18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Outsider tjente 41 units på to spil

Odds www.spilxperten.comDer var god grund til at juble i weekenden, hvis man havde fulgt en af de nye boblere på SpilXperten. Outsider, der primært går efter de høje odds, ramte nemlig både odds 6,50 og 3,00 søndag eftermiddag, og så kunne man ellers begynde at tælle gevinster.

Der er kommet en hel del nye boblere til SpilXperten i de seneste uger. En af disse er Outsider, der i den grad må siges at leve op til sit navn. Bobleren går konsekvent efter odds i den højere ende af skalaen, og efter 27 spil har dette vist sig som en rigtig god forretning.

Efter de 27 spil kan bobleren nemlig notere et plus på flotte 27 units, hvor der altså er tjent én unit per spil, hvilket i sig selv er imponerende. Godt nok har den nye bobler kun ramt rigtigt i syv ud af 27 tilfælde, men når man rammer to gange odds 6,50 og lignende, gør det bestemt ikke regnskabet dårligt. Således ligger tilbetalingen også på flotte 125 procent!

I weekenden var der så for alvor jackpot for Outsider, som først spottede Lazios sejr over Chievo til odds 3,00 for fem units, mens Silkeborg fuldendte dagen ved at slå Brøndby til flotte odds 6,50 for fire units. Dermed kunne Outsider vinke to rigtig flotte spil af på kontoen.

Du kan abonnere på Outsiders overraskelser direkte på mobiltelefonen, hvis du blot har en gratis SpilXperten-konto og point indsat på denne.

En gratis brugerprofil med konto kan du oprette her: Bliv medlem af SpilXperten.com

Point indsætter du på din konto ved at logge ind, vælge ‘min profil’ og herefter følge instrukserne til højre.

Skriv et svar