18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Per P på banen igen!

Den tidligere landsholdsspiller og nuværende ekspert-kommentator på TV2 Sport, Per Pedersen, havde en udmærket runde i sidste weekend. Nu er han på banen igen med nye spilforslag til weekenden.

Per Pedersen har spillet et hav af kampe i den bedste danske fodboldrække for OB og Lyngby, ligesom han igennem en årrække var udlandsprofessionel i England, Tyskland og Frankrig.

Her er Per Pedersens bud på weekendens kampe:

OB – FCK
– Topkamp i Odense. OB skal vise at afstanden til FCK rent styrkemæssigt er mindsket. Hvis OB vil noget i år skal de vinde kampene på hjemmebane mod de direkte konkurrenter. Og FCK´s landsholdsspillere skal vise at de ikke er mærkede af 4-0-øretæven i onsdags mod Irland. Min gamle ven, Jesper C, er stærk mentalt, og jeg tror han står en superkamp på Fionia Park, men helt holde OB fra fadet kan han ikke. Absalonsen er i topform
Tip: 1 (1-0)

Esbjerg – AaB
– 2 ustabile forsvar og 2 ustabile angreb… 2 hold, der er totalt uberegnelige… Esbjerg knuste Lyngby i mandags, og AaB sejlede rundt mod OB. Aab må ha´ haft fokus på at stabilisere forsvaret i ugens løb, og det bli´r nødvendigt mod de rapfodede esbjerggensere. Esbjergs forsvar er til gengæld til at tale med, og Rade P. er tilbage efter karantæne.
Tip: X (1-1)

FC Midtjylland – Randers
– FCM tilføjer Randers sæsonens første nederlag. Klassekamp i Parken mod FCK i sidste weekend, hvor de havde fortjent mere end blot det ene point. Jeg var selv på Essex Park, hvor jeg så Randers´ 1-1 kamp mod Nordsjælland. Sløjt spil af Randers. De stod ok i forsvaret (anført af Ralf P. -STORSPIL!), men angrebsmæssigt var det tyndt – jeg tror ikke, det rækker til point mod FCM
Tip: 1 (2-0)

FC Nordsjælland – Viborg
– Pyh… Nordsjælland havde vel 75% boldbesiddelse mod Randers i første halvleg sidste weekend. Men uskarpe, som jeg sjældent har set det før. FCN mangler i den grad Nordstrand og Santala. Bernburg bliver go´, men mangler noget endnu… Viborg påstår jeg stadig spiller bedre end de får point til. De var dog heldige mod Horsens, men jeg satser på et frækt 2-tal. OBS! Stadsgaard er karantæneramt i
FCN-forsvaret
Tip: 2 (1-2)

Horsens – Brøndby
– Horsens spillede godt i Viborg – og tabte. Jeg tror de revancherer sig her. Brøndbys nedtur ser ud til ingen ende at ta´… Og uden Duncan bliver det ikke lettere at score. Horsens´ hurtige folk i front skal nok gi´ Per Nielsen & Co problemer, og med den selvtillid Horsens kommer med, tror jeg på hjemmesejr.
Tip: 1 (1-0)

AGF – Lyngby
– Den direkte duel mellem de 2 oprykkere. Vigtigt for GF med sejr og godt spil i Brøndby. Den nuvundne selvtillid bliver der brug for, for vil man overleve i SAS Ligaen, skal Lyngby besejres hjemme på NRGi Park. Lyngby faldt sammen i den grad mod Esbjerg, og det har lidt været tendensen. Håkansson er hentet til at styrke angrebet, men han skal lige ha´ tid til at blive spillet ind. Tror på en lige kamp, men AGF vinder.
Tip: 1 (2-0)

Spilforslag baseret på Per P´s skarpe analyser:

Den bedste: FCM-sejr til 1,87 Danbook (1,80 Betsafe/Ladbrokes)
Doublen: 1x OB-FCK + 1x Hor-Brønd til 2,41 Sportingbet (2,40 Expekt, 2,39 Unibet)
Outsideren: Viborg-sejr til 4,65 24hPoker (4,50 Expekt, 4,25 Unibet)
Chancen: Esbjerg-AaB X til 3,45 Unibet/24hPoker (3,40 Bet365/Bwin/Centrebet)

Held og lykke med weekendens spil!

Skriv et svar