18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Parma – Inter: Odds og optakt den 4. marts 2021

 Parma - Inter Det er top mod bund torsdag aften i Parma. Serie A’s nummer 1 fra Inter kommer på besøg hos de hårdtrængte nedrykningskandidater fra Parma. Fortsætter Inter deres march mod ’Lo Scudetto’? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Parma – Inter, med kampstart torsdag d. 4. marts 2021 kl. 20:45. Kampen vises på TV2 Sport X. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365*

Få din bonus hos LeoVegas*

Odds på Parma – Inter

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne holder Inter som favoritter.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Parma – Inter: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Fabrizio Pasqua
Stadion: Ennio Tardini Stadium, Parma
Vejret: 9° og let vind.

Optakt til Parma – Inter: Skader, karantæner og startopstillinger

Parma kæmpede sig op igennem rækkerne efter en tvangsnedrykning til Serie D i 2015, på rekordtid var de tilbage i den bedste italienske række, og endte på 14.pladsen i deres oprykningssæson. Den placering blev toppet i sidste sæson, da de tog endnu et spring op i tabellen med deres 11.plads i Serie A… Nu står vi så i 2021, og pilen peger ikke længere opad for Parma. De kæmper gevaldigt med resultaterne i denne sæson, og står uden en sejr i ligaen i de seneste 15 kampe. Den dårlige stime har sendt dem helt ned under den røde streg på Serie A’s 19.plads. De to seneste kampe har budt på flotte præstationer, men kun i 1.halvleg. For anden weekend i træk var Parma foran med 2-0 efter en halv times spil, men for anden weekend i træk til tomålsføringen sat over styr, og det endte endnu engang uden sejr for Parma, som så desperat har brug for 3 point. En positiv ting de kan tage med fra de to seneste kampe, er at målscoringen ikke har fejlet noget. Parma er det mindst scorende hold i ligaen, så det ville hjælpe lidt på situationen hvis de i det mindste kunne bombe nogle mål i kassen. Danske Cornelius har fx medvirket i 19 kampe i sæsonen med 1 mål til følge, Roberto Inglese er slet ikke kommet på tavlen. Ind i angrebet er derfor kommet unge Zirkzee, og gode gamle Graziano Pelle. Men ingen af de fire angribere ventes dog at være klar til denne kamp.

De blåsorte striber fra Milano ser sig ikke længere tilbage. De er fuldkommen dominerende for tiden, og overhalede for tre runder siden Milan på Serie A’s 1.plads. De sidder godt på den italienske trone nu med fire point ned til de lokale forfølgere. De har udspillet deres rolle i europæisk fodbold for denne sæson, ligesom de også er ude af Coppa Italia. Der er kun én turnering tilbage, den som har haft førsteprioritet fra start af, og som de nu ligner en klar favorit til at vinde. Inter har en flot og bred trup, og det største problem bliver nok at holde alle reserverne tilfredse, for der er ikke mange anledninger til at spare spillere for tiden. Lukaku ødelægger Serie A for tiden, der er ingen forsvarer i ligaen, som kan håndtere ham og han banker mål ind på stribe. Læg dertil det bomstærke 3-mandsforsvar med Skriniar, Bastoni og De Vrij, Barella på midten, Eriksen der pludselig dirigerer, og dikterer… Det peger kun en vej for Inter, og det er op! Som de har spillet på det sidste, er det svært at se hvem der skulle stoppe deres march mod mesterskabet. De har vundet de seneste fem kampe, alle sammen med minimum to måls margin. Imponerende!

Parma:
Andrea Conti (Back, Fast/Reserve) – Skadet
Joshua Zirkzee (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
Andreas Cornelius (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
Gervinho (Kant, Fast) – Skadet
Roberto Inglese (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom
Graziano Pelle (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Inter:
Stefano Sensi (Midtbane, Reserve) – Skadet

Parma forventet startopstilling: Sepe; Busi, Osorio, Valenti, Pezzella; Hernani, Brugman, Kurtic; Kucka; Karamoh, Mihaila

Inter forventet startopstilling: Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Hakimi, Barella, Brozovic, Eriksen, Perisic; Lukaku, Lautaro.

