18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Per P på banen igen

Den tidligere landsholdsspiller og nuværende ekspert-kommentator på TV2 Sport, Per Pedersen, er stået op fra sygesengen og har igen fiduser klar til Superliga-weekenden.

Per Pedersen har spillet et hav af kampe i den bedste danske fodboldrække for OB og Lyngby, ligesom han igennem en årrække var udlandsprofessionel i England, Tyskland og Frankrig.

Her er Per Pedersens bud på weekendens kampe:

AGF – FC Nordsjælland
– AGF vandt fortjent i Randers. Måske var det
sejren, der sætter dem lidt i gang. Dioh Wiliams, der ligner den længe ventede
kvalitetsmakker til Graulund, får hjemmebanedebut, og de mange tilskuere vil også hjælpe AGF til sejr. Men at møde et hurtigtspillende og kontrastærkt hold som FCN er ikke nam for GF’s tunge forsvar… Sidst de spillede i Århus vandt FCN sikkert. Men husk at i denne sæson er FCN nærmest 2 forskellige hold – FCN hjemme er fantastiske, mens de ude ikke har været så skarpe…
Tip: 1 (2-1)

Lyngby – AaB
– Fantastisk flot af Aab i Italien i torsdags… Men ingen tvivl om at kampen har kostet kræfter – både psykisk og fysisk. Så jeg tror faktisk på at Lyngbys boldspillere kan køre Aab trætte med en masse “masseren”
af bolden og lade Aab’erne løbe efter den. Tålmodighed og coolness er nøgleordene for Hjulmands tropper. Magter de det venter en tiltrængt sejr.
Tip: 1 (2-1)

Horsens – Randers
– Horsens kværner videre. Det lyder negativt, men er ikke sådan ment. De er fantastiske til at følge Kents koncept i alle 90 min og jeg tror at de også her vinder. Randers er faldet mærkbart i niveau de seneste uger, har kun hentet 2 point de seneste 5 kampe. Horsens har fået 10 af 12 point hjemme på “byggepladsen” de seneste 4 kampe, og trods nederlag i Parken sidste weekend, gjorde de en fin figur…
Tip: 1 (2-0)

Brøndby – FCK
– Brøndby spiller efter devisen “Kan man ikke slå de andre kan man da altid slå hinanden”. Kæmpe uro, dårlige resultater, og en ledelse, der totalt er faldet i søvn… HANDLING, TAK!! Topkamp nej, men der er da tale om et prestige-opgør. Og Per Nielsen ude med karantæne. Nogen vil ikke kalde det en svækkelse pt, men Per har alligevel en rutine, der er vigtig i sådanne kampe.FCK – bedre hold, bedre spillere, bedre selvtillid, flottere trøjer 😉 , flere penge… ALT peger mod udesejr… Jeg er for øvrigt selv i Brøndby og se kampen, og modsat hvad man sikkert tror, når man læser ovenstående, håber jeg faktisk på BIF…
Dansk fodbold har brug for at få Brøndby i gang igen…
Tip: 2 (0-2)

Esbjerg – FC Midtjylland
– FCM’s superhold mod Esbjergs ustabilitet… Jo, FCM er favoritter, men jeg tror at Esbjerg kan slå dem på dagen. Træthed efter nederlaget torsdag vil givet præge FCM’s spillere, og mon ikke Esbjerg vil revanchere sig for den pinlige optræden i mandags i Farum. Vigtige Nicolai Høgh er tilbage, og trods skade til Zimling tror jeg at min gamle træner, Troels Bech, har opskriften på Esbjerg sejr.
Tip: 1 (2-1)

OB – Viborg
– OB var ringe i Herning og tabte fortjent… Men de slår Viborg, der slet ikke har samme kvalitet. De vil lægge et tungt tryk på Viborg,og det vil Viborg ikke kunne modstå i 90 minutter. Glerup er tvivlsom for Viborg. OB har også skader, men det bør den brede trup kunne kompensere for. OB bør køre sejren sikkert i land.
Tip: 1 (2-0)

Held og lykke med weekendens spil!

Skriv et svar