18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Original bliver ekspert

Original som ekspert på spilxperten.comSpilXperten.com kan byde endnu en person velkommen i ekspertpanelet, da Original efter ét år som bobler og 335 spilforslag har indtaget ekspertpanelet. Her kommer han primært til at poste sine oddsforslag fra fodboldens verden, hvor han følger med i flere af de store ligaer.

Flere fodbold odds i ekspertpanelet

Med Originals debut i ekspertpanelet kommer en sand fodboldentusiast til. Fodbolden følges intensivt af Original, der efter op- og nedture i 2011 endte med en tilbagebetalingsprocent på 110 for over 300 spilforslag. Det er Originals hårde arbejde og evnen til at rette sig ind efter kritik, som har sikret Originals adgangsbilletten til ekspertpanelet, som han har kæmpet hårdt for. Således er der blevet arbejdet med flere aspekter af betting hos Original i løbet af 2011, hvilket nu giver gevinst. Naturligvis skal Originals flotte resultater også fremhæves, hvor andet halvår af 2011 var helt forrygende. Forhåbentlig fortsætter den stime i 2012, hvor Original til i aften har et spilforslag klar på, at Higuain scorer i Real Madrids kamp.

Modtag Originals spilforslag på mobilen

Du kan modtage Originals spilfiduser til de store fodboldkampe direkte på mobilen, så du ikke skal sidde klar ved computeren hver gang. Dette kommer du meget nemt i gang med, hvis du følger denne guide:

1. Få en gratis brugerprofil på SpilXperten.com: Få gratis brugerprofil her

2. Sørg for at være logget ind på din profil

3. Følg instruktionerne her: Modtag spilforslag på mobilen

4. Når du har fuldført guiden, modtager du fremover en SMS, når Original sender spilforslag ud.

Skriv et svar