Odds-forslag: Beast mode = ON

Der er milevidt imellem de to hold her, i tabellen er der 18 hold der adskiller dem, og hvis vi kigger på formkurven, har vi at gøre med det mest formstærke hold i Italien mod et af de mindst formstærke. Hjemmeholdet har ikke vundet i umenneskelige tider, og selv to gange 2-0 føringer mod andre bundhold har de sat over styr de sidste par weekender. Det positive er som sagt, at de virker til at kunne finde vej til netmaskerne for tiden, det er der hårdt brug for, for Parma har ikke bare en tandløs offensiv, men også den næstdårligste defensiv i ligaen. Værterne formår ikke at fremstå hverken særlig kompakte eller organiserede, som ellers ofte er en god overlevelsesmetode for bundholdene. Det er mere end svært at se Parma få noget med fra dette opgør, Inter er i en klasse for sig selv for tiden.

Bookmakerne har selvfølgelig taget højde for at Inter er et niveau over de fleste hold i Serie A for tiden, og mange niveauer over torsdagens modstander fra Parma. Gæsterne kommer for at vise sig frem, der skal ikke spares kræfter til andre turneringer, og de er ved at sprænges af selvtillid. Især Lukaku er ude på at manifestere hans rolle, som en af de bedste 9’er i verden lige pt. I de seneste fem kampe har han lavet seks mål, han kæmper en indædt kamp med Ronaldo om at blive topscorer i Serie A, og denne kamp er en fremragende lejlighed for ham til igen at overhale portugiseren i front. I weekenden skulle han bruge omkring 30 sekunder for at komme på tavlen, han er to gange inden for den sidste måned blevet dobbelt målscorer, han er vild for tiden! Vi går med en sjov lille én til dette opgør, Lukaku kommer til at gøre rigtig ondt på det her Parma hold.

SpilXperten.com anbefaler: Romelu Lukaku scorer mindst to mål til odds 4,40 – SPIL HER >>*

AC Parma – Inter: Statistik, topscorer og H2H

– Inter har trådt på speederen i toppen af Serie A, og indtager nu 1.pladsen. De har en statistik for sæsonen på 17-5-2 og en målscore på 60-24.

– Parma har været et skuffende bekendtskab i denne sæson, de hænger fast under nedrykningsstregen på en 19.plads. Deres statistik for sæsonen lyder på 2-9-13 og en målscore på 19:47.

– Han er helt ustyrlig for tiden! Lukaku skulle blot bruge et minuts penge før han kom på tavlen i weekenden, og han er nu nået op på 18 ligamål. Han giver Ronaldo kamp til stregen om topscorertitlen i Serie A i denne sæson.

– Det halter alvorligt med målscoringen hos Parma, som er det mindst scorende hold i Serie A. Det afspejler sig også på deres topscorerliste, som er toppet af midtbanemanden Kucka med kun 5 kasser.

– Inter vil ikke føle sig helt trygge når de kigger på de indbyrdes opgør, for Parma har før voldt dem problemer. I sæsonens første indbyrdes opgør var de nede med 2-0, og fik først i 90. minut fremskaffet det ene point efter Perisic’ 2-2 scoring.

Expected Goals: Parma – Inter – de seneste tre kampe

Parma
Spezia – Parma (2-2) 1,14 – 1,36 xG
Parma – Udinese (2-2) 2,97 – 1,05 xG
Hellas Verona – Parma (2-1) 1,35 – 1,63 xG

Inter
Inter – Genoa (3-0) 3,06 – 0,35 xG
Milan – Inter (0-3) 1,57 – 2,45 xG
Inter – Lazio (3-1) 2,62 – 1,66 xG

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Parma – Inter d. 4. marts 2021

Vil du streame og spille på kampen fra Serie A? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Optakt til og odds på Parma - Inter d. 4. marts 2021*

Skriv et svar