18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Per P tror på storholdene

SpilXpertens faste SAS Liga-ekspert, den tidligere landsholdsspiller Per Pedersen, tror på sejre til favoritterne AaB, FCM, OB og FCK. Han forudser dog et pointtab til Brøndby. Nedenunder kan du læse hans bud på kampene i 2. runde.

Vejle – AaB 2 (1-2)
Vejle har haft en normal træningsuge, og strutter af selvtillid efter sejren i Esbjerg. Flot og dygtigt, men samtidig en heldig sejr. Esbjerg havde chancer nok til en sejr, så VB skal stadig arbejde med at få en mere solid defensiv. Aab er startet skidt, spillet har egentlig ikke været ringe, men sejrene er udeblevet. Så de er pressede. Aab vandt let over Modrica torsdag og tankede dermed selvtillid. Anders Due ser ud til at have fundet formen og så er Enevoldsen igen tilbage som dirigent på midtbanen. Jeg tror det rækker til sejr.

FC Midtjylland – AC Horsens 1 (2-0)
Midtjyderne dummede sig i Sønderjylland sidste weekend. Respekt for sønderjyske, men FCM SKAL altså vinde sådan en kamp, hvis de vil have sølvmedaljerne vekslet til guld. Borring har skuffet trods målet sidste weekend, men generelt kan man bare sige at hele holdet skal op i gear. Ingen tvivl om at Thomasberg har fortalt dem at ingen sejre kommer let, og skal AC Horsens besejres kræver det koncentration. Østjyderne er svære at spille imod. Lodberg er i karantæne, men Horsens har vel 17 lige gode spillere, så det er ikke noget handicap. Og efter blamagen i Århus kommer den gule fare med en stor portion fysik. Alligevel bør FCM kunne vinde denne kamp.

Esbjerg fB – FC Nordsjælland X (2-2)
2 hold, der endnu ikke er kommet på pointtavlen. FCN har dog kun spillet én kamp, hjemme mod Brøndby. Esbjerg skaber mange chancer, men får dem ikke puttet i kassen. Thorvaldsson har spillet godt, men skal selvfølgelig snart ha’ scoret. Det er dog kun et spørgsmål om tid, og måske kommer der hul på bylden her. Nordsjælland spiller altid friskt fremad, og skaber også mange chancer. Jeg tror på en super underholdende kamp på Blue Water Arena, og uafgjort.

OB – AGF 1 (2-0)
OB kan efter nederlaget til Aston Villa koncentrere sig om SAS Ligaen. Esben Hansen er godt nok ude ca 4 uger, men der er så mange andre stærke spillere, at det ikke bør betyde det store. Og en hjemmekamp mod AGF skal vindes, hvis de stribede vil til tops i år. OB klarer sig traditionelt godt mod AGF, og jeg tror på sikker sejr her.. GF spillede strålende mod Horsens og vandt fortjent. Specielt fysisk så de stærke ud, så jeg tror det vil tage lidt tid for Djemba, Djiby & Co at få nedkæmpet århusianerne. Men de gør det, og sørger for at pointene bliver på Fyn.

Brøndby IF – Randers FC X (0-0)
Brøndby er kommet flyvende fra start – det har overrasket mig. Og de er selvfølgelig favoritter her. Men Randers er altid stærke i starten af sæsonen, så jeg tror på en lille overraskelse her. Nygaard er en håndfuld for ethvert forsvar, og man må forvente at Randers kommer til at stå langt tilbage på banen, hvilket betyder at Ralf P ikke skal løbe om kap med de rapfodede angribere fra BIF. Det tror jeg betyder at Brøndby får svært ved at få scoret. Såå… Fysisk præget kamp, hvor Randers vil slå mange lange bolde efter Nygaard og Berg. Og 0-0 er ikke urealistisk.

SønderjyskE – FC København 2 (1-3)
Godt klaret af Sønderjyske mod FCM i søndags. Men nu er københavnerne advaret, og selvom Ilsø og Fabricius godt kan være pågående og farlige, tror jeg at københavnerne klarer at vinde her. Skydeteltet torsdag gav selvtillid til nogle stykker og mon ikke Junior, Hutchinson, Ailton etc er klar til at bygge videre på den sejr. Lasson og Zanka kommer vel til at danne midterforsvaret. Nyt og uprøvet kan det selvfølgelig give lidt misforståelser, men københavnerne bør køre en sikker sejr hjem.

Per P´s fiduser præsenteres i samarbejde med Expekt.

Den solide: Sejr til FC Midtjylland 1,60 hos Expekt.

Dobbelt op: AaB vinder ude over Vejle til odds 1,90 hos Expekt.

Den dristige: Uafgjort mellem Esbjerg og Nordsjælland til odds 3,30 hos Expekt.

Netop nu tilbyder Expekt en stor indskudsbonus til alle nye kunder – Du får op til 750 kr. i bonus på dit første indskud hos Expekt. (bemærk: hvis du benytter Moneybookers til din overførsel kan du ikke gøre brug af dette tilbud).

Hent din bonus her: Expekt

Skriv et svar