndby imponerede mig i Herning. De spillede super godt, og havde de haft lidt af den effektivitet, de er kendt for i denne sæson, med på banen, så havde de vundet. Niels Frederiksen virkede skuffet over resultatet, men tilfreds med præstationen – og det forstår jeg godt! De chancer tror jeg ikke de brænder igen – selvom de her kommer op imod rækkens bedste defensiv. Randers er inde i en dårlig periode og er på vej ud af top 6.. Ingen sejre de sidste 4 kampe, og med et svært program tilbage. Tilmed med skader til nøglespillere som Marxen og Kamara, der vel næppe er med i denne kamp. Thomasberg ligger sig helt sikkert ikke ned, men jeg tror ikke han gambler med spillere. Randers ser nok en større mulighed for at hente 3 point mod Lyngby på søndag, og det tror jeg de sætter alt ind på.. Hjemmeholdet vinder – ikke en let sejr, men BIF er bare godt kørende.

Per P. anbefaler: 1-tallet til odds 1,86 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af bet25.

Få din bonus hos bet25*

Skriv et svar