18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Per P er tilbage!

Den tidligere landsholdsspiller og nuværende ekspert-kommentator på TV2 Sport, Per Pedersen, er igen klar med Superliga-fiduser efter landskampspausen.

Per Pedersen har spillet et hav af kampe i den bedste danske fodboldrække for OB og Lyngby, ligesom han igennem en årrække var udlandsprofessionel i England, Tyskland og Frankrig.

Her er Per Pedersens bud på weekendens kampe:

FC København – Horsens
– FCK vinder hjemme! De må efterhånden være oppe i gear. En Nordstrand fyldt med selvtillid ordner paragrafferne, og Hangeland stopper Horsens hurtigløbere.
Tip: 1 (2-0)

FC Midtjylland – OB
– Topkamp på Heden. Midtjyllands himmelstormere mod OB´s rutinerede, kompakte defensiv. Jeg tror det biver FCM meget på bolden, og OB lurende på at kunne sende Absalonsen afsted på kontra.
Tip: X (1-1)

Viborg – Lyngby
– Lyngby har bolden meget og spiller godt – mellem felterne… De er ikke skarpe nok i nogen af enderne. Et ikke imponerende Viborg-hold tror jeg nok skal udnytte det.
Tip: 1 (2-0)

Randers – AGF
– Randers er blevet "storebror" i det her opgør – og er favoritter, selvom de er faldet lidt i niveau efter superstarten på sæsonen. GF har deres lyse øjeblikke, men jeg tror ikke de henter sejr her. Og tror også at Ove P, vil være tilfreds med at komme fra Essex Park med 1 point…
Tip: X (1-1)

AaB – Brøndby
– To hold der har skuffet. AaB dog på vej mod bedre tider. Hvem kan se en ende på Brøndbys krise???Thomas Rytter ude med karantæne. Mon ikke Rade P får skubbet en enkelt over stregen….
Tip: 1 (1-0)

FC Nordsjælland – Esbjerg
– Frem over isen er Wieghorst-devisen – og de er gode til det. Esbjerg er uberegnelige, men Murcy er på sine gode dage en stærk kontraspiller, ligesom Demba er en klassespiller. Esbjerg skal nok score, men forsvaret – det holder ikke tæt…
Tip: 1 (2-1)

Spilforslag baseret på Per P´s skarpe analyser:

Den bedste: Viborg-sejr til 2,00 Nordicbet/Bwin/Expekt
Doublen: FCK-sejr + Under 2,5 mål i AaB-BIF til 2,98 Betsafe (2,96 Bet24)
Outsideren: x2 i Randers-AGF til 1,90 Expekt/24hPoker (1,85 Bwin/Betsafe)
Chancen: X i FCM-OB til 3,40 Bet365/Stanjames/24hpoker (3,35 Bet24/Unibet/Centrebet)

Held og lykke med weekendens spil!

Skriv et svar