18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Per P: “Horsens fortsætter!”

Den tidligere landsholdsspiller og nuværende ekspert-kommentator på TV2 Sport, Per Pedersen, havde forudset FCKs problemer mod Randers i sidste weekend. Også i denne weekend forudser han pointtab for topholdene FC København og FC Midtjylland.

Her er Per Pedersens bud på weekendens kampe:

AGF – FC København
– Lige kamp i Århus. Et FCK-hold, der tabte sidste weekend til Randers må trods alt være favorit. Det er de jo altid, når der er dansk modstander på programmet. Men GF vil være top-tændte, mange mennesker på stadion, og tilmed med en go’ sejr fra Lyngby i bagagen. Spillede skidt i pokalen mod FCM, men vær ikke i tvivl om at prioriteten hos AGF er at blive i SAS Ligaen. Graulund har karantæne, men mon ikke det giver mere plads til Williams. I den anden ende af banen, skal de uskarpe FCK’ere forsøge at få sat en stopper for måltørken…
Tip: X (1-1)

Esbjerg – Nordsjælland
– Esbjerg dominerede en stor del af kampen i Aalborg, men tabte til en skarpere Jeppe Curth. Kan skarpheden øges, mener jeg der er gode chancer for sejr søndag. Men det kræver det også. Esbjerg har ikke det bedste forsvar, så der skal scores mere end én gang i den anden ende for at vinde. FCN tabte hjemme til Horsens i søndags, og er generelt ikke SÅ skarpe på udebane. Men er trods alt et hold, der altid spiller fremad og skaber chancer. Jeg tror på go’ underholdning og hjemmesejr.
Tip: 1 (2-1)

Viborg – OB
– Viborg gjorde det fint i Midtjylland og havde ikke fortjent at tabe. Nu skal der point på kontoen mod OB. Men det bliver svært. Ingen tvivl om at OB, på papiret, er et langt bedre hold, og de har kun tabt én kamp i SAS Ligaen dette efterår. Til gengæld spiller de alt for mange uafgjort til at komme helt frem i rækken. Både VFF og OB har brug for 3 point – jeg tror fynboernes større klasse kommer til udtryk. Og efter en ringe indsats i pokalturneringen mod Brøndby, kan OB nu koncentrere sig om SAS Ligaen.
Tip: 2 (0-1)

Horsens – FC Midtjylland
– Topkamp i Horsens! Hvem havde regnet med det!? Men fortjent er det – ACH har gjort det fremragende. Jeg har skrevet det før; en række middelmådige individualister udgør et fremragende hold! Og jeg tror de kan slå FC Midtjylland. Ikke på den lange bane, men som styrkeforholdet er nu, er chancen der. FCM er et klassemandskab, men har ikke været så godt kørende senest. I søndags vandt de heldigt over Viborg på SAS Arena, men jeg forventer at AC Horsens kommer med stor selvtillid og bliver en hård nød at knække.
Tip: 1 (2-0)

Randers – AaB
– Randers vandt i Parken, efter en stor fight… Men f… hvor var de heldige!!! AaB slog Esbjerg efter en middelmådig indsats, og til denne kamp kommer oven i købet Rade Prica tilbage efter overstået karantæne. Hamrén og min gamle holdkammerat, Allan Kuhn, har for alvor fået styr på holdet, og høj klasse og stabilitet har givet mange point og en delt førsteplads. Begge hold spillede pokal i midtugen – AaB’s reserver tabte i Vejle, mens Randers efter 120 min hårdt slid gik videre mod Sønderjyske. Friske ben og bedre spillere – Aab-sejr!
Tip: 2 (0-2)

Brøndby – Lyngby
– Klasse-sejr i Odense i midtugen. Brøndby spilede flot og vandt fortjent. DEN sejr har helt sikkert fået troen og selvtilliden tilbage i Brøndby-spillerne. Men det hele er ikke noget værd, hvis det ikke følges op med sejr her. Lyngby er i den grad i pointnød, men den slappe indsats i hjemmekampen mod AGF gav ikke indtryk af en flok spillere, der kæmper for overlevelse. Indsatsen vil ganske givet blive bedre her, men jeg tror ikke det rækker mod Brøndby.
Tip: 1 (3-1)

Spilforslag baseret på Per P´s skarpe analyser:

Den bedste: AaB-sejr til 2,40 Nordicbet/Danbook

Doublen: Brøndby-sejr + Esbjerg-sejr til 3,08 Danbook

Outsideren: Horsens-sejr til 3,10 Bwin/Nordicbet

Chancen: Ét-måls sejr OB til 3,80 Unibet/Nordicbet

Held og lykke med weekendens spil!

Skriv et svar