18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Per P: AGF og Vejle deler pointene

Per Pedersen www.spilxperten.com 5 af 6 rigtige i forårets første spillerunde! Ja, den tidligere landsholdsspiller Per Pedersen fik en forrygende start på forårssæsonen. To ciffertips var også rigtige, og resten var kun et mulehår fra at sidde i skabet.

Nedenunder er hans kommentarer til forårets premiererunde.

Randers – FC København X (0-0)
Storkamp i Randers. Og optimismen er i behold efter den flotte sejr i Århus sidste weekend. Randers er et fysisk stærkt hold, og FCK det samme. Det bliver interessant… Jeg mener stadig at FCK har den stærkeste trup i landet, og klart er de loadede med selvtillid efter sejren i Brøndby. Men det her er en helt anden kamp, og jeg tror RFC kan byde københavnerne trods. Grahn får nok debut; det bliver interessant. For kan han spilles rigtigt (i rummet mellem forsvar og midtbane) kan han blive et ubehageligt bekendtskab for FCK. De to hold spiller pr tradition tætte kampe, og det tror jeg også de gør denne gang. Derfor er uafgjort mit bud.

Horsens – OB 2 (0-2)
Sorry, men jeg kan ikke se ACH få point i denne kamp. Kenneth Emil og Gil i karantæne. Det ser svært ud. Horsens havde gode perioder i kampen mod Aab, men Jochumsen er ikke helt sit gamle jeg og angriberne uskarpe. Og træneren, mener jeg, skal ikke spille 4-3-3, med de spillere han har til rådighed. Hvem ved, måske betyder Gils karantæne at han er tvunget til at ændre systemet. OB spillede skidt mod Sønderjyske, men en Viggo-specialitet afgjorde for Gud ved hvilken gang kampen. De dødbolde er simpelthen uhyggelige. Jeg har selv haft Viggo, og vi trænede dem i én uendelighed. Kedeligt, men når man scorer på dem i weekenden er det ligesom at man glemmer de kedelige træningstimer. OB slås med en del skader, men truppen er så bred at uanset hvem der når at blive klar, er det et stærkt hold, de stribede sender på banen. Horsens chance ligger i at de kan betragte kampen som en ”bonus-kamp”. Alt andet end nederlag, og kampen har været en succes. Men nej – kvalitetsforskellen er for stor. Og for øvrigt fortæller historien at ACH ALDRIG vinder over OB…

AaB – Nordsjælland 1 (2-1)
Aab spillede godt og kynisk i Horsens i søndags. Fedt at se det internationale snit, der er kommet over deres spil. De kontrollerede Horsens i 90% af kampen og vandt fortjent. Aab har været dygtige til at holde fokus i SAS Ligaen trods de store kampe i efteråret i Champions League, og jeg tror ikke at de kommende Manchester City-kampe ændrer på det. FCN har fået et spændende hold, og et point i Vejle var vel en godkendt start. FCN vandt i Ålborg i efteråret, men jeg tror ikke de gør det igen. Jeg tror på en underholdende, tempofyldt kamp, men anser Aab for den tand bedre, der gør at de vinder kampen.

Esbjerg – Sønderjyske 1 (1-0)
Bundbrag på Blue Water Arena. Esbjerg fik et flot og fortjent point i Herning. Og spillede faktisk godt og lige op med FCM. Men vigtigst – de FIGHTEDE og det er det vigtigste i bundkampen. De sidste 5 kampe EFB har spillet er endt uafgjort, men jeg tror de får deres første sejr i 2009 her. Sønderjyske kæmpede forgæves mod overmagten i Odense, men gjorde det ok. De er handicappet af karantæne til Avnskjold, og får det svært her. Men Ilsø er farlig og manden der kan skaffe point til holdet. Så Ove P.’s vigtigste opgave er at få lukket ham ned, hvis han vil give Esbjerg et kraftigt og vigtigt spark væk fra nedrykningspladserne. En tæt kamp, hvor det smukke spil må vige pga. af kampens vigtighed. Jeg tror på at Esbjerg trods alt er stærke nok til at hente sejren.

FC Midtjylland – Brøndby 2 (1-2)
Topkamp mellem to hold, der skuffede sidste weekend. Brøndby fik aldrig gang i det flydende spil mod FCK og specielt var det et problem at Krohn-Dehli ikke blev sat i scene der hvor han er farligst – i rummet mellem modstanderens forsvar og midtbane. Dér er han i særklasse, så mon ikke de har haft fokus på den detalje i ugens træninger i Brøndby – jeg tror det. FCM spillede med et meget ungt hold mod Esbjerg. Sympatisk, men det kostede på kvaliteten. Så mon ikke Thomasberg sender nogle lidt mere rutinerede gutter på banen, der tilmed hæver gennemsnitsalderen. Jeg tror at BIF vil være tilfredse med et point, men jeg mener de spillemæssigt har større kvalitet end FCM, og at de vinder den her kamp. Og gør de det, er de for alvor tilbage i guldkampen.

AGF – Vejle X (1-1)
Graulund gjorde det igen! Lavede en svinestreg og fik fortjent karantæne. Dumt, og et problem for århusianerne. For han er uden tvivl deres bedste våben angrebsmæssigt. Agf spillede i perioder godt mod Randers, men manglende skarphed kostede pointene. Det kan også koste her. Det kræsne publikum kommer på nakken af Erik Rasmussen, hvis ”de hviiiii’” taber til Vejle. Men det tror jeg heller ikke de gør. Vejle fik fint et enkelt point hjemme mod FCN efter en halvleg i undertal. Gaarde kan sætte sig ved siden af Graulund på tribunen, for hans dumhed kostede ligeledes karantæne. Men Vejle har et ok hold og kan godt få point med hjem her. Og det tror jeg de vil være tilfredse med.

Per P´s fiduser præsenteres i samarbejde med Expekt.

Den solide: OB-sejr til odds 1,65 hos Expekt.

Dobbelt op: Under 2,5 mål i Randers-FCK til odds 1,85 hos Expekt.

Den dristige: Brøndby-sejr til odds 2,55 ved Expekt.

Husk: Expekt tilbyder netop nu en 750 kroners bonus! Hent din bonus her: Expekt

Skriv et svar